Изберете страница

Стрелец – Седмичен Хороскоп за 8 – 14 юли 2024

юни 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Секстилът на Меркурий с Юпитер в понеделник зарежда с енергия вашия девети дом на изследванията и първи дом на Аз-а, Стрелци. Това съвпадение носи експанзивни и оптимистични вибрации, идеални за преследване на нови възможности за учене и приключения. Може да се почувствате вдъхновени да започнете нов курс, да планирате пътуване или да се впуснете във философски дискусии. Естественото ви любопитство е засилено, което прави този ден чудесен за изследване на нови идеи и споделяне на прозренията ви с другите.
Във вторник, когато Луната навлиза в Дева, десетият ви дом на кариерата и обществения имидж е в центъра на вниманието. Това е отлично време да се съсредоточите върху професионалните си цели и да организирате професионалния си живот. Обърнете внимание на детайлите и се уверете, че проектите ви са в срок. Аналитичните ви умения са остри и може да намерите практични решения на всички предизвикателства, пред които сте изправени. Помислете как можете да се представите по-ефективно, за да постигнете професионалните си стремежи.

РЕКЛАМА

В четвъртък Венера навлиза в Лъв и отново подчертава значението на вашия девети дом. Този транзит засилва желанието ви за приключения и романтика, което го прави идеално време да търсите нови преживявания и да разширявате хоризонтите си. Независимо дали става въпрос за пътуване, образование или културни дейности, използвайте възможностите, които внасят радост и вълнение в живота ви. Вашият чар и ентусиазъм са заразителни, което улеснява общуването с други хора, които споделят вашите страсти.
В петък Луната се премества във Везни, като засяга единадесетия ви дом на приятелствата и социалните мрежи. Балансът и хармонията в социалните ви контакти стават ключови теми. Това е чудесен ден за общуване с приятели и за участие в групови дейности. Дипломатическите ви умения се засилват, което улеснява ориентирането в социалните ситуации и насърчаването на сътрудничеството. Помислете как можете да допринесете за общността си и да подкрепите приятелите си.

РЕКЛАМА

Съботният секстил на Венера с Лилит във вашия девети и единадесети дом внася смела и неконвенционална енергия в социалните и интелектуалните ви занимания. Може да почувствате силно желание да се освободите от традиционните норми и да изследвате уникалните си интереси. Приемете своята индивидуалност и не се страхувайте да изразявате нестандартните си идеи. Тази енергия подкрепя иновативното мислене и може да доведе до вълнуващи сътрудничества и нови приятелства.
С навлизането на Луната в Скорпион в неделя вашият дванадесети дом на самотата и интроспекцията се фокусира върху вас. Емоционалната дълбочина и интензивност са характерни за този ден и може да се окаже, че размишлявате върху вътрешния си свят и скритите си желания. Това е добро време за тих размисъл и за разбиране на по-дълбоките мотиви зад действията ви. Помислете дали да не се занимавате с дейности, които ви носят спокойствие и яснота, като медитация или водене на дневник. Тази енергия подкрепя емоционалното изцеление и духовното израстване.