Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 15-ти до 21-ви април 2024 г.

апр. 6, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата започва със съвпад на Меркурий и Хирон в Овен в понеделник, който осветява втория ви дом на личните финанси и самооценката. Този транзит ви приканва да обърнете внимание и да излекувате всякакви несигурности или рани, свързани с материалните ви ресурси или самочувствието ви. Това е силен момент за преоценка на вашите ценности и начините, по които търсите сигурност, като насърчава пътуването към по-голяма самостоятелност и по-здравословна връзка с вашите притежания и таланти.

Във вторник, когато Луната навлиза в Лъв, вниманието се насочва към шестия ви дом на здравето, работата и ежедневните задължения. Този период подчертава значението на това да намирате радост в ежедневните си задачи и да поддържате баланс между работата и благополучието. Това е подходящо време да направите корекции в начина си на живот, които да отразяват ангажимента ви към грижата за себе си, евентуално чрез ангажиране с дейности, които повдигат духа ви и повишават продуктивността ви.

РЕКЛАМА

Съвпадът на Меркурий и Венера в Овен в четвъртък продължава да подчертава втория ви дом, засилвайки общуването ви около финансови въпроси и лични ценности. Този хармоничен аспект внася приятна енергия на сътрудничество в преговорите и обсъжданията на ресурси, което го прави отличен момент за постигане на споразумения, които са от полза за чувството ви за сигурност и комфорт.

В четвъртък преминаването на Луната в Дева насочва вниманието към вашия седми дом на партньорствата и близките взаимоотношения. Този транзит насърчава педантичността и практичността в работата с вашите връзки, като ви подтиква да обръщате внимание на детайлите, които допринасят за здрави и хармонични взаимоотношения. Независимо дали става въпрос за бизнес или личен живот, това е време да усъвършенствате подхода си към партньорствата, като цените яснотата и взаимното уважение.

РЕКЛАМА

Петъчният секстил Марс – Юпитер, при който Марс във вашия знак осветява първия ви дом, а Юпитер в Телец влияе на третия ви дом, създава динамично взаимодействие между личната ви енергия и начина, по който общувате и се свързвате с другите. Този аспект насърчава растежа и оптимизма в изразяването на себе си и преследването на интересите ви, като поощрява смелостта в инициирането на разговори и проекти, които отразяват истинската ви същност.

През уикенда се появява сложна енергия, тъй като Луната навлиза във Везни, засягайки осми дом на трансформацията и общите ресурси, а Слънцето прави квадратура с Плутон в единадесети дом на приятелствата и бъдещите ви стремежи. Тези транзити ви предизвикват да балансирате нуждата си от дълбоки, смислени обмени с динамиката на социалния ви кръг и дългосрочните цели. Това е време за интроспекция на това как вашите взаимоотношения и общностни връзки подкрепят личната ви еволюция и общите ви начинания.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели