Изберете страница

Риби – Месечен Хороскоп за Февруари 2024

ян. 1, 2024 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

През февруари 2024 г., Риби, започвате астрологично пътешествие, богато на личен размисъл, себеизразяване и израстване във взаимоотношенията. Планетните движения през този месец предлагат разказ, който е дълбоко интроспективен, творчески вдъхновяващ и обогатяващ отношенията.

РЕКЛАМА

Периодът на месеца започва с навлизането на Меркурий във Водолей на 5 февруари, което оказва влияние върху вашия дванадесети дом на подсъзнанието, духовността и скритите въпроси. Този транзит насърчава интроспективното мислене и засилва интуицията ви. Възможно е да се окажете привлечени от уединени дейности, които позволяват дълбоко мислене или духовно изследване. Това е отлично време за водене на дневник, медитация или за водене на терапевтични разговори. Фокусът е върху вътрешния диалог и разкриването на скритите аспекти на психиката ви.

Новолунието във Водолей на 10 февруари, също във вашия дванадесети дом, предоставя възможност за емоционално и духовно обновление. Новолунието означава ново начало и в този контекст то предполага ново начало във вътрешния ви свят. Може да си поставите намерения, свързани с лично изцеление, духовни практики или освобождаване от минали проблеми. Това лунно събитие подкрепя начинания, които ви помагат да се свържете с вътрешната си същност и да се освободите от това, което вече не служи на вашето развитие.

Когато Марс навлезе във Водолей на 13 февруари, той влива енергия в дейностите на дванадесети дом. Тук Марс ви мотивира да се занимавате активно със самоанализ и да се изправите срещу подсъзнателни модели, които може би ви задържат. Може да почувствате силен стремеж да се справите с нерешени проблеми или да се впуснете в духовно търсене. Това е време за смело самоизследване и за предприемане на стъпки към емоционално изцеление.

Венера преминава във Водолей на 16 февруари, като внася благодат и хармония във вътрешния ви живот. В дванадесети дом Венера насърчава състраданието, любовта към себе си и прошката. Този транзит е благоприятен за лекуване на емоционални рани и за откриване на красотата в уединението и интроспекцията. Това е и времето, когато може да изпитате засилено чувство за съпричастност и връзка с другите на духовно ниво.

Навлизането на Слънцето във вашия знак, Риби, на 19 февруари бележи началото на вашата лична нова година. Този транзит осветява първия ви дом на Аз-а и идентичността, като ви зарежда с енергия и фокусира личните ви цели и желания. Това е период за себеизразяване, преследване на интересите ви и показване на света кои сте вие. Слънцето в Риби засилва естествените ви качества на творчество, интуиция и съпричастност.

РЕКЛАМА

Меркурий навлиза в знака на Рибите на 23 февруари, като съвпада с вашия първи дом. Общуването ви става по-интуитивно, съпричастно и творческо. Това е отлично време за артистично изразяване, за споделяне на идеите ви с чувствителност и за значимо свързване с другите. Мислите и думите ви текат по-лесно и сте в състояние да изразявате по-ясно вътрешните си чувства.

Пълнолунието в Дева на 24 февруари осветява вашия седми дом на партньорствата и откритите врагове. Това лунно събитие носи кулминация или реализация във вашите взаимоотношения. Това е време да оцените партньорствата си, независимо дали са лични, или професионални, и да направите необходимите корекции за постигане на баланс и хармония. Пълнолунието в Дева набляга на практичността и вниманието към детайлите във взаимодействията ви с другите.

Месецът завършва със съвпад на Слънцето с Меркурий в Риби на 28 февруари, което допълнително подчертава вашия първи дом. Това съединение внася яснота и прозрение в личните ви стремежи и начина, по който предавате своята идентичност на света. Това е отлично време за самоанализ, за вземане на важни лични решения и за изразяване на истинската ви същност.

През февруари 2024 г., Риби, вие сте поканени да изследвате дълбините на вътрешния си свят, да изразявате уникалната си същност и да подхранвате взаимоотношенията си. Този месец предлага съчетание от интроспекция и външно изразяване, като ви приканва да се лекувате и развивате вътрешно, като същевременно създавате значими връзки с хората около вас.

РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели