Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 25 фев. – 2 март, 2024 г.

фев. 17, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Риби, тази седмица ви предлага пътешествие в сферата на себеизразяването, обучението и ангажирането на общността. Като възприемете интроспективните и експанзивни енергии, можете да преминете през седмицата с по-дълбоко разбиране за себе си и за мястото си в света, насърчавайки растежа и връзката във всички области на живота си.

РЕКЛАМА

Седмицата започва в неделя, като обръща внимание на динамиката между личните ви амбиции и ценностите, които споделяте с другите. Това е време да обмислите как вашите цели съвпадат с тези на вашите партньори или близки сътрудници и дали стремежите ви подпомагат взаимното израстване и разбиране. Призвани сте да намерите баланса между преследването на мечтите си и подхранването на взаимоотношенията си, като гарантирате, че пътят ви напред зачита както вашите нужди, така и тези на хората около вас.

В понеделник Луната навлиза във Везни и измества фокуса ви към темите за висшето образование, пътуванията и разширяването на мирогледа ви. Този лунен транзит през деветия ви дом ви вдъхновява да търсите знания, да приемате нови преживявания и да обмисляте по-широките последици от вашите убеждения и философии. Това е отлично време за изследване, независимо дали чрез физическо пътуване, интелектуални занимания или духовно изследване, което ви насърчава да отворите съзнанието си за нови хоризонти.

Аспектът Марс – Юпитер във вторник внася напрежение между желанието ви за стабилна основа и импулса да се разширите отвъд зоната си на комфорт. Възможно е да се чувствате раздвоени между грижата за дома или семейството и призива да изследвате непознати територии или идеи. Този аспект ви предизвиква да се ориентирате в тези конкуриращи се желания, като откриете начини да се развивате и изследвате, без да пренебрегвате базата си за подкрепа.

РЕКЛАМА

Съединението на Слънцето с Меркурий и Сатурн в сряда привлича вниманието ви навътре, подчертавайки важността на интроспекцията и самоосъзнаването. Това съвпадение в първия ви дом на Аз-а подчертава вашите мисли, комуникации и структурите, които изграждате в живота си. Това е време за сериозен размисъл върху личната ви идентичност и начина, по който се изразявате пред света, като ви подтиква да общувате с яснота и цел.

В четвъртък пътуването на Луната в Скорпион задълбочава емоционалните подводни течения на седмицата ви, като се фокусира върху десетия ви дом на кариерата и публичния имидж. Този транзит ви насърчава да обмислите емоционалните си инвестиции в кариерата и как работата ви отразява най-съкровените ви ценности. Това е период за обмисляне на наследството, което искате да създадете, и на това как професионалният ви път съответства на по-дълбоките ви емоционални истини.

РЕКЛАМА

Петъчният аспект Слънце-секстил Юпитер изпълва седмицата ви с оптимизъм и чувство за възможност, особено по въпросите на личните финанси и самооценката. Тази хармонична енергия повишава увереността ви и ви насърчава да търсите възможности за растеж и разширяване на материалните си ресурси и чувството за изобилие.

Седмицата завършва в събота с преминаването на Луната в Стрелец, която осветява вашия единадесети дом на приятелствата, надеждите и мечтите. Този преход ви приканва да се свържете с вашата общност, да споделите стремежите си и да се включите в колективни начинания. Това е време да обмислите как личното ви пътуване се пресича с по-широкия социален пейзаж, насърчавайки сътрудничеството и споделените визии за бъдещето.

Pin It on Pinterest

Сподели