Изберете страница

Риби – Седмичен хороскоп за 14 – 20 януари, 2024 г.

ян. 6, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Рибите седмицата, започваща на 14 януари 2024 г., е време на значителна небесна активност, която резонира дълбоко с вашата интуитивна и съпричастна природа. Този период носи редица преживявания, които насърчават вродената ви артистична чувствителност, емоционална дълбочина и духовни наклонности.

РЕКЛАМА

неделя, 14 януари

Седмицата започва с навлизането на Луната във вашия знак Риби, което подчертава вашия 1-ви дом на Аз-а и личната идентичност. Този транзит усилва емоционалната ви чувствителност и интуиция, като насочва вниманието ви към личните ви нужди и желания. Това е време да дадете приоритет на грижата за себе си и да изразявате открито чувствата и творчеството си. Едновременно с това преминаването на Меркурий в Козирог оказва влияние върху вашия 11-и дом на приятелствата, групите и дългосрочните цели. Това влияние насърчава структурираното мислене и практичното общуване във вашия социален кръг и в преследването на бъдещите ви стремежи. Това е отлична възможност да направите планове с приятели или да си поставите постижими цели за бъдещето.

Вторник, 16 януари

С преминаването на Луната в Овен вниманието ви се насочва към втория ви дом на финансите и личните ценности. Този транзит влива прилив на енергия в материалните ви дела, като ви насърчава да поемете инициатива в управлението на ресурсите си и да преосмислите ценностите си. Това е идеалното време да съставите бюджет или да обмислите нови начини за повишаване на финансовата си сигурност. Секстилът на Слънцето с Нептун, свързващ 1-ви и 11-и дом, благоприятства хармоничното съчетаване на личната ви идентичност със социалните ви контакти и хуманитарните ви занимания. Този аспект предполага плавно интегриране на личните ви цели с колективните ви интереси, като ви насърчава да намерите начини да дадете своя принос към вашата общност или социални групи.

РЕКЛАМА

Четвъртък, 18 януари

Навлизането на Луната в Телец фокусира енергията ви върху третия дом на комуникацията, интелекта и кратките пътувания. Този период набляга на стабилното и практично мислене и насърчава да обосновете идеите си в реалността. Това е добро време за писане, учене и участие в обмислени разговори. Секстилът Меркурий-Сатурн, който свързва 11-и и 1-и дом, насочва към дисциплинирано мислене в социалните ви контакти и прагматичен подход към личните ви проекти. Този аспект е благоприятен за създаване на дългосрочни планове с приятели или за организиране на обществени проекти с ясна и постижима структура.

Петък, 19 януари

Меркурий в тригон с Юпитер влияе на 11-и и 1-ви дом, като внася експанзивен и оптимистичен поглед към социалния ви живот и личните ви начинания. Това положително влияние засилва естествената ви харизма и комуникативните ви умения, което го прави отлично време за създаване на контакти и участие в групови дейности. Това е и благоприятен период за личностно израстване и изразяване на уникалните ви качества в социална среда. Имайте предвид обаче, че Венера прави квадрат с Нептун, което може да внесе объркване или идеализъм в 12-ия ви дом на подсъзнанието и в 3-ия ви дом на общуването. Стремете се към яснота в мислите си и бъдете предпазливи от погрешни тълкувания или нереалистични очаквания в общуването си.

РЕКЛАМА

Събота, 20 януари

Съединението на Слънцето с Плутон в Козирог, във вашия 11-и дом, означава период на дълбока трансформация във вашите социални кръгове и дългосрочни стремежи. Този мощен аспект може да доведе до значителни промени във вашите приятелства или групови връзки, като ви подтиква да се откажете от остарелите връзки и да приемете нова социална динамика. Движението на Луната в Близнаци и във вашия 4-и дом на дома и семейството носи фокус върху домашните дела и комуникацията в личния ви живот. Този лунен транзит насърчава адаптивността и ефективния диалог в семейните взаимоотношения. Марс в тригон с Лилит, включващ 11-и и 3-и дом, насърчава увереността в социалните ви комуникации, като ви насърчава да изразявате уверено идеите и убежденията си в групова среда.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели