Изберете страница

Седмичен хороскоп за 18 – 24 февруари, 2024 г.

фев. 1, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

От 18 до 24 февруари 2024 г. ще се потопите в една трансформираща седмица, тъй като Пълнолунието в Дева осветява пътищата за самоусъвършенстване, а пътуването на Меркурий в Риби засилва интуицията ни. Възползвайте се от тези космически напътствия, за да балансирате между практичността и мечтите, насърчавайки растежа във всеки аспект на живота.

По-значими астрологични събития за периода 18.02 – 24.02.2024 г.

 • Понеделник, 19 февруари 2024 г. Слънцето навлиза в Риби
 • Понеделник, 19 февруари 2024 г. Луната влиза в Рак
 • Сряда, 21 февруари 2024 г. Луната влиза в знака на Лъва
 • Петък, 22 февруари 2024 г. Венера съвпад Марс
 • Събота, 23 февруари 2024 г. Меркурий навлиза в знака Риби
 • Неделя, 24 февруари 2024 г. Пълнолуние в Дева
РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

През тази седмица, когато Слънцето навлиза в Риби, сте привлечени към интроспекция и мечти. Пълнолунието в Дева в неделя ви насърчава да се съсредоточите върху здравето и ежедневните задължения. Това е идеалният момент да усъвършенствате начина си на живот за по-голяма ефективност и благополучие. Възползвайте се от това време, за да разчистите не само пространството, но и ума си.

Подробен Седмичен Хороскоп за Овен

Телец (20 април – 20 май)

Когато Венера се изравни с Марс, социалният ви живот блести от вълнение. Това е идеалното време за сътрудничество по творчески проекти или за романтични начинания. Навлизането на Слънцето в знака на Рибите осветява вашите приятелства и бъдещи планове. Позволете на енергията на Пълнолунието да ви насочи към балансиране на личните ви цели с нуждите на обществото.

Подробен Седмичен Хороскоп за Телец

Близнаци (21 май – 20 юни)

С навлизането на Меркурий в Риби общуването ви става по-интуитивно. Тази седмица ви предлага възможност да изразите най-съкровените си мисли с поетична грация. Пълнолунието в Дева осветява творчеството и романтичните ви търсения. Използвайте това време, за да отпразнувате страстите си и да ги споделите със света.

Подробен Седмичен Хороскоп за Близнаци

РЕКЛАМА

Рак (21 юни – 22 юли)

Луната, която навлиза във вашия знак в началото на седмицата, носи прилив на емоционална енергия и интуиция. Съсредоточете се върху дома и семейството, като подхранвате корените си. С наближаването на Пълнолунието то осветява сектора на кариерата и обществения ви имидж. Размислете върху професионалния си път и как можете да го приведете в по-тясно съответствие с личните си ценности.

Подробен Седмичен Хороскоп за Рак

Лъв (23 юли – 22 август)

Луната навлиза в Лъв в средата на седмицата, подчертавайки вашата харизма и увереност. Това е време да блеснете, да поемете водеща роля и да изразите своята креативност. Съвпадът между Венера и Марс зарежда с енергия взаимоотношенията ви, което го прави благоприятно време за сърдечни разговори и укрепване на връзките. Възползвайте се от възможността да се развивате чрез връзките си.

Подробен Седмичен Хороскоп за Лъв

Дева (23 август – 22 септември)

Пълнолунието във вашия знак в неделя е ключов момент за лична трансформация. Това е време да се освободите от това, което вече не ви служи, и да приемете нови начала. Здравето и службата са във фокуса на вниманието ви, което ви подтиква да намерите баланс между грижата за себе си и подпомагането на другите. Обмислете личното си израстване и определете намеренията си за следващите месеци.

Подробен Седмичен Хороскоп за Дева

РЕКЛАМА

Везни (23 септември – 22 октомври)

Тъй като Венера, вашата управляваща планета, се съюзява с Марс, очаквайте подем в романтичния и творческия си живот. Това изравняване предизвиква страст и вдъхновение. Преминаването на Слънцето в знака на Рибите осветява вашия сектор на ежедневните дейности, като ви насърчава да мечтаете мащабно, но и да останете здраво стъпили на земята в ежедневните си дейности. Намерете хармония в графика си, като включите творчески занимания.

Подробен Седмичен Хороскоп за Везни

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Съвпадът между Венера и Марс внася динамична енергия в домашния ви живот, подтиквайки към промени или ремонти. Това е също така време да обърнете внимание на семейната динамика и да намерите мир в домашната си сфера. През седмицата се съсредоточете върху създаването на светилище, което отразява най-съкровените ви желания и осигурява спокойно отстъпление от света.

Подробен Седмичен Хороскоп за Скорпион

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

През тази седмица вашият сектор на комуникацията е активиран, което го прави отлично време за създаване на контакти и споделяне на идеите ви. Съвпадът между Венера и Марс насърчава смелото и новаторско мислене. С навлизането на Меркурий в Риби се вслушвайте в интуицията си; тя ще направлява думите ви и ще ви помогне да се свържете на по-дълбоко ниво с хората около вас.

Подробен Седмичен Хороскоп за Стрелец

РЕКЛАМА

Козирог (22 декември – 19 януари)

През тази седмица финансовите въпроси са във фокуса на вниманието ви, като съвпадът между Венера и Марс подчертава възможностите за растеж и инвестиции. Това е най-доброто време да преоцените активите и пасивите си, като се стремите към баланс и стабилност. Пълнолунието в Дева ви подтиква да обмислите и своите духовни и емоционални инвестиции, като намерите богатство в нематериални сфери.

Подробен Седмичен Хороскоп за Козирог

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Съвпадът на Венера и Марс във вашия знак бележи период на лично овластяване и обновена енергия. Това е време да отстоявате себе си и да преследвате страстите си с увереност. Навлизането на Слънцето в знака на Рибите ви насърчава да се замислите за ценностите си и за ресурсите, които споделяте с другите. Приемете трансформиращата енергия на Пълнолунието, за да усъвършенствате чувството си за собствена стойност.

Подробен Седмичен Хороскоп за Водолей

Риби (19 февруари – 20 март)

Навлизането на Слънцето във вашия знак носи период на обновяване и лично възраждане. С навлизането на Меркурий в знака на Рибите гласът и идеите ви имат мистична, убедителна сила. Пълнолунието в Дева подчертава баланса между уединението и службата, като ви подтиква да намерите хармоничен начин да интегрирате духовните си практики с ежедневната си работа.

Подробен Седмичен Хороскоп за Риби

  РЕКЛАМА

  Абонирайте се за нашия бюлетин

  Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

  Абнирахте се успешно!

  Pin It on Pinterest

  Сподели