Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 17-ти до 23-ти март 2024 г.

мар. 9, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Риби, докато плувате през небесните течения тази седмица, се намирате в пресечната точка на дълбоки емоционални води и трансформиращи енергии, които ви подтикват към личностно израстване и себеизразяване. Планетарните подредби предлагат богат гоблен от преживявания, като ви насърчават да изследвате дълбините на вътрешния си свят, като същевременно се включвате в света около вас с обновена цел и творчество.

Седмицата започва под влиянието на съвпада на Слънцето с Нептун във вашия знак, който засилва естествената ви интуиция и чувствителност. Тази космическа среща ви приканва да мечтаете мащабно и да се свържете с неземните аспекти на вашето същество. Това е време за духовно изследване и артистично изразяване, в което можете да канализирате вижданията си във форми, които резонират с най-дълбоките истини на душата ви.

РЕКЛАМА

С преминаването на Луната в Рак фокусът ви се измества към общуването, като се подчертава важността на подхранването на връзките ви чрез сърдечни разговори. Този период ви насърчава да споделяте открито мислите и чувствата си, като укрепвате по-дълбоките връзки с хората около вас чрез съпричастност и разбиране.

Когато Луната навлезе в Лъв, вниманието се насочва към личните ви ресурси и чувството ви за собствена стойност. Тази фаза ви подтиква да утвърдите стойността си не само по отношение на материалното богатство, но и на уникалните таланти и качества, които притежавате. Това е време да отпразнувате силните си страни и да ги използвате като основа за растеж и изобилие.

В средата на седмицата съвпадът на Меркурий с Хирон в Овен предлага възможност за изцеление в семейната и домашната ви сфера. Разглеждането на минали болки и провеждането на честни дискусии може да доведе до дълбоко чувство на изцеление и обновление, проправяйки пътя към по-хармонични взаимоотношения у дома.

РЕКЛАМА

Секстилът на Слънцето с Плутон по-късно през седмицата носи мощна енергия на трансформация във вашия сектор на творчеството, романтиката и личната радост. Този аспект ви насърчава да се потопите дълбоко в страстите си и да излезете с обновено чувство за цел и сила. Приемете настъпващите промени, защото те са ключът към отключването на нови нива на себеизразяване и удовлетворение.

С наближаването на края на седмицата и навлизането на Луната в Дева фокусът ви се стеснява към общуването, което ви подтиква да организирате мислите си и да участвате в смислени диалози. Междувременно навлизането на Марс във вашия знак ви зарежда с динамична енергия, която ви дава възможност да преследвате целите си със смелост и решителност.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели