Изберете страница

Седмичен хороскоп за 1 – 7 юли 2024 г.

юни 23, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

По-важни Астрологични събития за периода 1 – 7 юли.2024 г.

  • Вторник, 2 юли 2024 г. Меркурий влиза в знака на Лъва
  • Вторник, 2 юли 2024 г. Луната навлиза в Близнаци
  • Сряда, 3 юли 2024 г. Венера тригон Сатурн
  • Четвъртък, 4 юли 2024 г. Луната навлиза в Рак
  • Петък, 5 юли 2024 г., Марс секстил Сатурн
  • Събота, 6 юли 2024 г. Новолуние в Рак
  • Неделя, 7 юли 2024 г. Луната навлиза в Лъв
РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

Тази седмица започва с прилив на творческа енергия, тъй като Меркурий навлиза в Лъв, вдъхновявайки ви да се изразявате смело. Ще откриете, че комуникацията протича гладко, което го прави чудесно време за общуване и споделяне на идеи. Луната в Близнаци във вторник предизвиква спонтанни планове с приятели или семейство, носейки безгрижно забавление. Тъй като Венера е в тригон със Сатурн в сряда, стабилността и ангажираността подобряват домашния ви живот, перфектно за укрепване на семейните връзки. Новолунието в Рак в събота ви насърчава да си поставите нови намерения за вашата домашна сфера, насърчавайки подхранваща и хармонична среда.

Подробен Седмичен Хороскоп за Овен

Телец (20 април – 20 май)

Меркурий в Лъв в понеделник изостря фокуса ви върху дома и семейството, подтиквайки ви да съобщите ясно нуждите си. Луната в Близнаци във вторник поставя финансовите въпроси на преден план, подтиквайки ви да преоцените бюджета и ценностите си. Тригонът на Венера със Сатурн в сряда благоприятства практически дискусии и дългосрочно финансово планиране. Луната в Рак в четвъртък засилва емоционалната ви връзка с близките, което го прави идеалното време за семейно обвързване. Новолунието в събота кани нови начала във вашия домашен живот, насърчавайки подобрения и по-дълбока емоционална сигурност.

Подробен Седмичен Хороскоп за Телец

Близнаци (21 май – 20 юни)

С навлизането на Меркурий в Лъв в понеделник, комуникационните ви умения са на върха си, идеални за споделяне на вашите жизнени идеи. Луната във вашия знак във вторник повишава вашата харизма и емоционална осъзнатост, което прави личните проекти и грижата за себе си приоритет. Венера в тригон със Сатурн в сряда укрепва социалните ви връзки, насърчавайки подкрепящи приятелства и мрежи. С навлизането на Луната в Рак в четвъртък финансовата сигурност се превръща във фокус, призовавайки за внимателно планиране. Новолунието в събота предизвиква ново начало във финансовите въпроси или въпросите за самочувствието, насърчавайки ви да си поставите нови цели.

Подробен Седмичен Хороскоп за Близнаци

РЕКЛАМА

Рак (21 юни – 22 юли)

Тъй като Меркурий навлиза в Лъв в понеделник, финансовата яснота и комуникацията се подобряват, идеални за бюджетиране и планиране. Луната в Близнаци във вторник носи интроспекция, подтиквайки ви да размишлявате и да се презареждате в уединение. Венера в тригон със Сатурн в сряда стабилизира кариерата и обществения живот, което го прави подходящо време да се ангажирате с дългосрочни професионални цели. Луната във вашия знак в четвъртък засилва емоционалното изразяване, идеално за грижа за себе си и подхранващи дейности. Новолунието в Рак в събота бележи мощен период за лично преоткриване и поставяне на нови лични цели.

Подробен Седмичен Хороскоп за Рак

Лъв (23 юли – 22 август)

С навлизането на Меркурий във вашия знак в понеделник, вашата увереност и комуникационни умения се усилват, което го прави отлично време за самореклама. Луната в Близнаци във вторник енергизира социалните дейности и груповите проекти, идеални за работа в мрежа. Венера в тригон със Сатурн в сряда носи хармоничен баланс на дългосрочни планове и ангажименти, особено в отношенията. Луната в Рак в четвъртък насърчава интроспекцията и личното размишление, като засилва емоционалното ви разбиране. Новолунието в Рак в събота ви подтиква да си поставите намерения за личностно израстване и емоционално благополучие.

Подробен Седмичен Хороскоп за Лъв

Дева (23 август – 22 септември)

Меркурий в Лъв в понеделник осветява вашата интроспективна страна, подтиквайки ви да размишлявате върху подсъзнателни модели и сънища. Луната в Близнаци във вторник се фокусира върху кариерните амбиции и публичния имидж, което го прави идеален ден за професионални усилия. Венера в тригон със Сатурн в сряда подкрепя връзките ви и насърчава практически, дългосрочни ангажименти. Луната в Рак в четвъртък подчертава социалния ви живот, идеален за обвързване с приятели и общност. Новолунието в събота кани нови начала във вашите социални и професионални мрежи, насърчавайки нови стартове и нови връзки.

Подробен Седмичен Хороскоп за Дева

РЕКЛАМА

Везни (23 септември – 22 октомври)

Тъй като Меркурий навлиза в Лъв в понеделник, социалният ви живот и приятелствата стават по-динамични, идеални за работа в мрежа и сътрудничество. Луната в Близнаци във вторник насърчава интелектуални занимания и приключенски планове, което го прави чудесен ден за учене. Венера в тригон със Сатурн в сряда носи стабилност на ежедневието и здравето, насърчавайки продуктивни навици. Луната в Рак в четвъртък подчертава кариерните амбиции и обществения живот, призовавайки ви да се съсредоточите върху професионалните цели. Новолунието в Рак в събота бележи ново начало във вашата кариера или публичен имидж, насърчавайки нови професионални стремежи.

Подробен Седмичен Хороскоп за Везни

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

С навлизането на Меркурий в Лъв в понеделник, вашата кариера и обществен живот са подчертани, подобрявайки комуникацията ви в професионална среда. Луната в Близнаци във вторник обръща внимание на споделените ресурси и дълбоките емоционални връзки, идеални за интимни дискусии. Венера в тригон със Сатурн в сряда стабилизира творческите проекти и романтичните отношения, насърчавайки дългосрочните ангажименти. Луната в Рак в четвъртък насърчава интелектуалното изследване и пътуването, идеално за разширяване на хоризонтите ви. Новолунието в Рак в събота подготвя почвата за нови образователни или пътни планове, насърчавайки личностно израстване и учене.

Подробен Седмичен Хороскоп за Скорпион

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Навлизането на Меркурий в Лъв в понеделник засилва интелектуалните ви занимания и разширява перспективата ви, което го прави идеалното време за учене и пътуване. Луната в Близнаци във вторник подчертава партньорствата, като ви подтиква да се съсредоточите върху вашите взаимоотношения и сътрудничество. Венера в тригон със Сатурн в сряда носи стабилност на вашия дом и семеен живот, насърчавайки практически подобрения. Луната в Рак в четвъртък задълбочава емоционалните връзки и споделените ресурси, идеални за интимни дискусии. Новолунието в Рак в събота кани нови начала във вашия финансов и емоционален живот, насърчавайки трансформацията и растежа.

Подробен Седмичен Хороскоп за Стрелец

РЕКЛАМА

Козирог (22 декември – 19 януари)

Тъй като Меркурий навлиза в Лъв в понеделник, фокусът ви се насочва към дълбоки, смислени разговори и финансово планиране. Луната в Близнаци във вторник енергизира ежедневието и здравето ви, което го прави добър ден за продуктивност. Венера в тригон със Сатурн в сряда подобрява комуникационните ви умения, насърчавайки силни и подкрепящи взаимоотношения. Луната в Рак в четвъртък набляга на партньорствата, подтиквайки ви да подхранвате най-близките си връзки. Новолунието в Рак в събота бележи ново начало във вашите взаимоотношения, насърчавайки нови ангажименти и емоционални връзки.

Подробен Седмичен Хороскоп за Козирог

Водолей (20 януари – 18 февруари)

С навлизането на Меркурий в Лъв в понеделник, вашите партньорства и комуникацията в тях са подчертани, което го прави отлично време за дискусии за взаимоотношения. Луната в Близнаци във вторник повишава креативността ви и носи игрива енергия, идеална за романтични или творчески занимания. Венера в тригон със Сатурн в сряда стабилизира финансовото ви състояние, насърчавайки практическото планиране и спестяване. Луната в Рак в четвъртък се фокусира върху работата и здравето, идеално за организиране на ежедневието ви. Новолунието в Рак в събота подготвя почвата за нови здравни и работни цели, насърчавайки ефективността и благополучието.

Подробен Седмичен Хороскоп за Водолей

Риби (19 февруари – 20 март)

Навлизането на Меркурий в Лъв в понеделник подобрява комуникацията ви по време на работа и ежедневието, което го прави чудесно време за професионални задачи. Луната в Близнаци във вторник обръща внимание на вашия дом и семейство, насърчавайки ви да прекарате качествено време с близките си. Венера в тригон със Сатурн в сряда подкрепя творчески проекти и романтични отношения, насърчавайки ангажираност и дългосрочни планове. Луната в Рак в четвъртък подчертава вашата креативна и игрива страна, идеална за занимания с хобита и свободно време. Новолунието в Рак в събота кани нови начала във вашия творчески или романтичен живот, насърчавайки радостта и страстта.

Подробен Седмичен Хороскоп за Риби

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели