Изберете страница

Седмичен Хороскоп: 12 Ноември – 18 Ноември (2023)

ное. 12, 2023 | Седмичен Хороскоп

Хороскопът ви за периода от 12 до 18 ноември започва интензивно, което е сигнал за началото на нова глава в края на сезона на затъмненията. Време е да се върнете към поставянето на цели и проявяването им, въпреки че пътуването може да не е толкова гладко, колкото сте очаквали.

Мощно новолуние в Скорпион настъпва на 13 ноември, като засяга предимно фиксираните знаци с разположение между 11 и 29 градуса. Въздействието му обаче се разпростира върху всички благодарение на съвпада му с агресивния Марс и опозицията с непредсказуемия Уран в страстния Скорпион. Очаквайте бурна смесица, която вероятно ще доведе до непредвидени конфликти и разкриване на скрити истини.

Въпреки първоначалния хаос, 15 ноември носи шанс за яснота и разбиране. Меркурий в Стрелец образува секстил с Венера във Везни, предлагайки комбинация от пряка комуникация и дипломатически финес. Въпреки че Меркурий се бори в Стрелец, Венера процъфтява във Везни, като изглажда сложните взаимодействия със смесица от такт и хармония.

Овен

Овен, през седмицата ви очаква новолуние в Скорпион на 13 ноември, което ще освети финансовия ви сектор и ще ви подтикне да се свържете с хора, които могат да повлияят положително на финансовото ви състояние. Обмислете нови перспективи за работа или бизнес партньорства, но действайте с бавни, стратегически стъпки.

На 15 ноември аспектът на Венера и Юпитер може да подчертае различията във финансовата сфера във вашата връзка. Възможно е да се появят различни нагласи към риска и спестяванията, което ще наложи един от вас да направи компромис за хармонично финансово планиране.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Овен.

РЕКЛАМА

Телец

Седмицата започва с новолуние в Скорпион на 13 ноември, което съживява сектора на взаимоотношенията ви, Телец. Това е най-подходящото време да срещнете някой нов човек или да добавите вълнение към съществуващата си връзка с неочаквана вечерна среща. На 15 ноември аспектът на Венера с Юпитер може да ви натовари с работни задължения. С натоварен график и наближаващи крайни срокове ще усещате натиск, желаейки да намерите начин да умножите усилията си, за да се справите с всичко.

Прочетете вашия подробен седмичен  хороскоп за Телец.

седмичен кратък хороскоп за телец за 12 Ноември

Близнаци

Новолунието в Скорпион на 13 ноември ви насърчава да направите революция в ежедневието си, което може да доведе до по-ефективни и ефикасни начини на работа. Приемането на промяната може да донесе значителни ползи за производителността. Романтиката ви привлича на 15 ноември, когато съвпадът на Венера и Юпитер предоставя възможност за любов, при условие че намерите начин да хармонизирате графиците си. Готовността за компромис или за среща по средата може да превърне това предизвикателство във възхитителна и вълшебна връзка.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Близнаци.

РЕКЛАМА

Рак

На 13 ноември новолунието в Скорпион ви насърчава да се откъснете от ежедневието и да се отдадете на забавни и вероятно романтични занимания. Приемете спонтанността и разтърсете типичната си рутина в понеделник, за да получите малко вълнение. На 15 ноември Венера във Везни носи дилема между семейните задължения и социалните желания. Балансирането им може да включва търсене на гъвкавост от другите, тъй като може да се наложи да поискате услуга, за да изпълните ангажиментите си. Този ден ви предизвиква да се справите с отговорностите си, като същевременно поддържате личните си връзки.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Рак.

Лъв

На 13 ноември новолунието в Скорпион осветява вашия семеен сектор, Лъв, като показва уникалните черти на вашите роднини. Това е идеалният ден да се свържете с членове на семейството, които имат необичайни интереси или хобита, добавяйки забавление и новост в общуването ви.

На 15 ноември предизвикателен аспект между Венера и Юпитер може да доведе до объркващи комуникации. Вместо да реагирате с разочарование на неясни съобщения, Лъв, по-разумно е да поискате разяснения. Този подход ви гарантира, че разполагате с правилната информация и поддържа хармонията във взаимоотношенията ви.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Лъв.

кратък седмичен хороскоп за лъв ноември 12
РЕКЛАМА

Дева

Тази седмица, Деви, очаквайте да излезете от зоната си на комфорт с новолунието в Скорпион на 13 ноември, което ще ви подтикне да опитате нови физически дейности или екзотични храни. Това е ден за приемане на непознатото и вълнуващото.

Финансовата предпазливост е от ключово значение на 15 ноември, когато Венера влияе на вашия паричен сектор, което може да доведе до импулсивни разходи. Макар че съблазънта на атрактивните сделки и лъскавите предмети е силна, преценявайте внимателно решенията си, за да избегнете съжалителни покупки. Това е ден, в който трябва да дадете приоритет на обмислените разходи пред моментните желания.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Дева.

Везни

Везни, седмицата започва с новолунието в Скорпион на 13 ноември, което вдъхновява активен подход към управлението и увеличаването на финансите ви. Може да откриете нови пътища за увеличаване на доходите си или да получите неочакван тласък в страничния си бизнес.

До 15 ноември Венера във Везни засилва естествения ви чар и увереност, особено в публични или лидерски роли. Това е отлично време за презентации или за изразяване на творческите ви способности, тъй като харизмата ви проличава и може да окаже значително въздействие върху аудиторията ви.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Везни.

кратък седмичен хороскоп за везни 12 ноември до 18 ноември

Скорпион

Скорпион, седмицата ви започва с новолунието във вашия знак на 13 ноември, което е сигнал за нови начинания и преживявания. Приемете разнообразието и изследвайте различни дейности през следващите седмици, за да зададете положителен тон на лунната си година.

До 15 ноември може да се почувствате по-малко склонни към общуване и по-привлечени от личната почивка и развлекателните дейности. Това е ден, в който трябва да дадете приоритет на собствените си нужди и комфорт, независимо дали това означава да пропуснете социално събитие в полза на релаксацията или да се занимавате с хобита, които ви подмладяват.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Скорпион.

РЕКЛАМА

Стрелец

Стрелци, на 13 ноември новолунието в Скорпион разпалва интереса ви към изкуствата, особено към киното и театъра. Това е идеалното време да проучите възможностите за кариера в развлекателната индустрия или да се занимавате със свързани с нея творчески дейности.

До 15 ноември съчетаването на приятелските ангажименти с професионалните отговорности може да се окаже предизвикателство. Може да се наложи да преговаряте с колеги или да пренаредите графика си, за да присъствате на важни социални събития, като същевременно изпълнявате служебните си задължения. Този ден изисква стратегическо планиране, за да балансирате двата аспекта на живота си.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Стрелец.

Козирог

Козирог, новолунието в Скорпион на 13 ноември ви насърчава да обмислите нови преживявания, особено под влиянието на смел приятел. Техният авантюристичен подход може да ви вдъхнови да се впуснете отвъд обичайната си рутина.

На 15 ноември, когато Венера и Юпитер си взаимодействат, е време да прецените кариерния си път. Ако се чувствате разминати с настоящата си роля, използвайте този ден, за да планирате следващите си стъпки към по-удовлетворяваща професия. Това е момент, в който да обмислите необходимите промени, за да достигнете до желаната професионална дестинация.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Козирог.

Водолей

Водолей, тази седмица започва с фокус върху дигиталното ви присъствие, тъй като новолунието в Скорпион на 13 ноември повишава ангажираността ви в социалните мрежи и ви свързва със съмишленици. Вашите онлайн дейности могат да доведат до по-голяма видимост и връзки.

На 15 ноември ще се съсредоточите върху балансирането на обучението и домашния живот. Ако сте изправени пред академични крайни срокове, намирането на начини да сведете до минимум разсейването у дома ще бъде от ключово значение. Помислете за използване на слушалки или създаване на тихо пространство, за да подобрите фокуса и продуктивността си.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Водолей.

Водолей седмичен хороскоп 12 ноември - 18 ноември
РЕКЛАМА

Риби

Риби, новолунието в Скорпион на 13 ноември разпалва желанието ви за пътуване и нови преживявания. Това е отлично време за спонтанни пътувания или за прегръщане на неочаквани възможности по време на пътуванията ви, тъй като те могат да доведат до обогатяващи преживявания.

Финансовата насоченост влиза в действие на 15 ноември, когато Венера във Везни засяга вашия сектор на ресурсите. Осигуряването на ново финансиране или заеми може да е свързано с някои първоначални документи, но процесът би трябвало да протече по-гладко от очакваното. Този период е благоприятен за проучване на финансовите възможности, като малко администрация е ключът към отключване на финансовите ви стремежи.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Риби.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели