Изберете страница

Риби – Седмичен Хороскоп за 8-ми до 14-ти април 2024 г.

мар. 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата започва с новолунието в Овен в понеделник, което хвърля пионерската си светлина върху вашия втори дом на притежанията, ценностите и самоуважението. Това лунно събитие предвещава период на нови начала, свързани с материалното и финансовото ви благосъстояние, като ви подтиква да си поставите намерения, които отразяват истинските ви ценности, и да предприемете смели стъпки към осигуряване на финансовата си независимост. Това е възможност да преоцените какво наистина има значение за вас, да приведете ресурсите си в съответствие с личната си етика и да приемете смелостта да установите чувство за сигурност, което да подхранва духа ви.

РЕКЛАМА

Във вторник, когато Луната се плъзга в Телец, подчертавайки третия ви дом на общуване, мисловни процеси и непосредствена среда, фокусът се премества върху заземяването на вашите идеи и ценности в конкретни изрази и връзки. Този транзит насърчава обмисления диалог, стремежа към знания и укрепването на отношенията с братя и сестри и съседи. Стабилното влияние на Телеца ви приканва да общувате целенасочено и настойчиво, като гарантирате, че вашият глас ще допринесе за трайно въздействие върху общността ви.

В средата на седмицата съвпадът на Марс и Сатурн във вашия знак, Риби, бележи значимо небесно събитие, което призовава към хармонично равновесие между действие и сдържаност, особено по въпросите на личната идентичност и себеизразяването. Това съвпадение ви предизвиква да се изправяте решително срещу всякакви препятствия и да прилагате дисциплина към личните си цели. Това е силен момент да утвърдите своята индивидуалност, да прецизирате целите си и да приемете зрелостта и мъдростта, които идват от преминаването през предизвикателствата на живота с търпение и постоянство.

РЕКЛАМА

В четвъртък, когато Луната навлиза в Близнаци и в четвъртия ви дом на дома, семейството и емоционалните основи, в съчетание със съединението на Слънцето с Меркурий в Овен, в личния ви живот прониква динамична енергия. Този период осветлява значението на откритата комуникация в домашната ви сфера и насърчава интелектуалното любопитство към вашите корени, наследство и емоционални нужди. Това е отлично време за сърдечни разговори, които подхранват чувството ви за принадлежност, и за проучване на идеи, които подобряват жизненото ви пространство.

Седмицата завършва в събота с преминаването на Луната в Рак, която осветява вашия 5-и дом на творчеството, романтиката и удоволствията. Този преход подтиква към по-задълбочено изследване на творческите ви изяви и романтични желания, като ви насърчава да се свържете със сърцето си и да споделите със света уникалните си таланти и чувства. Подхранващото влияние на Рака подкрепя емоционалните връзки, които вдъхновяват радостта, творчеството и споделянето на любовта в нейните безбройни форми.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели