Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 11-17 февруари, 2024 г.

фев. 3, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Рибите седмицата, започваща на 12 февруари 2024 г., се очертава като ключов период, изпълнен с потенциал за лична трансформация, самоанализ и задълбочаване на взаимоотношенията. Космическите дейности през тази седмица открояват значителни промени във вашия 12-и, 1-и и 2-и дом, като се фокусират съответно върху подсъзнанието, самоидентификацията и личните ценности и ресурси.

РЕКЛАМА

Седмицата започва в понеделник с навлизането на Луната в Овен, която осветява вашия 2-ри дом. Тази фаза може да породи размисли относно материалните ви притежания и финансите, като ви подтикне да се замислите за ценностите си и практическите стъпки, необходими за осигуряване на финансовото ви бъдеще. Това е подходящ момент да обмислите какво наистина е важно за вас и как можете да съобразите ресурсите си с тези ценности.

Във вторник, когато Марс навлиза във Водолей, енергията се премества към 12-ия ви дом на подсъзнанието, сигнализирайки за време за интроспекция и съзерцание. Този транзит ви насърчава да се изправите срещу скрити страхове или нерешени проблеми и да работите върху тях, предлагайки възможност за дълбоко личностно израстване.

Едновременно с това секстилът на Венера с Нептун омекотява деня с докосване на творчество и интуиция, засилвайки емпатичните ви връзки и насърчавайки по-дълбокото разбиране на себе си и другите.

РЕКЛАМА

Денят на влюбените носи мощен Марс в съвпад с Плутон в 12-и дом, което засилва вътрешното ви пътуване. Този мощен аспект изисква трансформация, като ви подтиква да се откажете от минали модели или поведение, които вече не ви служат. Това е време на прераждане, в което се каните да свалите старите кожи и да приемете нов етап от личната си еволюция.

В същия ден преходът на Луната в Телец активира третия ви дом на общуването, което го прави идеален момент да изразите мислите и чувствата си. Думите ви имат тежест, така че ги използвайте разумно, за да предадете вътрешните си открития и прозрения.

В петък Меркурий в секстил с Хирон влияе на вашия 1-ви дом, предлагайки изцеление чрез себеизразяване. Този аспект ви насърчава да говорите истината си и да търсите разговори, които могат да поправят и подмладят духа ви. Това е напомняне, че уязвимостта може да бъде източник на сила и изцеление.

РЕКЛАМА

Уикендът започва с преминаването на Луната в Близнаци в събота, което подчертава вашия 4-и дом на дома и семейството. Емоционалният обмен в личната ви сфера може да зачести, предлагайки възможности за сближаване и по-дълбоки емоционални връзки. Навлизането на Венера във Водолей в същия ден допълнително подчертава значението на независимостта и иновациите в начина, по който подхождате към личния си живот и взаимоотношения.

Неделният квадрат на Меркурий с Уран може да внесе неочаквани промени във финансовите ви перспективи или ценности, като ви подтикне да се адаптирате и да обмислите новаторски подходи към ресурсите си.

Освен това съвпадът на Венера с Плутон във вашия 12-и дом изисква дълбока интроспекция на взаимоотношенията ви и емоционалните модели, които ги формират. Този аспект насърчава трансформиращото изцеление и освобождаването от емоционалния багаж, за да се насърчат истинските връзки.

Риби, тази седмица ви призовава да се потопите дълбоко във водите на подсъзнанието си, да изследвате дълбините на вътрешния си свят и да излезете с новооткрита мъдрост и яснота. Приемете това пътуване към себепознание и трансформация, като му позволите да насочи стъпките ви към по-автентичен и пълноценен път.

Pin It on Pinterest

Сподели