Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 3-ти до 9-ти март 2024 г.

фев. 23, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Риби, докато плувате в теченията на предстоящата седмица, космосът ще ви разкаже за дълбока емоционална същност, творчество и личностно израстване. Небесните подредби ви подканват да изследвате необятните океани на вътрешния си пейзаж, като същевременно се ангажирате със света около вас по значим и трансформиращ начин.

РЕКЛАМА

Седмицата започва с Меркурий, който се противопоставя на Лилит в неделя, осветявайки оста между първия ви дом на Аз-а и идентичността и седмия ви дом на партньорствата и обществените ангажименти. Този аспект ви предизвиква да балансирате нуждата си от лична изява с динамиката на взаимоотношенията си. Това е призив да се изправите срещу всякакви неудобства или неизказани истини в рамките на взаимодействията ви, призовавайки към честност и автентичност в начина, по който представяте себе си и се отнасяте към другите.

С навлизането на Луната във вашия знак в понеделник чувството ви за себе си и емоционалната ви яснота се засилват, като насърчават интроспекцията и по-дълбоката връзка с интуицията ви. Това е време за личностно обновление, в което границите между вътрешния и външния ви свят стават по-пропускливи, което дава възможност за сърдечен обмен на енергия и идеи.

В същия ден Меркурий образува секстил с Уран, активирайки третия ви дом на общуването, мисловните процеси и непосредственото обкръжение. Очаквайте неочаквани прозрения, разговори или срещи, които ви предизвикват да мислите по различен начин или да възприемете нови перспективи. Тези изненади могат да ви вдъхновят за творчески пробив или новаторски решения на стари проблеми.

РЕКЛАМА

В сряда Марс е в секстил с Хирон и оказва влияние върху втория ви дом на ценностите, притежанията и самоуважението. Този аспект предлага възможност за изцеление и растеж, свързани с материалните ви ресурси или личните ви ценности. Това е време да се справите с всички рани, свързани със самочувствието или финансовата сигурност, като намерите сила в уязвимостта и устойчивост пред предизвикателствата.

В четвъртък Слънцето се противопоставя на Лилит, като отново подчертава напрежението между вашето самочувствие и динамиката на взаимоотношенията ви. Този аспект може да разкрие областите, в които се чувствате неразбрани или където вашите желания са в противоречие с тези на партньорите или близките ви сътрудници. Това е покана да намерите общ език, като договаряте нуждите и границите си със съпричастност и уважение.

РЕКЛАМА

Навлизането на Луната във Водолей по-късно същия ден измества фокуса към вашия дванадесети дом на края, самотата и подсъзнанието. Този транзит насърчава размисъла, почивката и освобождаването, като ви приканва да се освободите от това, което вече не ви служи, в подготовка за ново начало.

В петък Меркурий и Нептун се съединяват в Риби, което засилва естествената ви интуиция и креативност. Този транзит обединява сферите на рационалното и мистичното, като предлага дълбоки прозрения чрез сънища, артистично изразяване или духовни практики. Важно е обаче да останете здраво стъпили на земята, тъй като границата между вдъхновението и илюзията може да се размие.

Седмицата завършва в събота със секстил на Слънцето с Уран, който осветява втория ви дом с неочаквани възможности за финансов растеж или иновативни подходи за повишаване на чувството ви за сигурност. Бъдете отворени за нови идеи и готови да се адаптирате, тъй като Вселената може да ви предложи нетрадиционни пътища към изобилието.

Pin It on Pinterest

Сподели