Изберете страница

Стрелец – Седмичен Хороскоп за 24 – 30 юни 2024

юни 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Навлизането на Луната във Водолей в понеделник ще събуди 3-ия ви дом на комуникацията, ученето и близките връзки. Това е време за разговори, общуване с братя и сестри, съседи и за нови знания. Бъдете отворени за нови идеи и гледни точки, които могат да ви дойдат от неочаквани източници.

В сряда хармоничният тригон между Меркурий и Сатурн ще повлияе на 4-ия ви дом на дома, семейството и емоционалната сигурност, както и на 7-ия ви дом на партньорствата и взаимоотношенията. Това е подходящ момент да обсъдите семейни въпроси, да укрепите връзката с партньора си и да планирате бъдещето си заедно. Съсредоточете се върху стабилността и хармонията в дома и отношенията си.

РЕКЛАМА

В петък Луната навлиза в Овен, активирайки вашия 5-и дом на романтиката, творчеството и удоволствията. Това е време за забавление, флирт, творчество и игри. Отпуснете се, наслаждавайте се на живота и изразете себе си свободно.

В събота чувственият секстил между Венера и Марс ще повлияе на 4-ия ви дом на дома и 6-ия ви дом на здравето и ежедневието. Това е период, в който може да изпитате повече хармония и уют у дома. Посветете време на семейството си, създайте приятна атмосфера и се погрижете за здравето и благосъстоянието си.

РЕКЛАМА

Преместването на Лилит във Везни също в събота може да предизвика известна нестабилност в 11-ия ви дом на приятелствата, социалните кръгове и надеждите. Може да се сблъскате с някои предизвикателства в отношенията с приятели или да преосмислите целите и мечтите си. Бъдете отворени за промяна и не се страхувайте да се откажете от неща, които вече не ви служат.

В неделя вълнуващият секстил между Меркурий и Уран ще повлияе на 4-ия ви дом на дома и 5-ия ви дом на романтиката. Това е момент на вдъхновение и неочаквани възможности. Бъдете отворени за нови идеи и начини за изразяване на себе си. Не се страхувайте да експериментирате и да внесете свежест в дома и любовния си живот.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org