Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 18-24 февруари, 2024 г.

фев. 10, 2024 | Хороскопи, Седмичен Хороскоп

Риби, тази седмица е богата на възможности за лична изява, творчески и романтични търсения, подобряване на здравето и работата, дълбоко емоционално изцеление, ефективна комуникация и оценка на взаимоотношенията. Приемете космическата подкрепа за растеж и трансформация, като позволите на тези енергии да осветят пътя ви към себепознание и значими връзки.

РЕКЛАМА

Когато Рибите се ориентират в седмицата, започваща в понеделник, 19 февруари 2024 г., дълбоката промяна на енергията във вашия знак бележи значителен период на лично обновление и себепознание. Навлизането на Слънцето в Риби подчертава вашия 1-ви дом на Аз-а, идентичността и личните инициативи, означавайки време, когато същността и жизнеността ви се обновяват. Този транзит насочва вниманието към личните ви цели, желания и изразяването на вашата индивидуалност.

Това е благоприятно време за поставяне на намерения за личната ви нова година, за съсредоточаване върху самоусъвършенстването и за представяне по начин, който наистина отразява това, което сте. Енергията на Рибите ви насърчава да прегърнете интуицията, творчеството и емоционалната си дълбочина, като позволите на тези черти да направляват действията и решенията ви.

В същия ден Луната се премества в Рак и осветява вашия 5-и дом на творчеството, романтиката и удоволствията, като изпълва живота ви с повишено чувство за радост, емоционално изразяване и търсене на това, което ви носи щастие. Това влияние насърчава творческите начинания, романтичните моменти и заниманията, които разпалват сърцето ви. Това е време да отпразнувате своята уникалност, да споделите талантите си и да прегърнете любовта и красотата около вас.

РЕКЛАМА

С напредването на седмицата до сряда, 21 февруари, когато Луната навлиза в Лъв, вниманието се насочва към вашия 6-ти дом на здравето, работата и ежедневните задължения. Луната в Лъв добавя нотка драматизъм и ентусиазъм към ежедневните ви задачи, като ви вдъхновява да подхождате към работата си със страст и творчество.

Това е идеалният период да влеете забавление в рутинните си дейности, да търсите задачи, които наистина ви вълнуват, и да се гордеете с умението си да се справяте със задълженията си. Освен това този транзит ви насърчава да обърнете внимание на здравето си, като може би възприемете нови навици, които ви карат да се чувствате жизнени и енергични.

Съединението на Венера и Марс в петък, 22 февруари, внася динамична смесица от любов и действие във вашия 12-и дом на уединението, духовността и подсъзнанието. Това съчетание може да събуди дълбоки емоции и желания, да насърчи интроспекцията и изследването на вътрешния ви пейзаж. Това е мощно време за изцеление, освобождаване от минали болки и свързване с духовните ви практики.

Енергиите на Венера и Марс ви приканват да намерите хармония между нуждата си от уединение и изразяването на най-интимните си желания, което потенциално може да доведе до дълбоки лични прозрения и израстване.

РЕКЛАМА

Навлизането на Меркурий в Риби в събота, 23 февруари, допълнително подчертава вашия първи дом, като засилва комуникативните ви умения и умствената ви острота. Когато Меркурий е във вашия знак, способността ви да предавате мислите и чувствата си се повишава, което прави времето отлично за всяка форма на себеизразяване – от писане и говорене до артистични начинания. Интуицията и емпатията ви също се засилват, което ви позволява да се свържете с другите на дълбоко емоционално ниво.

Седмицата завършва с Пълнолуние в Дева в неделя, 24 февруари, което осветява вашия 7-и дом на партньорствата и близките взаимоотношения. Това Пълнолуние внася кулминация или яснота във вашите взаимоотношения „на четири очи“, като ви подтиква да оцените баланса и взаимната подкрепа в партньорствата си.

Това е време да се справите с всички несъответствия, да съобщите за нуждите си и да направите корекции, които насърчават по-здрави и пълноценни връзки. Пълнолунието в Дева насърчава практичността и вниманието към детайлите, като ви напомня, че силните взаимоотношения се изграждат върху основата на взаимно уважение и разбиране.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели