Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 10-ти до 16-ти март 2024 г.

мар. 2, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата започва с Новолуние във вашия знак в неделя, което бележи важен момент за личното начало и обновяването на емоционалната и духовната ви същност. Тази мощна лунация във вашия 1-ви дом на Аз-а и идентичността ви насърчава да си поставите намерения за личното си израстване и за това как се представяте пред света. Това е идеалното време да помислите как можете да изразите по-пълно и автентично своите уникални качества. Помислете върху личните си цели за предстоящата година и как можете да инициирате действия, които резонират с истинската ви същност.

Навлизането на Меркурий в Овен в същия ден активира втория ви дом на финансите, ресурсите и самооценката, стимулирайки динамично и настойчиво мислене за материалните и емоционалните ви ценности. Аспектът Меркурий – секстил Плутон задълбочава решимостта ви да направите значителни промени в начина, по който осигурявате финансовото си бъдеще и утвърждавате стойността си. Този период ви насърчава да преследвате смело амбициите си и да съобщавате убедено за нуждите и идеите си.

РЕКЛАМА

В понеделник, когато Луната навлиза в Овен, акцентът върху финансовите и материалните ви ресурси се засилва. Призовани сте да се съсредоточите върху изграждането на стабилна основа, която да подкрепя личните ви начинания и да отразява ценностите ви. Това е моментът да проявите активност по отношение на финансовото си здраве, да проучите нови възможности за увеличаване на доходите си или за по-ефективно управление на ресурсите си.

Преминаването на Венера в Риби в понеделник носи вълна от грация, чар и привлекателност във вашия първи дом. Венера във вашия знак засилва личното ви обаяние и способността ви да се свързвате с другите на емоционално ниво. Това е чудесно време за любов и взаимоотношения, тъй като сте по-отворени към даването и получаването на обич. Този транзит подкрепя и творческото изразяване, като ви насърчава да се отдадете на артистични дейности, които ви носят радост и удовлетворение.

РЕКЛАМА

В средата на седмицата, с преминаването на Луната в Телец и във вашия 3-ти дом, разказът се измества към общуването, ученето и участието в местната общност. От сряда нататък се наблюдава заземяваща енергия, която насърчава практическото мислене и ефективната комуникация. Това е период, в който да се ангажирате с близкото си обкръжение, да споделяте идеите си и да се учите от хората около вас. Това е и отлично време за кратки пътувания, писане и задълбочаване на връзките с братя и сестри и съседи.

В петък пътуването на Луната в Близнаци осветява вашия четвърти дом на дома и семейството, като приканва да се съсредоточите върху личния си живот и емоционалната си сигурност. Този транзит ви насърчава да прекарвате време у дома, да общувате с членовете на семейството и да се грижите за личното си убежище. Това е време за интроспекция, за разбиране на емоционалните ви нужди и за създаване на грижовна среда, която подкрепя благополучието ви.

Помогнете на dnevenhoroskop.org да се развива! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарности за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели