Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 20 до 26 май

май 12, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник, когато Слънцето си проправя път в Близнаци, то осветява четвъртия ви дом на дома и семейството, Риби. Тази промяна насочва фокуса към домашната ви сфера, като ви насърчава да се ангажирате по-дълбоко с членовете на семейството или да направите жизненото си пространство по-удобно и отразяващо вашата личност. Това е чудесно време за започване на проекти за подобряване на дома или за иницииране на разговори, които засилват семейната хармония.

РЕКЛАМА

До сряда трансформиращата сила на Слънцето в тригон с Плутон може да разкрие дълбоки емоции или скрити аспекти във вашата семейна динамика или лична история. Този аспект ви насърчава да се изправите срещу и да излекувате всички скрити проблеми, може би чрез семейна терапия или личен размисъл. Приемете промените и по-дълбокото разбиране, които идват от тези разкрития, тъй като те могат значително да подобрят емоционалната ви основа.

Пълнолунието в четвъртък в Стрелец осветява вашия десети дом на кариерата и общественото положение. Това лунно събитие може да доведе до осъществяването на професионален проект или да изясни професионалните ви стремежи. Това е мощно време за изява и за предприемане на значителни стъпки, които могат да повлияят на дългосрочния ви професионален път. Обмислете как професионалният ви живот съответства на личните ви ценности и ако е необходимо, направете корекции.

РЕКЛАМА

В същия ден Венера навлиза в Близнаци, омекотявайки домашната ви среда и добавяйки хармония към взаимодействията ви със семейството. Този транзит е идеален за разкрасяване на дома ви или за организиране на събирания, които събират близките ви. Венера помага да се изгладят всички трудни моменти в отношенията с роднините и улеснява изразяването на любов и признателност в домашния ви живот.

В събота, когато Юпитер навлиза в Близнаци, започва целогодишна експанзия в сектора на дома и семейството ви. През следващите дванадесет месеца може да помислите за преместване в по-голям дом, за приемане на нови членове на семейството или за значително подобряване на условията на живот. Този период обещава израстване чрез корените ви, засилвайки чувството ви за сигурност и принадлежност. Обмислено предложение? Започнете проект за семейна история или генеалогично проучване, за да се свържете по-дълбоко с корените си.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели