Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 29 април до 5 май

апр. 21, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Преминаването на Венера в Телец на 29 април влияе на вашия 3-ти дом на общуването, като ви насърчава да откривате красота и стойност в ежедневните си контакти и местната среда. Това е идеалното време да се свържете с братя и сестри или съседи или да се включите в обществени дейности, които разкрасяват и хармонизират непосредствената ви среда. Помислете за творчески проекти, които включват писане, рисуване или други форми на художествено изразяване, които могат да послужат и за изразяване на дълбоките ви вътрешни мисли.

Навлизането на Марс в Овен на 30 април стимулира вашия 2-ри дом на финансите и самоуважението. Това енергийно влияние може да ви подтикне да предприемете смели действия по отношение на финансите си или да отстоявате по-уверено своите ценности. Това е отличен период за започване на проекти, които могат да увеличат доходите ви, или за настойчиво преследване на плащания или повишения, които отразяват истинската ви стойност.

РЕКЛАМА

На 2 май, когато Луната навлиза в Риби, тя акцентира върху вашия 1-ви дом, фокусирайки личните ви нужди и желания. Този лунен транзит засилва естествената ви интуиция и емоционална чувствителност, което го превръща в мощно време за самоанализ и личностно развитие. Възможно е да се чувствате по-склонни да прекарвате времето си насаме, да обмисляте следващите си стъпки или да медитирате върху личностното си развитие.

Когато Луната навлезе в Овен на 4 май, активирайки втория ви дом, вниманието ви може да се насочи към материални и практически въпроси. Тази фаза ви насърчава да прилагате прозренията и вдъхновенията си по начини, които могат да повишат физическата и финансовата ви сигурност. Използвайте това време, за да планирате или да действате по идеи, които подобряват усещането ви за стабилност и комфорт.

Квадратурата между Венера и Плутон на 1 май може да събуди напрежение в комуникациите или в местните ви взаимоотношения (3-ти и 12-ти дом). Този предизвикателен аспект може да извади на повърхността скрити обиди или недоразумения, които трябва да бъдат разгледани. Прякото изправяне пред тези проблеми може да доведе до изцеление и по-ясно разбиране на нуждите както на вас, така и на другите.

РЕКЛАМА

Секстилът между Марс и Плутон на 3 май зарежда с енергия и засилва усилията ви да трансформирате личните си ресурси и самооценка (2-ри дом и 11-и дом). Това е отлично време да предприемете решителни действия, които са в съответствие с дългосрочните ви виждания, особено тези, свързани с финансово планиране или обществени проекти. Способността ви да действате според дълбоките си убеждения може да доведе до значителни подобрения в личния ви живот и да допринесе положително за вашата общност.

За да уравновесите различните енергии на май, занимавайте се с дейности, които насърчават творчеството ви и емоционалното ви изцеление. Особено полезни могат да бъдат изкуствата, музиката и духовните практики, които ви помагат да канализирате дълбоките си емоции и прозрения в смислени и красиви изрази. Помислете дали да не се присъедините към творческа група или семинар, които съответстват на вашите артистични или духовни интереси.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели