Изберете страница

Седмичен хороскоп за 15 – 21 юли 2024 г.

юли 7, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

По-важни Астрологични събития за периода 15 – 21 юли.2024 г.

  • Понеделник 15 юли 2024 Марс съвпад Уран

  • Сряда, 17 юли 2024 г. Луната навлиза в Стрелец

  • Четвъртък, 18 юли 2024 г. Слънце секстил Уран

  • Петък, 19 юли 2024 г. Луната навлиза в Козирог

  • Събота, 20 юли 2024 г. Венера тригон възел

  • Неделя, 21 юли 2024 г. Пълнолуние в Козирог

РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

В понеделник се подгответе за прилив на енергия във финансовия си сектор, тъй като се появяват неочаквани възможности. Приемете промяната и бъдете отворени към нови начини за управление на ресурсите си. Сряда предизвиква жажда за приключения – помислете за спонтанно пътуване или се задълбочете в нова тема. Четвъртък дава тласък на кариерата, така че покажете уникалните си таланти. В петък и събота фокусът се измества към професионалните ви цели и амбиции. Пълнолунието в неделя завършва с голямо професионално постижение или признание, така че отпразнувайте успехите си.

Подробен Седмичен Хороскоп за Овен

Телец (20 април – 20 май)

Понеделник разпалва искрата на промяната във вас. Приемете своята индивидуалност и излезте от зоната си на комфорт. Сряда ви насърчава да изследвате дълбините на емоциите си и да се свържете с вътрешната си мъдрост. Четвъртък носи разширяване и желание за нови знания. В петък и събота се съсредоточете върху целите на кариерата си. Пълнолунието в неделя ви приканва да се освободите от стари убеждения и да приемете личната трансформация.

Подробен Седмичен Хороскоп за Телец

Близнаци (21 май – 20 юни)

Енергията на понеделник може да събуди скрити емоции и желания. Отделете време за интроспекция и себепознание. В сряда акцентът е върху взаимоотношенията, така че подхранвайте връзките си. Четвъртък предизвиква любопитство и желание за учене. В петък и събота фокусът се измества към споделените ресурси и интимността. Пълнолунието в неделя ви насърчава да оставите миналото и да приемете новото начало.

Подробен Седмичен Хороскоп за Близнаци

РЕКЛАМА

Рак (21 юни – 22 юли)

Енергията на понеделник може да донесе неочаквани промени в социалния ви кръг. Приемете новите връзки и бъдете отворени за различни гледни точки. Сряда носи фокус върху здравето и ежедневните задължения. Четвъртък предизвиква творчество и радост, така че изразявайте себе си и се забавлявайте. В петък и събота фокусът се измества към партньорствата и ангажиментите. Пълнолунието в неделя осветява взаимоотношенията ви, така че подхранвайте връзките си.

Подробен Седмичен Хороскоп за Рак

Лъв (23 юли – 22 август)

Понеделник носи прилив на енергия в сектора на кариерата ви. Възползвайте се от новите възможности и покажете лидерските си умения. Сряда предизвиква желание за творческа изява и игрива романтика. В четвъртък вниманието ви е насочено към дома и семейството, така че създайте обгрижваща среда. Петък и събота акцентират върху ежедневието и здравето ви. Пълнолунието в неделя ви насърчава да намерите баланс между работата и благополучието.

Подробен Седмичен Хороскоп за Лъв

Дева (23 август – 22 септември)

Енергията на понеделник ви насърчава да излезете от зоната си на комфорт и да изследвате нови идеи. Приемете промяната и бъдете отворени за учене. Сряда носи фокус върху дома и семейните въпроси. Четвъртък разпалва интелектуалното ви любопитство, така че потърсете нови знания и умения. В петък и събота фокусът се измества към творчеството и романтиката. Пълнолунието в неделя може да доведе до осъществяването на творчески проект или до нов любовен интерес.

Подробен Седмичен Хороскоп за Дева

РЕКЛАМА

Везни (23 септември – 22 октомври)

Енергията на понеделник може да разбуди дълбоки емоции и да предизвика трансформация в отношенията ви. Приемете уязвимостта и съобщавайте за нуждите си. Сряда носи фокус върху общуването и ученето. Четвъртък предизвиква желание за финансова сигурност, затова си поставете нови цели. В петък и събота фокусът се измества към дома и семейството. Пълнолунието в неделя ви насърчава да създадете хармонична домашна среда.

Подробен Седмичен Хороскоп за Везни

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Енергията на понеделник може да донесе неочаквани промени в партньорствата ви. Бъдете отворени за нови гледни точки и приемете компромиса. Сряда носи фокус върху финансите и самоуважението. Четвъртък предизвиква жажда за знания и приключения. Петък и събота акцентират върху комуникацията и връзката. Пълнолунието в неделя осветява подсъзнанието ви, така че отделете време за самоанализ и изцеление.

Подробен Седмичен Хороскоп за Скорпион

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Енергията на понеделник може да донесе промени в ежедневието ви или в работната среда. Приемете адаптивността и търсете нови възможности. Сряда носи фокус върху личното израстване и себеизразяването. Четвъртък предизвиква желание за финансова сигурност. В петък и събота фокусът се измества към общуването и ученето. Пълнолунието в неделя осветява вашите ценности и самооценка.

Подробен Седмичен Хороскоп за Стрелец

РЕКЛАМА

Козирог (22 декември – 19 януари)

Енергията на понеделник може да предизвика нов творчески проект или страстен романс. Приемете спонтанността и следвайте сърцето си. В сряда се фокусирайте върху интроспекцията и духовността. Четвъртък ви насърчава да се свържете с вашата общност. Петък и събота подчертават личните ви цели и амбиции. Пълнолунието в неделя носи кулминация и признание за усилената ви работа.

Подробен Седмичен Хороскоп за Козирог

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Енергията на понеделник може да донесе неочаквани промени у дома или в семейството ви. Възползвайте се от гъвкавостта и откритата комуникация. Сряда носи фокус върху приятелствата и социалните връзки. Четвъртък предизвиква желание за творческо себеизразяване. Петък и събота акцентират върху вашето подсъзнание и духовно израстване. Пълнолунието в неделя ви насърчава да се освободите от миналото и да приемете прошката.

Подробен Седмичен Хороскоп за Водолей

Риби (19 февруари – 20 март)

Енергията на понеделник разпалва любопитството и комуникативните ви умения. Свържете се с другите и споделете идеите си. В сряда се фокусирайте върху кариерата и публичния си имидж. Четвъртък ви насърчава да преосмислите ценностите и финансовите си цели. В петък и събота фокусът се измества към приятелствата и участието в обществения живот. Пълнолунието в неделя осветява надеждите и мечтите ви за бъдещето.

Подробен Седмичен Хороскоп за Риби

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели