Изберете страница

Рак – Седмичен Хороскоп за 24-ти до 30-ти март 2024 г.

мар. 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Докато небесният балет се разгръща тази седмица, Рак, вие сте приканени да се ориентирате в приливите и отливите на трансформацията и връзката, като се започне в неделя с пристигането на Луната във Везни. Това събитие осветява четвъртия ви дом на дома и семейството, като изплита усещане за хармония и баланс в личното ви светилище. В същия ден Вселената организира симфония на изобилието с Венера в секстил с Юпитер, която подчертава единадесетия ви дом на приятелствата и стремежите заедно с деветия ви дом на висшето образование и приключенията. Това благоприятно съвпадение подсказва, че мечтите и социалният ви кръг могат да играят ключова роля в пътуването ви към личностно израстване или изследване на нови хоризонти. Това е време да отворите сърцето си за възможностите, които приятелството и бъдещите визии могат да внесат в живота ви.

РЕКЛАМА

В понеделник, когато настъпва Пълнолунието във Везни, светлината на прожекторите отново засиява във вашия четвърти дом, което носи момент на кулминация или яснота по отношение на домашния ви живот или емоционалните ви устои. Това Пълнолуние ви приканва да се освободите от това, което вече не служи на чувството ви за сигурност и комфорт, като освободите място за нови енергии, които подпомагат благополучието и личностното ви израстване. Размислете за своето пространство – физическо, емоционално и духовно – и помислете какви промени могат да допринесат за по-хармонична среда.

В средата на седмицата, в сряда, Луната навлиза в дълбоките води на Скорпион, активирайки петия ви дом на творчеството, удоволствието и романтиката, а Венера се противопоставя на Лилит, разбърквайки водите между единадесети и пети дом. Това космическо взаимодействие може да ви подтикне към преоценка на желанията ви и на това как те съответстват на настоящия ви социален кръг или на дългосрочните ви стремежи. Това е мощно време за себеизразяване, изследване на страстите ви и може би сблъскване с всякакви страхове от осъждане или изключване заради това, че сте автентичната си същност.

РЕКЛАМА

Четвъртък носи вълна от нововъведения и неочаквани удоволствия, тъй като Венера образува секстил с Уран, който засяга единадесети и девети дом. Този аспект ви насърчава да приемете нетрадиционното във вашите търсения и връзки. Внезапно прозрение или неочаквана среща могат да проправят пътя към вълнуващи преживявания или нова перспектива за бъдещите ви цели. Бъдете отворени към новото и необичайното, защото то може да ви доведе до открития, които да резонират дълбоко с пътя на душата ви.

Седмицата приключва в петък с навлизането на Луната в Стрелец, което ще хвърли светлина върху шестия ви дом на здравето, работата и ежедневните задължения. Този транзит ви приканва да разширите хоризонтите си в сферата на ежедневието си. Независимо дали става въпрос за възприемане на нова практика за здравословен живот, за проучване на иновативни подходи в работата ви или просто за откриване на радост в детайлите, Вселената ви подтиква да развиете чувството за приключение в ежедневието.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели