Изберете страница

Скорпион – Седмичен Хороскоп за 8 – 14 юли 2024

юни 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Скорпион, в понеделник Меркурий в секстил с Юпитер осветява десетия ви дом на кариерата и шестия дом на ежедневието. Това съвпадение подобрява професионалния ви живот, което го прави идеален ден за планиране на кариерата и комуникация, свързана с работата. Идеите ви вероятно ще бъдат добре приети от колегите и началниците и може да откриете нови възможности за развитие и напредък. Възползвайте се от тази продуктивна енергия, за да организирате задачите си и да подобрите работните си навици.
Във вторник, когато Луната навлиза в Дева, единадесетият ви дом на приятелствата и социалните мрежи е в центъра на вниманието. Това е идеалното време да се ангажирате с вашата общност и да укрепите връзките си. Може да се почувствате склонни да участвате в групови дейности или да станете доброволци за кауза, която ви вълнува. Аналитичните ви умения са повишени, което улеснява стратегическото планиране и сътрудничеството с други хора за постигане на общи цели.

РЕКЛАМА

В четвъртък Венера навлиза в Лъв, като отново подчертава значението на десетия ви дом. Този транзит повишава чара и привлекателността ви в професионална среда. Това е отлично време да потърсите признание за усилията си и да демонстрирате талантите си. Възможно е да привлечете положително внимание от страна на висшестоящите, което да доведе до потенциално повишение или нови възможности за кариера. Приемете тази уверена енергия, за да направите смели стъпки в професионалния си живот.
В петък Луната ще премине във Везни и ще засегне вашия дванадесети дом на уединението и интроспекцията. Балансът и хармонията във вътрешния ви свят стават ключови теми. Това е ден за тих размисъл и грижа за себе си. Възможно е да почувствате нужда да се оттеглите и да се заредите с енергия, далеч от изискванията на външния свят. Използвайте това време, за да медитирате, да си водите дневник или просто да си починете. Стремете се към вътрешен мир и емоционално равновесие.

РЕКЛАМА

Съботният секстил на Венера с Лилит във вашия десети и дванадесети дом носи мощна и трансформираща енергия в кариерата и вътрешния ви живот. Възможно е да почувствате силен стремеж да се освободите от традиционните кариерни пътища и да изследвате истинските си страсти. Прегърнете интуицията си и се доверете на вътрешните си напътствия, когато става въпрос за професионални решения. Тази енергия подкрепя смелите и нестандартни подходи, които могат да доведат до значителни пробиви.
В неделя, когато Луната навлиза във вашия знак, първият ви дом на Аз-а се фокусира върху вас. Денят се характеризира с емоционална интензивност и самоосъзнаване. Това е добро време за себеизразяване и поставяне на лични цели. Може да се почувствате по-уверени и в хармония с емоциите си. Използвайте тази енергия, за да инициирате нови начинания и да се съсредоточите върху личното си израстване. Тази енергия подкрепя дълбоките и смислени взаимодействия и преследването на истинските ви желания.