Изберете страница

Рак – Седмичен Хороскоп за 10-ти до 16-ти март 2024 г.

мар. 2, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата започва в неделя с Новолунието в Риби, което насочва вниманието към вашия 9-и дом на пътуванията, образованието и висшето образование. Тази лунация ви приканва да си поставите намерения, свързани с разширяване на разбирането ви за света, независимо дали чрез физически пътувания, академични занимания или философски изследвания. Това е време да мечтаете за местата, които искате да посетите, за предметите, които искате да изучавате, и за убежденията, които се стремите да въплътите. Смятайте, че това е момент, в който да посеете семената на растежа, които разширяват мирогледа и духовната ви дълбочина.

Навлизането на Меркурий в Овен в същия ден зарежда с енергия вашия 10-ти дом на кариерата и обществения имидж, обещавайки бурна дейност в професионалната ви сфера. Фокусът се измества върху амбициозната комуникация, лидерството и отстояването на идеите ви на работното място. Секстилът между Меркурий и Плутон ви дава възможност да влияете и да убеждавате, което го прави идеален момент за отстояване на професионалните ви цели или за водене на преговори за повишение. Думите ви сега имат тежест, което ви позволява да окажете значително влияние върху професионалната си траектория.

РЕКЛАМА

В понеделник, когато Луната преминава в Овен, вниманието ви ще бъде насочено към кариерата и репутацията ви. Този транзит предизвиква емоционален стремеж да постигате успехи и да получавате признание за усилията и талантите си. Това е време, в което публичната и личната ви същност може да се сблъскат, което ви подтиква да балансирате професионалните си стремежи с емоционалното си благополучие.

Навлизането на Венера в Риби в понеделник омекотява ръбовете на изследователския ви 9-и дом. Тук Венера благославя начинанията ви, свързани с пътуване, учене и издателска дейност, като вдъхва на тези дейности красота и хармония. Връзките, създадени с хора от различни среди или чрез образователни институции, са благоприятни сега. Този транзит ви насърчава да откривате любовта в разнообразните преживявания и да търсите мъдрост, която резонира със сърцето ви.

РЕКЛАМА

В средата на седмицата с навлизането на Луната в Телец и в 11-ия ви дом на приятелствата и бъдещите цели акцентът се премества върху социалната ви мрежа и участието ви в обществения живот. От сряда нататък сте призовани да обосновете мечтите си в реалността, като се свържете с групи и приятели, които споделят вашите виждания. Този период е свързан с намирането на практически начини за осъществяване на дългосрочните ви стремежи и осъзнаването на силата на колективните усилия.

И накрая, в петък пътуването на Луната в Близнаци активира 12-ия ви дом на уединението и интроспекцията, като ви подтиква да се оттеглите в личния си свят. Това време е предназначено за размисъл, почивка и духовно обновление. Това е възможност да преработите събитията от седмицата, да се освободите от това, което вече не ви служи, и да се свържете с вътрешната си същност. Обърнете внимание на сънищата си и на посланията, които подсъзнанието ви може да ви изпраща.

Pin It on Pinterest

Сподели