Изберете страница

Рак – Седмичен Хороскоп за 17-ти до 23-ти март 2024 г.

мар. 9, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Скъпи Раци, докато приливите и отливите на космоса се разгръщат, тази седмица ви предлага дълбоко пътешествие в сферата на връзките, трансформацията и себепознанието. Интуитивната ви природа ще ви служи като компас, който ще ви води през всяка нюансирана промяна в небесната атмосфера.

Седмицата започва с ефирен танц между Слънцето и Нептун, който хвърля меко, мечтателно сияние върху ежедневието ви. Това подреждане ви приканва да откриете магията в земното и да потърсите духовно богатство в ежедневните си задачи. Това е време да изпълвате ритуалите си с намерение и да се вслушвате във финия шепот на интуицията си.

РЕКЛАМА

С навлизането на Луната, вашия небесен пазител, във вашия знак ще усетите дълбок резонанс с емоционалната си същност. Този транзит е грижовна прегръдка, която ви подтиква да се погрижите за своите нужди и за нуждите на най-близките си хора. Съпричастността и състраданието ви се засилват, което го прави идеално време за сърдечна връзка с любимите хора.

Огнената енергия на Лъва в края на седмицата разпалва желанието ви за творческа изява и игра. Пътуването на Луната през този енергичен знак ви насърчава да излезете в светлината на прожекторите и да споделите с увереност уникалните си дарби. Възползвайте се от възможностите да творите, да се изявявате и да празнувате радостта от това, че сте живи.

В средата на седмицата съединението на Меркурий с Хирон в Овен ви предизвиква да се изправите пред по-дълбоки въпроси, свързани с дома и семейството, и да общувате с тях. Това е лечебно време, в което честните разговори могат да поправят стари рани и да укрепят връзките. Подхождайте към тези дискусии със смелост и откритост.

РЕКЛАМА

Секстилът на Слънцето с Плутон ви зарежда с трансформираща енергия, особено в сърдечните въпроси и творческите начинания. Насърчаваме ви да навлезете в дълбочина, изследвайки страстите и желанията си с обновено чувство за цел. Това е време за лично прераждане, в което освобождаването от старото дава път на новото.

С напредването на седмицата и преминаването на Луната във Вирилна Дева фокусът ви се измества към взаимоотношенията. Това е период, в който да анализирате и усъвършенствате подхода си към партньорствата, търсейки хармония и взаимно израстване. Междувременно навлизането на Марс в Риби вплита нишка на мистицизъм във връзките ви, като ви подтиква да приемете духовните връзки, които споделяте с другите.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели