Изберете страница

Скорпион – Седмичен Хороскоп за 15-ти до 21-ви април 2024 г.

апр. 6, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Съвпадът Меркурий-Хирон в Овен в понеделник осветява шестия ви дом на здравето и службата, сигнализирайки за време за изцеление и растеж във вашето ежедневие и работна среда. Това съвпадение подтиква към самоанализ за това как можете по-добре да съобразите ежедневните си навици с цялостното си благополучие. Това е мощен момент за разпознаване и изцеление от всякакъв стрес, свързан с работата, или от физически неразположения, като ви насърчава да възприемете практики, които подпомагат вашето психическо, емоционално и физическо здраве.

Във вторник, когато Луната навлиза в Лъв, фокусът ви се измества към деветия дом на приключенията, вярата и висшето образование. Този транзит разпалва жаждата за знания и изследване, като ви насърчава да търсите нови преживявания, които разширяват хоризонтите ви. Независимо дали става въпрос за пътуване, обучение или запознаване с различни култури и философии, този период ви подтиква да разширите разбирането си за света и за вашето място в него.

РЕКЛАМА

Съвпадът на Меркурий и Венера в Овен в четвъртък продължава да подчертава шестия ви дом, като засилва комуникацията и взаимоотношенията в ежедневната ви среда. Този хармоничен аспект внася приятна атмосфера на работното ви място и при изпълнението на задачите ви, което го прави отлично време за съвместни проекти или за подобряване на баланса между работата и личния ви живот. Възползвайте се от възможностите да изразявате творчески идеите и талантите си, като насърчавате радостта и удовлетворението от рутинната си работа.

В четвъртък преминаването на Луната в Дева насочва вниманието към единадесетия ви дом на общността и бъдещите цели. Този транзит ви насърчава да се свързвате с приятели и съмишленици, като споделяте надеждите и мечтите си. Това е време за сътрудничество и за намиране на подкрепа в рамките на социалните ви мрежи, които могат да ви осигурят вдъхновение и практическа помощ за постигане на целите ви.

РЕКЛАМА

Секстилът Марс – Юпитер в петък, при който Марс в Риби активира петия ви дом, а Юпитер в Телец осветява седмия ви дом, създава вълнуваща динамика между личните ви страсти и взаимоотношенията ви. Този аспект ви насърчава да преследвате това, което ви носи радост, и да споделяте тези занимания с партньори или близки приятели. Това е плодотворно време за творчески начинания и романтични връзки, предлагащо растеж чрез споделено щастие и артистично изразяване.

Уикендът носи сложно взаимодействие на енергиите, тъй като Луната навлиза във Везни, засягайки вашия дванадесети дом на самотата и подсъзнанието, а Слънцето прави квадратура с Плутон в третия ви дом на общуването. Тези транзити ви приканват да навлезете в дълбините на вътрешния си свят, като може би ще ви разкрият прозрения чрез размисъл или медитация. Междувременно предизвикателната динамика в общуването изисква от вас да се ориентирате в разговорите с чувствителност и осъзнатост, като в процеса на работа трансформирате разбирането и изразяването си.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели