Изберете страница

Рак – Седмичен Хороскоп за 3-ти до 9-ти март 2024 г.

фев. 23, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Рак, както фазите на Луната направляват приливите и отливите, така и небесните събития през тази седмица ще направляват приливите и отливите в живота ви, преплитайки темите за общуването, себеизразяването и вътрешната трансформация. Пътуването ви през тази седмица е свързано с дълбоки размисли, емоционални връзки и внезапни прозрения, които обещават да променят гледната ви точка по дълбок начин.

РЕКЛАМА

Космическият балет започва в неделя с Меркурий, който се противопоставя на Лилит, осветявайки третия ви дом на общуването и непосредственото обкръжение. Тази конфигурация ви предизвиква да се ориентирате в деликатния баланс между това да казвате истината си и да поддържате хармония във взаимоотношенията си. Възможно е да се сблъскате с разговори, които изискват от вас да се изправите срещу неудобни истини или тайни, което ви подтиква да намерите сила в уязвимостта.

В понеделник Луната ще навлезе в Риби и във вашия девети дом на висшето образование и философията. Този транзит ви приканва да потърсите утеха и насоки в по-широки перспективи или духовни вярвания. Това е време да се свържете с висшата си същност и да изследвате копнежа си за приключения и мъдрост. В същия ден Меркурий образува секстил с Уран, което предизвиква неочаквани прозрения и новаторски идеи във вашия осми дом на трансформацията и споделените ресурси. Бъдете отворени за внезапни промени във финансовите или емоционалните ви партньорства, тъй като тези промени могат да доведат до освобождение и по-дълбоко разбиране на това, което наистина цените.

РЕКЛАМА

Сряда носи нежна лечебна енергия с Марс в секстил с Хирон, който влияе на вашия осми дом. Този аспект предлага възможност за излекуване на дълбоко вкоренени рани, свързани с доверието, интимността и споделените ресурси. Като приемете уязвимостта и смелостта, можете да се ориентирате в тези чувствителни води и да излезете по-силни и по-свързани с тези, с които споделяте живота си.

Разказът се задълбочава в четвъртък, когато Слънцето се противопоставя на Лилит, хвърляйки отново светлина върху третия ви дом. Този аспект засилва темата за балансиране на вашите нужди от честно изразяване с нуждите на хората около вас. Това е напомняне, че истинската връзка идва от място на автентичност и зачитане на собствените ви и чуждите граници. Преминаването на Луната във Водолей по-късно през деня премества фокуса ви към осми дом, като ви насърчава да се откъснете и да наблюдавате по-дълбоките психологически модели, които влияят на вашите взаимодействия и финансови решения.

РЕКЛАМА

В петък е съединението на Меркурий с Нептун във вашия девети дом, което размива границите между реалност и фантазия в търсенето на знания и истина. Този мечтателен транзит ви приканва да се отдадете на въображението си и на духовните си търсения, макар че ви предупреждава да не се изгубите в бягство от света. Използвайте тази енергия, за да вдъхновите творческото си мислене и да се свържете с божественото.

Седмицата завършва ударно в събота, когато Слънцето прави секстил с Уран и внася наелектризиращ прилив на енергия в седмия ви дом на партньорствата. Очаквайте неочакваното в близките си взаимоотношения; внезапните събития могат да доведат до пробив в начина, по който се отнасяте към другите. Завръщането на Луната в Риби засилва фокуса ви върху разширяването, приключенията и търсенето на знания.

Pin It on Pinterest

Сподели