Изберете страница

Риби – Хороскоп за 28 януари до 3 февруари, 2024 г.

ян. 20, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Риби, тази седмица обещава пътешествие през разнообразни астрологични влияния – от иновативни социални взаимодействия и хармонични комуникации до интроспективни изследвания и интуитивни прозрения. Приемете тези преживявания с естествената си съпричастност и адаптивност и ще откриете една седмица, богата на личностно израстване и трансформация.

РЕКЛАМА

Седмицата започва в неделя, 28 януари, с Меркурий в тригон с Уран. Този аспект активира вашия 11-и дом на приятелствата и бъдещите планове, като предизвиква иновативни идеи и неочаквани развития в социалния ви кръг и дългосрочните ви цели. Възможно е да срещнете изненадващи възможности чрез приятели или мрежи, които съответстват на бъдещите ви стремежи. Бъдете готови да възприемете нетрадиционни идеи или нови начини на мислене за ролята си в тези групи.

Също в неделя Венера прави секстил със Сатурн, като оказва влияние върху 11-и дом на приятелствата и 1-ви дом на Аз-а ви. Този транзит насърчава чувството за зрялост и отговорност в социалните ви взаимодействия и личните ви цели. Това е време за изграждане на трайни взаимоотношения, основани на взаимно уважение и споделени ценности, и за затвърждаване на личните ви амбиции с практичен подход.

С настъпването на понеделник, 29 януари, Венера се свързва в тригон с Юпитер, като подчертава значението на вашия 3-и дом на общуването и 7-и дом на партньорствата. Този благоприятен аспект обещава лекота и растеж в междуличностните ви комуникации и взаимоотношения. Може да откриете, че думите ви се приемат топло и разговорите протичат гладко, особено с партньори, както в бизнеса, така и в личния ви живот.

РЕКЛАМА

В същия ден Марс прави тригон с Уран, което зарежда с енергия вашия 3-ти дом на общуването. Това съвпадение насърчава динамичното и напористо общуване, като ви насърчава да изразявате смело мнението си и да преследвате идеите си с увереност. Това е отлично време за застъпничество от ваше име или за каузи, в които вярвате.

Във вторник, 30 януари, навлизането на Луната във Везни осветява вашия 8-и дом на трансформацията и общите ресурси. Тази лунна фаза приканва към интроспекция и насърчава по-дълбокото разбиране на вашите емоционални и финансови зависимости. Помислете за изследване на вътрешните си мотиви и как те са свързани с вашите взаимоотношения и ресурси.

Преходът на Луната в Скорпион в четвъртък, 1 февруари, премества фокуса към вашия 9-и дом на висшето образование и философията. Този период е подходящ за разширяване на хоризонтите ви, било то чрез пътуване, обучение или изследване на нови философии. Възползвайте се от възможностите за учене и израстване, които ви тласкат отвъд зоната ви на комфорт.

РЕКЛАМА

В петък, 2 февруари, Меркурий образува секстил с Нептун, оказвайки влияние върху вашия 1-ви дом на Аз-а и 12-и дом на подсъзнанието. Този аспект засилва интуицията и творческото ви изразяване. Това е чудесен ден за артистични занимания или за изследване на духовни или метафизични концепции. Доверете се на вътрешния си глас и позволете на въображението си да ви води.

Седмицата завършва в събота, 3 февруари, с Венера в тригон с Лилит във вашия 2-ри дом на личните финанси и 10-ти дом на кариерата. Това съвпадение предполага да възприемете нетрадиционни подходи в кариерата и финансовите си решения. Бъдете отворени за проучване на нови пътища в професионалния си живот и обмислете уникални начини за управление на финансите си, които отразяват личните ви ценности и индивидуалност.

Pin It on Pinterest

Сподели