Изберете страница

Рак – Седмичен Хороскоп за 18-24 февруари, 2024 г.

фев. 10, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Рак, тази седмица представлява красив гоблен на израстването, предлагащ възможности да разширите ума си, да подхраните душата си, да утвърдите стойността си, да участвате в трансформиращи се взаимоотношения и да общувате с яснота и цел. Приемете тези теми с интуитивното си сърце, като им позволите да ви насочат към по-широки хоризонти и по-дълбоки връзки.

РЕКЛАМА

С разгръщането на седмицата, започваща в понеделник, 19 февруари 2024 г., Ракът навлиза в трансформиращ период на изследване и разширяване, белязан от навлизането на Слънцето в Риби. Това небесно движение осветява вашия 9-и дом на пътуванията, висшето образование и философските търсения, като ви подтиква да разширите хоризонтите си както физически, така и умствено.

През това време ви насърчаваме да търсите преживявания, които обогатяват душата ви и разширяват разбирането ви за света. Независимо дали става въпрос за пътуване, общуване с различни култури или задълбочаване на знанията ви по тема, която ви вълнува, Вселената ви призовава да изследвате отвъд зоните си на комфорт.

РЕКЛАМА

В същия ден Луната, вашата управляваща планета, навлиза във вашия знак, засилвайки естествената ви чувствителност, интуиция и емоционална дълбочина. Това влияние подчертава вашия първи дом на себе си, идентичността и личното начало. Това е мощно време за саморефлексия, което ви позволява да се свържете дълбоко с емоциите си и да подхранвате личните си нужди. Това е идеалният момент да обмислите как можете да осъществите положителни промени в живота си, които да съответстват в по-голяма степен на истинската ви същност и лични стремежи.

В сряда, 21 февруари, с навлизането на Луната в Лъв фокусът ви се измества към втория ви дом на финансите, ресурсите и самоуважението. Луната в Лъв ви дава усет за драматизъм и повишава увереността ви, като ви насърчава да предприемете смели стъпки за осигуряване на финансовото си бъдеще и утвърждаване на стойността си. Това е време да блеснете във финансовите си отношения и да се стремите към това, което наистина заслужавате, независимо дали става въпрос за искане на повишение, разумни инвестиции или просто за малко лукс, който ви напомня за вашата стойност.

Съединението на Венера и Марс в петък, 22 февруари, раздвижва енергиите във вашия 8-ми дом на трансформацията, общите ресурси и интимността. Това мощно съчетание може да разпали страстни преживявания в близките взаимоотношения или да предложи прозрения за по-ефективно обединяване на ресурсите ви с другите. Смесването на енергиите на Венера и Марс може също така да подтикне към дълбока самотрансформация, като ви подтикне да се откажете от старите модели и да възприемете по-укрепващ подход към вашите уязвимости и силни страни.

РЕКЛАМА

Преминаването на Меркурий в Риби в събота, 23 февруари, добавя интелектуална дълбочина към стремежа ви за разширяване, като допълнително подчертава вашия 9-и дом. Мислите и комуникациите ви може да се насочат към философски дебати, духовни търсения или планиране на следващото голямо приключение. Това е отлично време за учене, писане или говорене за вашите открития и прозрения, тъй като думите ви носят тежестта на вашата мъдрост и съпричастност.

Кулминацията на седмицата е Пълнолунието в Дева в неделя, 24 февруари, което осветява вашия трети дом на общуването, мисълта и общността. Това Пълнолуние носи период на кулминация и яснота в начина, по който изразявате себе си и взаимодействате с близкото си обкръжение. Това е време да преразгледате и евентуално да усъвършенствате уменията си за общуване, отношенията си с братята и сестрите и съседите, както и участието си в делата на местната общност. Може да се окаже, че се отказвате от остарели начини на мислене или вземате решения относно краткосрочни планове и образователни занимания.

Pin It on Pinterest

Сподели