Изберете страница

Рак – Седмичен Хороскоп за 11-17 февруари, 2024 г.

фев. 3, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Рака седмицата се разгръща като пътуване през различни аспекти на вътрешния и външния ви живот, като подчертава личните амбиции, професионалните стремежи и интимните връзки.

РЕКЛАМА

Лунната промяна в Овен в началото на седмицата откроява зоната на вашата кариера. Възможно е да се окажете по-емоционално ангажирани с професионалните си цели или публичния си имидж, със силен стремеж да инициирате нови проекти или да поемете лидерски роли.

Когато Марс навлезе във Водолей на 13 февруари, той зарежда с енергия вашия осми дом на споделените ресурси и трансформацията. Този транзит може да предизвика динамични промени в начина, по който управлявате интимността и общите финанси. Това е силен момент за разглеждане на съвместни начинания или инвестиции и може да се окаже, че се ориентирате в сложността на емоционалните и финансовите обвързаности с партньор.

РЕКЛАМА

В същия ден Венера в секстил с Нептун хвърля нежно, състрадателно сияние върху личните ви взаимоотношения, особено в семейството или дома. Това е прекрасно време за насърчаване на хармонията у дома и за правене на сърдечни жестове към любимите хора.

В Деня на влюбените Луната в Телец ви приканва да се свържете с приятели и по-широки мрежи. Това е ден, в който да прегърнете колективния дух, може би като се включите в групови дейности или обществени проекти. Съвпадът между Марс и Плутон обаче изисква да подхождате към съвместните усилия с осъзнаване на скритата динамика на властта.

Хармоничният аспект на Меркурий с Хирон на 15 февруари е балсам за душата, който предлага изцеление чрез разговори и умствени занимания. Това е ден, в който можете да търсите знания, които успокояват, и да общувате по начини, които лекуват.

РЕКЛАМА

Прогресията на Луната в Близнаци на 16 февруари измества фокуса ви към уединение и интроспекция. Това е възможност да се презаредите емоционално и да се вслушате в шепота на вътрешния си глас. С навлизането на Венера във Водолей може да откриете, че сте привлечени да изследвате дълбините на значима връзка, или да изпитате засилване на страстта и ангажираността.

На 17 февруари, когато Меркурий образува квадратура с Уран, очаквайте неочаквани събития в професионалната си сфера. Възможно е да настъпят внезапни прозрения или промени, които да ви подтикнат към адаптация и иновации. В този ден се наблюдава и съвпадът между Венера и Плутон, който може да разкрие силата на дълбоките връзки, за да преобрази живота ви по дълбок начин.

През цялата седмица, Раци, сте призовани да балансирате професионалния си стремеж с внимание към личния си живот, като се уверите, че докато се изкачвате по стълбата на успеха, подхранвате корените, които ви крепят. Приемете прилива и отлива на обществените изисквания и личните нужди, като използвате космическите енергии, за да стимулирате растежа и в двете области.

Pin It on Pinterest

Сподели