Изберете страница

Месечен Хороскоп за Зодия Риби за Ноември 2023

окт. 29, 2023 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

Добре дошли в ноември 2023 г., Риби. През този месец ви очаква специално удоволствие в любовта. Спомняте ли си как успяхте да отложите някои дискусии в края на октомври? Е, сега е време да проведете тези разговори. Месецът завършва драматично, но нека се съсредоточим върху настоящето.

РЕКЛАМА

През последните пет месеца Сатурн е ретрограден, което води до забавяне на вземането на решения. На 4 ноември, когато Сатурн се движи директно във вашия знак, вие сте подтикнати да изразите себе си. Независимо дали става въпрос за разговор за обвързване с партньора ви, или за споделяне на плановете за празниците с приятел или семейството, това е вашият момент да бъдете искрени и истински.

Като сте прозрачни по отношение на чувствата и възгледите си, този месец обещава вълнуващи развития в личния и приятелския ви кръг. На 8 ноември Венера се премества във Везни и във вашия 8-ми дом на трансформацията, сигнализирайки за напредък във взаимоотношенията. Това може да означава задълбочаване на интимността или дори напредък в работните взаимоотношения.

На 9 ноември Меркурий навлиза в Стрелец и в 10-ия ви дом на социалния статус, като насочва към признание. Това може да е постижение в работата, концерт или успех в страничен бизнес, който сте започнали. Отпразнувайте тези моменти, Риби. Вашето уникално съчетание от творчество и дълбочина е привлекателно за мнозина. Не забравяйте да признавате постиженията си и да разбирате стойността си.

Средата на ноември изисква известно време за почивка. Новолунието в Скорпион на 13 ноември е отлично време за почивка. Използвайте този период, за да се подмладите, тъй като втората половина на месеца, особено след навлизането на Слънцето в Стрелец на 22 ноември, ще бъде натоварена. Въпреки че признанието е възнаграждаващо, то изисква и постоянни усилия. Затова балансирайте между работата и грижата за себе си.

На 24 ноември, когато Марс навлиза в знака Стрелец, може да се появят повишени изисквания към времето ви. Важно е да управлявате енергията си и да не се натоварвате. Пълнолунието в Близнаци на 27 ноември сигнализира за необходимост от релаксация.

В заключение, този месец е изпълнен както с постижения, така и с необходимост от релаксация. Наслаждавайте се на положителните моменти и не забравяйте да давате приоритет на грижата за себе си. Приятно изкарване през ноември и до нови срещи през декември.

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели