Изберете страница

Рак – Седмичен Хороскоп за 4-10 февруари, 2024 г.

ян. 27, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Рака небесното платно на седмицата рисува разказ за личностното израстване, общуването и деликатния баланс между личната и публичната ви същност. Историята се разгръща в неделя с навлизането на Луната в Стрелец, което поставя под светлината на прожекторите шестия ви дом на здравето и службата. Този транзит ви приканва да се съсредоточите върху благосъстоянието и ежедневните си задължения, като ви насърчава да намерите хармония между отговорностите си и нуждата от грижа за себе си. Това е време, в което да възприемете здравословни навици и да се съобразявате със службата си към другите.

С напредването на седмицата до понеделник пътуването на Меркурий във Водолей активира вашия осми дом на трансформацията, споделените ресурси и интимността. Интелектуалната енергия на Меркурий в този сектор подтиква към дълбоки разговори и прозрения, свързани с емоционалните връзки, финансите и личната промяна. Този период може да доведе до иновативни идеи за това как да управлявате споделени активи или да се ориентирате в сложността на близките взаимоотношения.

РЕКЛАМА

Във вторник разказът се променя, тъй като Луната преминава в Козирог, подчертавайки вашия седми дом на партньорствата. Акцентът е върху вашите взаимоотношения “ лице в лице“ – както лични, така и професионални. Този транзит насърчава обоснования подход към сътрудничеството и преговорите, като ви подтиква да изградите солидни основи с тези, на които разчитате най-много.

В средата на седмицата се появява елемент на непредсказуемост, тъй като в сряда Венера прави квадратура с Уран, създавайки напрежение между първия ви дом на Аз-а и десетия ви дом на кариерата и публичния имидж. Този аспект може да предизвика внезапни промени в начина, по който се представяте, или в професионалните ви стремежи, като ви предизвика да съчетаете личната си идентичност с обществената си роля.

РЕКЛАМА

Сюжетът се сгъстява в четвъртък, когато Слънцето прави квадрат с Уран и съвпада с навлизането на Луната във Водолей, което допълнително подчертава значението на вашия осми дом. Тези комбинирани влияния могат да доведат до неочаквано развитие на финансови въпроси или емоционални разкрития, като ви подтикват да приемете промяната и да намерите новаторски решения на всички възникнали предизвикателства.

Новолунието във Водолей в петък предлага момент на обновление за вашия осми дом, предоставяйки възможност да си поставите намерения, свързани с личната трансформация, интимността и финансовите партньорства. Това е време да обмислите какво трябва да освободите и какви нови начала искате да проявите в тези области на живота си.

РЕКЛАМА

С наближаването на края на седмицата преминаването на Луната в Риби в събота смекчава енергията, като измества фокуса към деветия ви дом на висшето образование и изследванията. Този транзит събужда жаждата ви за знания и желанието ви да разширите хоризонтите си, независимо дали чрез обучение, пътуване или духовни занимания.

Седмицата завършва с квадратура между Меркурий и Юпитер в събота, която подчертава напрежението между осмия ви дом на дълбоките връзки и единадесетия ви дом на приятелствата и бъдещите цели. Този аспект ви предизвиква да намерите баланс между дълбочината на личните си трансформации и стремежите си в рамките на по-широката общност, като ви напомня, че растежът често изисква да се ориентирате в пространството между интимното и колективното.

Pin It on Pinterest

Сподели