Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 22-ри до 29-ти април 2024 г.

апр. 13, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица започва интензивно за вас, Риби, с пълнолуние в Скорпион, което в понеделник осветява вашия девети дом на висшето образование и приключенията. Тази емоционална и трансформираща луна може да предизвика дълбоко желание за растеж и изследване. Възможно е да се замислите върху убежденията си или да планирате пътуване, което може значително да промени гледната ви точка. Това е мощно време за личностно разширяване, независимо дали чрез пътуване, образование или философско изследване.
Докато Луната продължава пътуването си през Скорпион във вторник, се потопете по-дълбоко в тези теми за растеж и изследване. Използвайте този период, за да се свържете по-дълбоко с потребността си да разбирате света около вас. Помислете какво трябва да научите или да преживеете, за да се чувствате удовлетворени, и как можете да интегрирате тези прозрения в ежедневието си.

РЕКЛАМА

В четвъртък съвпадът на Юпитер и Лилит активира втория ви дом на личните ресурси и шестия ви дом на здравето и службата. Този тригон ви насърчава да проучите нови начини за увеличаване на доходите си чрез иновативна или нетрадиционна работа. Това е и чудесно време да преразгледате здравните си навици; може би има алтернативен подход, който да резонира повече с настоящия ви начин на живот.
Настроението се разведрява в петък, когато Луната навлиза в Стрелец и насочва вниманието ви към десетия дом на кариерата и обществената репутация. Този транзит внася ентусиазъм и чувство за приключение в професионалния ви живот. Възможно е да се чувствате по-смели в предприемането на дръзки стъпки в кариерата си или в приемането на възможности, които изискват от вас да застанете в светлината на прожекторите. Възползвайте се от тази енергия, за да направите въздействащи стъпки в кариерата си.

РЕКЛАМА

През уикенда с преминаването на Луната в Козирог се активира единадесетият ви дом на приятелствата и бъдещите планове. Събота и неделя са идеални за общуване с приятели и присъединяване към групи, които споделят вашите стремежи. Това е продуктивно време за поставяне на цели за бъдещето и за работа по планове в рамките на общността. Практичната ви природа се засилва, което ви помага да правите разумни и постижими планове.
Седмицата завършва с навлизането на Венера в Телец в понеделник, което оказва влияние върху третия ви дом на комуникацията. Когато Венера е тук, взаимоотношенията ви са изпълнени с чар и лекота. Това е идеалното време за всякакви комуникации, независимо дали става въпрос за писане, говорене или учене. През този период може да откриете, че сте по-убедителни и дипломатични. Използвайте този хармоничен транзит, за да се свържете с братя и сестри или съседи, а може би да разкрасите близкото си обкръжение по начин, който стимулира ума и сетивата ви.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели