Изберете страница

Риби – Месечен Хороскоп за Юли 2024

юни 1, 2024 | Месечен Хороскоп в Аванс, Хороскоп в Аванс, Хороскопи

Юли обещава да бъде месец на самоанализ, израстване и трансформация за вас, Риби. Благодарение на няколко небесни събития, които оказват влияние върху вашата карта, ще преживеете значителни промени в различни области на живота си. Предлагаме ви подробен преглед на това, което ви очаква, с акцент върху планетарните влияния и тяхното въздействие върху различните домове.

Меркурий навлиза в Лъв на 2 юли, като активира вашия 6-ти дом на работата, здравето и ежедневните задължения. Този транзит засилва способността ви да мислите и да общувате относно ежедневните си задължения и здравословни навици. Ще ви е по-лесно да организирате задачите си, да рационализирате работните си процеси и да общувате ефективно с колегите си. Това е отлично време да се съсредоточите върху подобряването на здравните си навици и да направите работната си среда по-ефективна. Използвайте този период, за да приложите нови стратегии, които повишават производителността и благосъстоянието ви.

Новолунието в Рак на 5 юли ще освети вашия 5-и дом на творчеството, романтиката и себеизразяването. Това лунно събитие означава ново начало в тези области. Възможно е да се почувствате вдъхновени да започнете нов творчески проект, да се занимавате с романтични занимания или да намерите нови начини да изразите себе си. Това е време да си поставите намерения за радост, творчество и любов в живота си. Възползвайте се от тази възможност, за да внесете повече забавление и страст в ежедневието си, независимо дали чрез артистични начинания, нови хобита или романтични връзки.

РЕКЛАМА

Венера навлиза в Лъв на 11 юли, като отново акцентира върху вашия 6-ти дом на работата и здравето. Този транзит внася топлина и хармония в ежедневието и работната ви среда. Ще намерите радост в грижата за здравето си и в създаването на приятна атмосфера на работното място. Взаимоотношенията с колегите ще бъдат по-сговорчиви и подкрепящи. Това е и чудесно време да се отдадете на грижи за себе си и на процедури за разкрасяване, които подобряват благосъстоянието ви. Вашият чар и дипломатичност ще ви помогнат да се справите с лекота с всички предизвикателства в работата.

Пълнолунието в Козирог на 21 юли ще освети 11-ия ви дом на приятелствата, групите и дългосрочните цели. Тази лунна фаза означава кулминация или решение в тези области. Възможно е да завършите групов проект, да постигнете важен етап в отношенията си с приятели или да придобиете яснота относно дългосрочните си стремежи. Това е и време да оцените социалните си връзки и как те подкрепят целите ви. Използвайте този период, за да отпразнувате постиженията си, да обмислите стремежите си и да направите необходимите корекции в социалните си кръгове и плановете си за бъдещето.

Марс навлиза в Близнаци на 20 юли, зареждайки с енергия вашия четвърти дом на дома, семейството и вътрешните устои. Този транзит ще засили желанието и мотивацията ви да се съсредоточите върху домашните дела. Ще се чувствате по-склонни да се заемете с проекти за подобряване на дома, да се занимавате със семейни дейности и да укрепвате емоционалните си основи. Това е чудесно време за решаване на всякакви проблеми у дома, за подобряване на комфорта на жилищното ви пространство и за задълбочаване на връзките ви с членовете на семейството. Енергията и ентусиазмът ви ще ви помогнат да създадете грижовна и хармонична домашна среда.

РЕКЛАМА

Слънцето преминава в Лъв на 22 юли, като допълнително подчертава значението на вашия 6-ти дом на работата и здравето. Този слънчев транзит внася жизненост и фокус в ежедневните ви занимания и благополучие. Ще почувствате силно желание да подобрите здравето си, да повишите ефективността на работата си и да се погрижите за отговорностите си. Това е отлично време за започване на нови здравословни режими, за организиране на работното ви място и за поставяне на цели за ежедневната ви продуктивност. Увереността и решителността ви ще ви помогнат да постигнете целите си и да поддържате балансиран начин на живот.

На 25 юли Меркурий навлиза в знака Дева, като оказва влияние върху вашия 7-и дом на партньорствата и взаимоотношенията. Тази промяна ще ви подтикне да мислите по-критично и аналитично за близките си взаимоотношения. Това е отлично време за дискусии с партньорите, за преговори за споразумения и за разрешаване на конфликти. Вниманието ви към детайлите и практичният ви подход ще ви помогнат да се ориентирате във всички проблеми във взаимоотношенията с яснота и прецизност. Използвайте този период, за да укрепите партньорствата си, да подобрите комуникацията и да работите за взаимно разбиране и сътрудничество.

През целия месец Сатурн остава в ретроградно движение във вашия 12-и дом на уединението, духовността и скритите въпроси. Този ретрограден период ви приканва да се замислите за вътрешния си свят и подсъзнанието си. Възможно е да преоцените духовните си убеждения, да се справите със скрити страхове и да работите върху лекуването на минали рани. Това е време за самоанализ, медитация и изследване на вътрешните ви дълбини. Използвайте този период за личностно израстване и вземане на обмислени решения относно духовния си път и емоционалното си благополучие.

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели