Изберете страница

Седмичен хороскоп за 1-ви до 7-ми април, 2024 г.

мар. 24, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Астрологични събития за периода 1.04 – 7.04.2024 г.

 • Понеделник, 1 април 2024 г., Луната влиза в Козирог
 • Вторник, 2 април 2024 г. Меркурий започва ретроградно движение до 25 април
 • Сряда, 3 април 2024 г., съвпад на Венера с Нептун
 • Петък, 5 април 2024 г. Луната навлиза в Риби
 • Петък, 5 април 2024 г. Венера навлиза в Овен
 • Събота, 6 април 2024 г. Венера секстил Плутон (Венера в Овен и Плутон във Водолей)
 • Неделя, 7 април 2024 г. Луната навлиза в Овен
РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

Тази седмица пионерският ви дух ще бъде в пълна сила, тъй като Венера навлиза във вашия знак, разпалвайки страстта и настойчивостта ви в преследването на лични цели и взаимоотношения. Ретроградният Меркурий обаче ви призовава към търпение; от решаващо значение е да мислите, преди да говорите, тъй като са възможни недоразумения. Насочете енергията си към творчески изяви и помислете за преразглеждане на незавършени проекти. В края на седмицата преминаването на Луната във вашия знак засилва емоционалната ви интензивност – използвайте я по-скоро за задълбочаване на връзките, отколкото за предизвикване на конфликти.

Подробен Седмичен Хороскоп за Овен

Телец (20 април – 20 май)

С Луната, която първоначално заземява фокуса ви върху кариерата и обществения имидж, ще започнете седмицата с чувство на решителност. Ретроградният Меркурий обаче въвежда период на размисъл, като ви подтиква да се вгледате в себе си и да обмислите основите на вашата сигурност – както емоционална, така и финансова. С придвижването на Венера се наблюдава преход към по-интроспективна фаза, което подсказва, че намирането на утеха в самотата и вътрешния мир може да бъде по-удовлетворяващо от външните стремежи. Размислете върху желанията си и доколко те съответстват на най-дълбоките ви ценности.

Подробен Седмичен Хороскоп за Телец

Близнаци (21 май – 20 юни)

Тази седмица обещава вихрушка от социални дейности и връзки, но ретроградният Меркурий във вашия сектор на общуването ви съветва да бъдете предпазливи. Възможни са недоразумения, затова се стремете към яснота. Съвпадът между Венера и Нептун внася мечтателност в стремежите ви; това е добър момент да визуализирате целите си. И все пак акцентът е върху реалистичното планиране и търпението. Включвайте се в работата на общността и споделяйте идеите си, но бъдете готови да се адаптирате и коригирате, ако е необходимо.

Подробен Седмичен Хороскоп за Близнаци

РЕКЛАМА

Рак (21 юни – 22 юли)

Професионалните стремежи и отговорности са на преден план в началото на седмицата, като има потенциал за значителен напредък, ако запазите фокуса си. Ретроградният период обаче ви подканва да се върнете към минали проекти или нерешени въпроси в кариерата си. Интуицията ви е повишена, особено по отношение на личните и общите ресурси. Емоционалната дълбочина и връзките могат да донесат трансформиращи преживявания, особено в интимните отношения. Балансирайте амбициите с емоционалното благополучие.

Подробен Седмичен Хороскоп за Рак

Лъв (23 юли – 22 август)

Вашият авантюристичен дух ви зове, като ви подтиква да се откъснете от рутината и да изследвате нови хоризонти. Ретроградният Меркурий обаче ви съветва да подхождате по-предпазливо към плановете за пътуване или образователни занимания. Възможни са недоразумения с хора от различни среди, затова слушайте повече, отколкото говорете. Преминаването на Венера в Овен по-късно през седмицата подхранва желанието ви за признание; насочете тази енергия творчески. Връзките, особено тези от разстояние или тези с възможности за културно обучение, предлагат развитие.

Подробен Седмичен Хороскоп за Лъв

Дева (23 август – 22 септември)

Тази седмица е насочена към задълбочаване на връзките и трансформиране чрез лични предизвикателства. Ретроградният Меркурий във вашия сектор на споделените ресурси може да извади на повърхността нерешени проблеми, особено финансови или емоционални дългове. Това е време за изцеление и отпускане. Аналитичната ви природа ще бъде привлечена от мистериите на живота, което ще насърчи пътуването навътре. Интимните взаимоотношения могат да бъдат източник на сила, предлагайки дълбоки прозрения.

Подробен Седмичен Хороскоп за Дева

РЕКЛАМА

Везни (23 септември – 22 октомври)

Връзките заемат централно място през тази седмица, с потенциал както за хармония, така и за напрежение. Ретроградният Меркурий ви предизвиква да общувате ефективно с партньори и близки сътрудници; възможно е да възникнат недоразумения, които да изискват търпение и съпричастност. Съвпадът на Венера и Нептун предполага идеализиране на партньорствата, но реалността може да е различна. Стремете се към баланс и справедливост във всички отношения, като признавате красотата в несъвършенството. Общите творчески проекти могат да укрепят връзките.

Подробен Седмичен Хороскоп за Везни

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

В началото на седмицата вниманието ви се насочва към ежедневните задължения и здравето. Ретроградният Меркурий подчертава областите от живота ви, които изискват организация и внимание към детайлите, особено в работата и оздравителните практики. Това е подходящо време за преразглеждане и усъвършенстване на тези области, въпреки че очаквайте някои смущения. Емоционалното благополучие сега е сложно свързано с физическото здраве; грижата за едното е от полза и за другото. Отношенията на работното място може да изискват внимателно ориентиране.

Подробен Седмичен Хороскоп за Скорпион

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Творчеството и романтиката са на преден план, предлагайки прилив на радост и вдъхновение. Ретроградният Меркурий обаче препоръчва предпазливост в общуването с любимите хора и в творческите изяви – неразбирателството може да помрачи настроението ви. За вдъхновение се върнете към стари хобита или романтични жестове от миналото. Децата или младежките фигури в живота ви може да играят важна роля през тази седмица, напомняйки ви за значението на игривостта и любопитството.

Подробен Седмичен Хороскоп за Стрелец

РЕКЛАМА

Козирог (22 декември – 19 януари)

Фокусът върху дома и семейството се засилва, а навлизането на Луната във вашия знак в началото на седмицата заземява емоциите ви в позната среда. Ретроградният Меркурий обаче може да събуди нерешени проблеми от миналото, особено свързани с общуването с членовете на семейството. Това е време за изцеление и решаване на тези въпроси. Основата на живота ви – вашият дом – изисква вашето внимание, което може да доведе до ремонти или преместване.

Подробен Седмичен Хороскоп за Козирог

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Тази седмица е посветена на връзките и комуникациите, с акцент върху близкото ви обкръжение. Ретроградният Меркурий може да доведе до недоразумения или забавяне на плановете за пътуване, така че проверете всички подробности. Секстилът между Венера и Плутон зарежда с енергия социалния ви живот, като може да доведе до нови мощни съюзи или да подмлади съществуващите. Идеите ви сега са особено убедителни; използвайте това влияние разумно. Занимавайте се с интелектуални дейности, но бъдете подготвени.

Подробен Седмичен Хороскоп за Водолей

Риби (19 февруари – 20 март)

С напредването на седмицата ще се окажете в пресечната точка на творчеството и интуицията, особено с Венера, която е в близък съвпад с вашия знак. Това е дълбоко духовен и артистичен период за вас, в който сънищата могат да съдържат дълбоки прозрения, а емпатията ви се засилва. Ретроградното движение на Меркурий изисква интроспекция и може да върне хора от миналото ви, предлагайки приключване или възобновяване на връзките. Използвайте това време, за да се замислите за личностното си израстване и как емоционалната ви дълбочина обогатява взаимоотношенията ви.

Подробен Седмичен Хороскоп за Риби

РЕКЛАМА

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

 • Получател: Нешко Манев
 • IBAN: BG67UNCR70001599063361
 • BIC: UNCRBGSF
 • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели