Изберете страница

Седмичен хороскоп за 17-ти до 23-ти март, 2024 г.

мар. 9, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

По-значими астрологични събития за периода 17.03 – 23.03.2024 г.

 • Неделя, 17 март 2024 г: Слънце съвпад Нептун (и двете в Риби)
 • Неделя, 17 март 2024 г: Луната навлиза в Рак
 • Вторник, 19 март 2024 г: Луната навлиза в Лъв
 • Сряда, 20 март 2024 г: Меркурий съвпад Хирон (и двата в Овен)
 • Четвъртък, 21 март 2024 г: Слънце секстил Плутон (Слънце в Овен и Плутон във Водолей)
 • Петък, 22 март 2024 г: Луната влиза в Дева
 • Петък, 22 март 2024 г: Марс влиза в Риби
РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

Овен Тази седмица подтиква към интроспекция и емоционална дълбочина. Ще изследвате сферите на творчеството и духовността, с мощно желание да изразите своята уникална същност. Средата на седмицата носи момент на изцеление, подтиквайки ви да общувате със състрадание. Трансформиращите енергии в играта ви подтикват към личностно израстване, което я прави идеално време за себепознание.

Подробен Седмичен Хороскоп за Овен

Телец (20 април – 20 май)

Телец, фокусът ви върху взаимоотношенията се задълбочава през тази седмица, приканвайки ви да се свържете на душевно ниво. Емоционалният обмен предлага дълбоки прозрения, а промяната във вашата основа ви подтиква да приемете промяната. Този период на трансформация разкрива нови пътища към интимност и споделени ресурси, като ви насърчава да изследвате дълбините на връзките си.

Подробен Седмичен Хороскоп за Телец

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаци, смесица от творчество и практичност бележи вашата седмица. Докато се ориентирате в емоционалните и интелектуалните връзки, се набляга на изцелението чрез общуване. Втората половина на седмицата носи трансформираща енергия на партньорствата ви, като ви подтиква да се ангажирате дълбоко и честно с най-близките си хора, проправяйки пътя към значителен растеж.

Подробен Седмичен Хороскоп за Близнаци

РЕКЛАМА

Рак (21 юни – 22 юли)

Тази седмица, Раци, сте призовани да се грижите за личното си пространство и взаимоотношения. Емоционалното благополучие заема централно място, с възможности за лечебни диалози. Трансформиращите енергии докосват ежедневието ви, вдъхновявайки ви за цялостен подход към здравето и работата. Възползвайте се от този период на обновяване, за да приведете навиците си в съответствие с най-дълбоките си ценности.

Подробен Седмичен Хороскоп за Рак

Лъв (23 юли – 22 август)

Вашата седмица е изрисувана с мазки на творчество и себеизразяване. Емоционалните връзки осигуряват платно, на което вашата жизнена личност може да блесне. В средата на седмицата фокусът върху изцелението и личностното израстване подтиква към интроспекция. Енергията се измества към творческия и романтичния ви живот, като насърчава смели стъпки към осъществяване на вашите страсти и желания.

Подробен Седмичен Хороскоп за Лъв

Дева (23 август – 22 септември)

През тази седмица вниманието ви се насочва към дома и емоционалните основи. Подхранването на взаимоотношенията и ангажирането с искрена комуникация предлагат комфорт и изцеление. Трансформираща сила в личната ви сфера насърчава възраждането, предизвиквайки ви да предефинирате чувството си за сигурност и принадлежност. Приемете тази енергия, за да създадете по-дълбоки връзки със себе си и с близките си.

Подробен Седмичен Хороскоп за Дева

РЕКЛАМА

Везни (23 септември – 22 октомври)

Тази седмица акцентира върху комуникацията и връзките, като ви подтиква да търсите баланс между ума и сърцето. Емоционалният обмен е готов за изцеление, като отваря врати за по-дълбоко разбиране. Трансформиращите енергии в края на седмицата насочват вниманието към домашния ви живот, подтиквайки към промени, които отразяват вътрешното ви израстване. Приемете промяната към хармония и лична трансформация.

Подробен Седмичен Хороскоп за Везни

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионе, фокусът ви върху ценностите и самооценката се засилва през тази седмица, като ви подтиква да изследвате по-дълбоки нива на връзка и трансформация. Емоционалните диалози предлагат възможности за изцеление, а втората част на седмицата активизира секторите ви за общуване. Това е време за задълбочени разговори и прозрения, които проправят пътя към значима промяна.

Подробен Седмичен Хороскоп за Скорпион

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелци, през тази седмица се отправяте на пътешествие за себепознание и личностно изразяване. Емоционалната дълбочина във взаимоотношенията ви подканва към изследване и израстване. Ключов момент в средата на седмицата предлага изцеление, като ви подтиква да приемете уязвимостта. Трансформиращите енергии ви насърчават да преследвате страстите си, което води до по-дълбоко разбиране на истинските ви желания.

Подробен Седмичен Хороскоп за Стрелец

РЕКЛАМА

Козирог (22 декември – 19 януари)

Седмицата ви е изпълнена с интроспекция и духовно изследване. Емоционалните връзки предоставят огледало на душата ви, като ви подтикват да търсите истината и дълбочината. В средата на седмицата се фокусирайте върху изцелението на минали рани, а по-късно през седмицата трансформиращите енергии насочват вниманието ви към материалния и финансовия сектор, като насърчават преоценката на това, което наистина има значение.

Подробен Седмичен Хороскоп за Козирог

Водолей (20 януари – 18 февруари)

През тази седмица социалните ви кръгове и обществените ви ангажименти придобиват по-дълбок смисъл. Емоционалните връзки с приятели и съюзници предлагат прозрения и изцеление. Преминаването към интроспекция и личностно израстване в средата на седмицата ви приканва да изследвате вътрешния си пейзаж. Възползвайте се от този трансформиращ период, за да се съобразите по-тясно с идеалите и вижданията си.

Подробен Седмичен Хороскоп за Водолей

Риби (19 февруари – 20 март)

Риби, седмицата ви е деликатен танц на мечтите и реалността. Емоционалните и творческите прояви са подчертани, което ви приканва да се потопите дълбоко в артистичните и духовните си търсения. Лечебните разговори в средата на седмицата предлагат яснота и израстване. Трансформиращата енергия към края на седмицата насърчава смело преосмисляне на кариерата и обществения ви имидж, вдъхновявайки ви да мечтаете мащабно.

Подробен Седмичен Хороскоп за Риби

РЕКЛАМА

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

 • Получател: Нешко Манев
 • IBAN: BG67UNCR70001599063361
 • BIC: UNCRBGSF
 • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели