Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 13 до 19 май

май 4, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник съвпадът между Слънцето и Уран зарежда с енергия вашия сектор на комуникацията, като ви носи неочаквани новини или идеи, които могат да променят гледната ви точка. Останете отворени за нетрадиционни прозрения, тъй като те могат да ви накарат да преосмислите начина, по който общувате или боравите с информация. Възможно е също така да откриете нови технологии или инструменти, които да променят начина, по който се свързвате с другите.

РЕКЛАМА

До сряда Меркурий и Слънцето се изравняват с Лилит, което осветява партньорствата и близките взаимоотношения. Разговорите ще бъдат изпълнени с честност, което прави този период благоприятен за решаване на въпроси, които изискват открит диалог. Ако сте избягвали дадена дискусия, сега е моментът да се впуснете в нея и да потърсите яснота, тъй като това може да укрепи връзките ви.

Квадратурата между Меркурий и Плутон в петък създава напрежение около приятелства или групови дейности. Възможно е да се появят различия в мненията, които да доведат до потенциални конфликти, ако не се подходи внимателно. За да се справите с тази енергия, съсредоточете се върху ясното изразяване на своята гледна точка, като същевременно останете отворени за алтернативни гледни точки.

РЕКЛАМА

В събота Луната навлиза във Везни, като ви подтиква да се замислите за споделените ресурси или дълбоките емоционални връзки. Това е добро време за самоанализ, тъй като се задълбочавате в динамиката на най-интимните си взаимоотношения. Занимавайте се с дейности, които ви позволяват да разберете по-добре себе си, например водене на дневник или медитация.

Секстилът на Слънцето с Нептун в неделя изпълва въображението ви с нежна енергия, насърчавайки себеизразяването и творчеството. Позволете си да мечтаете и да изследвате артистичните занимания, които ви носят радост. Връзката с творческата ви страна може да доведе до дълбоки прозрения и да ви помогне да се почувствате по-добре настроени към вътрешния си свят.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели