Изберете страница

Рак – Седмичен хороскоп за 7 – 13 януари, 2024 г.

дек. 29, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Рак, през седмицата от 7 до 13 януари 2024 г. звездите се подреждат така, че да донесат смесица от емоционална дълбочина и трансформиращи възможности. Навлизането на Луната в Стрелец на 7 януари активира вашия 6-ти дом на ежедневието, здравето и службата, насърчавайки ви да се съсредоточите върху благосъстоянието си и практическите въпроси. Въпреки това аспектът квадрат Венера – Лилит, който се появява в същия ден, може да предизвика скрито напрежение във вашия 5-и дом на творчеството, романтиката и себеизразяването. Тази небесна конфигурация изисква деликатен баланс между личните ви страсти и изискванията на ежедневието ви.

РЕКЛАМА

На 9 януари Меркурий в квадрат с Нептун – с Меркурий във вашия 6-ти дом и Нептун във вашия 9-ти дом на висшето образование и системите от вярвания – може да създаде мъгла от объркване или неразбиране в комуникациите ви, особено тези, свързани с работата или здравето. При ретрограден Меркурий е изключително важно да бъдете прецизни в общуването си и да проверявате два пъти подробностите.

Преминаването на Луната в Козирог на 10 януари премества фокуса ви към 7-ия ви дом на партньорствата и близките взаимоотношения. Този период е белязан от съвпад на Слънцето с Уран и Марс в секстил със Сатурн, които засягат съответно 7-и и 5-и дом. Тези аспекти предполагат хармонично време за развиване на взаимоотношения, както романтични, така и професионални, чрез съчетаване на новаторски подходи с чувство за отговорност и стабилност.

На 11 януари настъпва Новолуние в Козирог, което предлага силен момент за поставяне на нови намерения или за започване на нови взаимоотношения. Венера в тригон с Хирон, с Венера в 6-ти дом и Хирон в 10-ти дом на кариерата и общественото положение, предоставя лечебна възможност за балансиране на динамиката между професионалния и личния живот и за преодоляване на всякакви рани или несигурност, свързани с кариерата.

С навлизането на Луната във Водолей на 12 януари, която осветява вашия 8-ми дом на трансформацията, общите ресурси и интимността, вие сте насърчени да се задълбочите в емоционалните връзки и финансовите въпроси. Аспектът Марс тригон Юпитер, с Марс в 7-ия ви дом и Юпитер в 11-ия ви дом на приятелствата и бъдещите цели, засилва желанието ви за значими връзки и съгласуване на целите на взаимоотношенията ви с по-широките ви стремежи.

През тази седмица, когато Уран е ретрограден във вашия 11-и дом до 27 януари 2024 г., може да се окаже, че преоценявате приятелствата си, участието си в обществения живот и дългосрочните си мечти. Това е период на преоценка и вътрешно калибриране.

РЕКЛАМА

Съвет за Рак

  • Фокусирайте се върху поддържането на здравословен баланс между ежедневните си задължения и личните си страсти.
  • Осигурете ясна комуникация по въпроси, свързани с работата и здравето, особено при ретрограден Меркурий.
  • Възползвайте се от възможностите за укрепване на взаимоотношенията, като бъдете иновативни и същевременно отговорни.
  • Използвайте енергията на Новолунието, за да поставите или подновите намеренията си в партньорските отношения.
  • Обърнете внимание на проблемите, свързани с баланса между професионалния и личния живот, и излекувайте всяка несигурност, свързана с кариерата.
  • Проучете по-дълбоките емоционални връзки и общите решения, свързани с финанси или ресурси.
  • Обмислете социалните си връзки и дългосрочните си стремежи, като се подготвите за корекции и трансформации.

Тази седмица, Раци, е посветена на ориентирането в сложността на вашия емоционален свят и взаимоотношения, като същевременно поддържате фокуса върху личното и професионалното си израстване. Позволете на небесните движения да ви насочат към по-дълбоко разбиране и хармония във всички аспекти на живота ви.

Pin It on Pinterest

Сподели