Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 4-10 февруари, 2024 г.

ян. 27, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Риби, тази седмица небесният разказ преминава през темите за вътрешния размисъл, личното изразяване и материалната сигурност, като всяка планетарна промяна хвърля светлина върху различни аспекти на живота ви. Седмицата се разгръща в неделя с навлизането на Луната в Стрелец, която осветява вашия десети дом на кариерата и общественото положение. Този транзит ви приканва да се съсредоточите върху стремежите си и образа, който създавате в професионалната сфера. Това е време да обмислите целите си и как можете да повишите репутацията и постиженията си.

С напредването на седмицата до понеделник навлизането на Меркурий във Водолей активира вашия дванадесети дом на подсъзнанието, самотата и скритите въпроси. Влиянието на Водолея тук предизвиква новаторски прозрения и ви насърчава да мислите за вътрешния си свят по нов начин. Този период е подходящ за интроспекция, за вникване в сънищата ви и посланията на подсъзнанието ви и за намиране на начини да се освободите от това, което вече не служи на най-високото ви благо.

РЕКЛАМА

Във вторник сюжетът се променя, тъй като Луната преминава в Козирог, подчертавайки вашия единадесети дом на приятелствата, надеждите и колективните проекти. Този транзит подчертава значението на социалната ви мрежа и стремежите ви за бъдещето. Това е подходящо време да се свържете със съмишленици, да споделите мечтите си и да си сътрудничите по проекти, които отразяват вашите идеали.

Средата на седмицата внася неочакван обрат, тъй като в сряда Венера прави квадратура с Уран, създавайки напрежение между вашия пети дом на творчеството, романтиката и себеизразяването и вашия втори дом на собствеността и самооценката. Този аспект може да доведе до внезапни промени в романтичния ви живот или в творческите ви начинания, като ви предизвика да се адаптирате и да намерите баланс между желанията си за удоволствие и нуждата си от финансова стабилност.

РЕКЛАМА

Сюжетът се сгъстява в четвъртък, когато Слънцето образува квадратура с Уран, а Луната навлиза във Водолей, което допълнително акцентира върху вашия дванадесети дом. Тези едновременни влияния могат да доведат до непредвидени разкрития или промени във вътрешния ви пейзаж, като ви подтикват да останете отворени за трансформация и да приемете нетрадиционни подходи към лечението и себепознанието.

Новолунието във Водолей в петък е ключов момент за обновяване на вашия дванадесети дом и предлага възможност да поставите намерения, свързани с духовния ви път, психологическото изцеление и освобождаването от минали модели. Това е време да си представите вътрешния мир, който искате да култивирате, и да се ангажирате с практики, които подкрепят вашето емоционално и духовно благополучие.

РЕКЛАМА

С наближаването на края на седмицата преминаването на Луната във вашия знак, Риби, в събота измества фокуса към първия ви дом на Аз-а и идентичността. Този транзит носи усещане за обновление и лична яснота, като ви насърчава да изразявате емоциите си и да давате приоритет на личните си нужди и желания.

Седмицата завършва с квадратура между Меркурий и Юпитер в събота, която подчертава напрежението между вашия дванадесети дом на подсъзнанието и третия ви дом на общуването и ученето. Този аспект ви предизвиква да балансирате интроспективните си прозрения с желанието си да общувате и да се свързвате със света около вас, като ви напомня, че личното израстване често включва споделяне на пътуването ви с другите.

Pin It on Pinterest

Сподели