Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 24-ти до 30-ти март 2024 г.

мар. 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Риби, докато се впускате в небесното пътешествие тази седмица, Вселената разкрива гоблен от емоционална дълбочина и трансформация, започвайки в неделя с навлизането на Луната във Везни. Това движение хвърля нежна светлина върху вашия осми дом на интимността, споделените ресурси и възраждането, като ви приканва да изследвате по-дълбоките връзки, които ви свързват с другите. В същия ден Венера в секстил с Юпитер обогатява втория ви дом на собствеността и ценностите и десетия ви дом на кариерата и обществения имидж, обещавайки хармонично съчетание на личностно израстване и професионален успех. Възможно е да откриете неочаквани възможности да подобрите финансовата си стабилност чрез съвместни начинания или да получите признание за приноса си. Приемете изобилието, като му позволите да навлезе естествено в живота ви.

РЕКЛАМА

Пълнолунието във Везни в понеделник засилва фокуса върху вашия осми дом, осветявайки темите за трансформация и споделени ресурси. Тази мощна лунация ви насърчава да се освободите от това, което вече не служи на вашето най-висше благо, независимо дали става въпрос за остарели емоционални модели, финансови зависимости или взаимоотношения, които са изчерпали възможностите си. Процесът на освобождаване създава пространство за нов растеж и по-дълбоки връзки, основани на автентичност и взаимна подкрепа.

С напредването на седмицата транзитът на Луната в Скорпион в сряда насочва вниманието ви към деветия дом на висшето образование и разширяването. Денят е белязан от опозицията на Венера с Лилит, която ви предизвиква да намерите баланс между четвъртия ви дом на дома и семейството и десетия ви дом на кариерните амбиции. Възможно е да се чувствате разкъсани между комфорта на познатите пространства и призива да навлезете в непознати територии, както физически, така и интелектуално. Приемете напрежението, защото именно в това динамично взаимодействие ще откриете нови прозрения и личностно израстване.

РЕКЛАМА

В четвъртък синергията между Венера и Уран наелектризира втория и четвъртия ви дом, раздвижвайки водите на финансовата и домашната стабилност с нотка на новаторство. Това е време да преосмислите подхода си към сигурността, било то чрез нетрадиционни източници на доходи или освежаване на жилищното пространство, за да отразява по-добре развиващата ви се идентичност. Приемете промяната, защото тя обещава да внесе вълнение и ново усещане за свобода в личната ви сфера.

Седмицата приключва в петък с пътуването на Луната в Стрелец, която осветява десетия ви дом на кариерата и репутацията. Този транзит ви насърчава да се стремите високо и да преследвате амбициите си с оптимизъм и вяра в способностите си. Обмислете постиженията си и се насочете към бъдещите си цели. Вселената се подрежда в подкрепа на вашето издигане; вярвайте в мечтите си и правете смели стъпки напред.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели