Изберете страница

Скорпион – Седмичен Хороскоп за 1 – 7 юли 2024

юни 23, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник, с навлизането на Меркурий в Лъв, вашият десети дом на кариера и обществен живот получава значителен тласък. Вашата комуникация на работното място ще бъде остра и влиятелна, което го прави идеалното време да предлагате идеи, да водите срещи или да търсите признание. Професионалните ви амбиции са в центъра на вниманието, така че се възползвайте от тази енергия, за да постигнете целите си в кариерата и да утвърдите лидерството си.

Във вторник Луната навлиза в Близнаци, активирайки вашия осми дом на трансформация и споделени ресурси. Този транзит може да раздвижи дълбоки емоции и да ви подтикне да изследвате интимните си отношения и финансови партньорства. Това е отличен ден да проведете смислени разговори за споделени цели и ресурси или да се задълбочите в психологически или духовни изследвания.

РЕКЛАМА

До сряда Венера формира тригон със Сатурн, влияейки положително на вашия девети дом на пътувания и висше образование. Този аспект насърчава балансиран и практичен подход към разширяване на хоризонтите ви. Независимо дали планирате пътуване, записвате се в курс или участвате във философски дискусии, вашите усилия ще бъдат обосновани и ползотворни. Това е чудесно време да се ангажирате с дългосрочни образователни или пътни планове.

В четвъртък Луната навлиза в Рак, като допълнително подчертава вашия девети дом. Може да почувствате емоционално привличане към учене и изследване на нови идеи. Това е перфектният ден да се потопите в книги, културни дейности или дискусии, които разширяват мирогледа ви. Вашата интуиция ще ви води към знанията и преживяванията, които резонират с вашето вътрешно аз.

Аспектът на секстила на Марс със Сатурн в петък влияе върху вашия единадесети дом на приятелства и социални мрежи. Това подравняване носи дисциплинирана и практична енергия във вашите социални взаимодействия. Това е добър ден да работите върху групови проекти, да затвърдите приятелства или да поемете лидерска роля в обществена инициатива. Вашите усилия в социални контексти ще бъдат добре структурирани и продуктивни.

РЕКЛАМА

Новолунието в Рак в събота продължава да набляга на вашия девети дом, което бележи мощно време за поставяне на намерения, свързани с пътуване, образование и личностно израстване. Помислете какъв нов опит или знания искате да придобиете и си поставете цели, които ще разширят хоризонтите ви. Това е чудесна възможност да посеете семена за бъдещи приключения и учене.

И накрая, в неделя Луната навлиза в Лъв, измествайки фокуса обратно към вашия десети дом. Уикендът завършва със силен акцент върху вашата кариера и обществен живот. Използвайте тази енергия, за да планирате следващата седмица, да си поставите професионални цели или просто да размишлявате върху постиженията си. Това е чудесен ден да блеснете в кариерата си и да получите признание за усилията си.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели