Изберете страница

Скорпион – Седмичен Хороскоп за 15 – 21 юли 2024

юли 7, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Скорпиони, тази седмица ви призовава да преосмислите партньорствата си и да се впуснете в нови приключения. В понеделник Марс се среща с Уран във вашия седми дом на взаимоотношенията, което може да доведе до неочаквани обрати и промени в динамиката на връзките ви. Бъдете готови да се адаптирате към новите обстоятелства и да прегърнете промяната.

В сряда Луната навлиза в Стрелец, вашия втори дом на финансите и ценностите. Това е чудесно време да се съсредоточите върху финансовите си цели и да преоцените отношението си към парите и материалните притежания. Може да откриете нови начини да увеличите доходите си или да инвестирате в бъдещето си.

РЕКЛАМА

Четвъртък носи хармоничен аспект между Слънцето и Уран, който ви насърчава да разширите кръгозора си и да изследвате нови идеи. Вашият трети дом на комуникацията и обучението е активиран, така че може да се почувствате привлечени от нови знания и умения. Това е чудесно време да се запишете на курс, да прочетете книга или да се свържете с хора, които споделят вашите интереси.

В петък Луната преминава в Козирог, вашия трети дом на комуникацията и близките контакти. Това е време да се свържете с приятели и семейство и да споделите мислите и чувствата си. Може да се почувствате по-общителни и отворени към нови запознанства.

РЕКЛАМА

Събота носи хармоничен аспект между Венера и Лунния възел, който благоприятства вашите интимни отношения и духовни търсения. Вашият осми дом на трансформацията и споделените ресурси е активиран, така че може да се почувствате привлечени от дълбоки разговори и интимни преживявания. Това е чудесно време да се свържете с вътрешната си мъдрост и да се освободите от стари емоционални модели.

Седмицата завършва с пълнолуние в Козирог в неделя, което осветява вашия трети дом на комуникацията и близките контакти. Това е време за размисъл върху начина, по който общувате с другите, и за освобождаване от всякакви комуникационни блокажи. Може да се почувствате вдъхновени да изразите себе си по нов начин или да започнете нов проект, който включва писане, говорене или преподаване.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели