Изберете страница

Риби – Седмичен хороскоп за 7 – 13 януари, 2024 г.

дек. 29, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Риби в седмицата от 7 до 13 януари 2024 г. небесната конфигурация носи смесица от професионално развитие и лични откровения. Транзитът на Луната в Стрелец на 7 януари активира вашия 10-ти дом на кариерата и общественото положение, подчертавайки професионалните ви стремежи и репутацията ви. Тази фаза е идеална за фокусиране върху кариерните ви цели и начина, по който искате да бъдете възприемани в професионалния си живот. Въпреки това Венера в квадрат с Лилит в същия ден може да предизвика предизвикателства в 9-ия ви дом на убежденията, висшето образование и пътуванията на дълги разстояния, което може да доведе до напрежение в начина, по който личните ви убеждения или образователните ви стремежи се съчетават с професионалния ви живот. Това е време да балансирате между личните си убеждения и обществените си отговорности.

РЕКЛАМА

Квадратурата на Меркурий с Нептун на 9 януари, когато Меркурий е във вашия 10-и дом, а Нептун – във вашия 1-ви дом, може да доведе до недоразумения или объркване в професионалните ви комуникации. Като се има предвид, че Меркурий е ретрограден, от решаващо значение е да бъдете ясни и кратки в общуването си, за да избегнете погрешни тълкувания, особено в професионален контекст.

Преминаването на Луната в Козирог на 10 януари насочва вниманието към вашия 11-и дом на приятелствата, социалните групи и бъдещите стремежи. Тригонът на Слънцето с Уран и секстилът на Марс със Сатурн, които засягат съответно 11-и и 9-и дом, предполагат благоприятен период за създаване на контакти и свързване с групи, които споделят вашите идеали, като същевременно не забравяте за дългосрочните си цели и убеждения.

На 11 януари настъпва Новолуние в Козирог, което предлага ново начало в социалния ви живот и в поставянето на цели, свързани с участието ви в обществото и бъдещите ви стремежи. Венера в тригон с Хирон, с Венера във вашия 10-ти дом и Хирон във вашия 2-ри дом на личните финанси и ценности, предоставя възможност за изцеление и израстване в начина, по който интегрирате кариерата си с личните си ценности и финансови нужди.

С навлизането на Луната във Водолей на 12 януари, когато фокусът се премества към 12-ия ви дом на подсъзнанието, самотата и скритите въпроси, ви насърчаваме да се потопите в интроспекция и да се заемете с всички скрити емоционални или психологически проблеми. Марс в тригон с Юпитер, с Марс в 11-ия ви дом и Юпитер в 3-ия ви дом на общуването, засилва способността ви да изразявате идеите си и да се свързвате с другите на интелектуално ниво.

През цялата тази седмица, когато Уран е ретрограден във вашия 3-ти дом до 27 януари 2024 г., е актуална темата за преоценка на стила ви на общуване, методите на учене и отношенията с братя и сестри или близки членове на общността.

РЕКЛАМА

Съвети за Риби

  • Дайте приоритет на кариерните си цели и публичния си имидж, но ги съгласувайте с личните си убеждения и образование.
  • Общувайте ясно в професионална среда, особено като се има предвид ретроградният Меркурий.
  • Включвайте се в работа в мрежа и се свързвайте с групи, които отразяват вашите идеали, като имате предвид дългосрочните си стремежи.
  • Използвайте Новолунието, за да си поставите намерения, свързани със социалния ви живот и участието ви в обществения живот.
  • Потърсете изцеление и израстване, за да балансирате кариерата си с личните си ценности и финансите си.
  • Приемете интроспекцията, за да се справите с емоционални или психологически проблеми.
  • Обмислете стила си на общуване и методите си на учене, като обмисляте промени или нови подходи.

Тази седмица за Рибите е посветена на балансирането на професионалните ви стремежи с личните ви убеждения и ценности, като същевременно приемате интроспекцията и емоционалното изцеление. Позволете на планетарните движения да ви насочат към по-дълбоко разбиране на себе си и на мястото ви както в професионалния, така и в личния свят.

Pin It on Pinterest

Сподели