Изберете страница

Рак – Седмичен Хороскоп за 8-ми до 14-ти април 2024 г.

мар. 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата се разгръща с новолунието в Овен в понеделник, което осветява вашия 10-ти дом на кариерата и обществената репутация. Това лунно начало ви подканва да обмислите ново начало и нови амбиции в професионалния си живот. Това е време да посеете семената за бъдещо развитие, да си представите накъде искате да ви отведе кариерната траектория и да предприемете смели стъпки към тези цели. Енергията е подходяща за поставяне на намерения, които съответстват на истинското ви призвание.

Във вторник, когато Луната преминава в Телец и вашия 11-и дом на приятелствата и колективните цели, фокусът се измества към социалната ви сфера и мечтите, които имате не само за себе си, но и за общността около вас. Този период ви насърчава да обосновете стремежите си в материалния свят, да търсите връзки, които резонират с душата ви, и да развивате взаимоотношения, които подкрепят най-високите ви идеали.

РЕКЛАМА

В средата на седмицата Марс и Сатурн се съединяват в Риби и засягат вашия 9-и дом на висшето образование, пътуванията и философията. Това съчетание ви предизвиква да се изправите срещу всички ограничения във вашия мироглед или образователни занимания с решителност и дисциплина. Това е момент, в който трябва да преоцените убежденията си, да се посветите на търсенето на знания и да признаете пътуванията, както физически, така и метафорични, които оформят разбирането ви за света.

С настъпването на четвъртък с навлизането на Луната в Близнаци и във вашия 12-и дом на подсъзнанието, съчетано със съединението на Слънцето с Меркурий в Овен, се появява двоен фокус върху вътрешния диалог и професионалната комуникация. Това е време за интроспекция, за вслушване във вътрешния ви глас и за ясно и убедително формулиране на професионалните ви стремежи. Способността ви да се ориентирате в сложните емоции и да ги изразявате обмислено ще бъде от ключово значение.

РЕКЛАМА

Седмицата завършва в събота, когато Луната ще обхване Рака, вашия знак, и ще освети вашия първи дом на себе си и идентичността. Това бележи период на емоционално обновление и личен размисъл. Това е време да се грижите за себе си, да почитате чувствата си и да приемате комфорта на собствената си компания. Вселената ви приканва да се съсредоточите върху грижата за себе си, да размишлявате върху личното си пътуване и да цените дълбочината на емоционалния си пейзаж.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели