Изберете страница

Седмичен хороскоп за 20 до 26 май 2024 г.

май 12, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

По-важни Астрологични събития за периода 20 – 26 май.2024 г.

  • 20 май 2024 г. Слънцето навлиза в знака на Близнаците
  • 22 май 2024 г. Слънце тригон Плутон
  • 23 май 2024 г. Пълнолуние в стрелец
  • 23 май 2024 г. Венера навлиза в знака на Близнаци
  • 25 май 2024 г. Юпитер навлиза в Близнаци
РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

Тази седмица започва с прилив на интелектуална енергия, тъй като Слънцето навлиза в Близнаци, стимулирайки любопитството и социалните ви контакти. В сряда се възползвайте от дълбокия резервоар на силата – кариерните ходове, които правите сега, могат да имат дълготрайно въздействие. Пълнолунието в четвъртък носи момент на дълбоко осъзнаване на вашите убеждения или образователни стремежи. В същия ден Венера се премества в Близнаци и повишава уменията ви за общуване, което ви прави неустоими в дебатите. През уикенда навлизането на Юпитер в Близнаци обещава година, изпълнена с учене и кратки пътувания.

Подробен Седмичен Хороскоп за Овен

Телец (20 април – 20 май)

Финансовите теми доминират през седмицата, тъй като в понеделник Слънцето навлиза във вашия сектор на ресурсите и ви подтиква да преоцените инвестициите си. Тригонът между Слънцето и Плутон в средата на седмицата може да ви разкрие изгодна възможност или шанс да промените подхода си към личните финанси. Пълнолунието в четвъртък подчертава нуждата ви от сигурност – решенията, взети сега, ще отразяват истинските ви ценности. Венера засилва обаянието ви в паричните преговори, а навлизането на Юпитер сигнализира за година на потенциално натрупване на богатство чрез разумно финансово планиране.

Подробен Седмичен Хороскоп за Телец

Близнаци (21 май – 20 юни)

Отпразнувайте личната си нова година, когато Слънцето навлезе във вашия знак в понеделник, подчертавайки харизмата ви и поставяйки началото на фаза на лично обновление. В средата на седмицата са възможни мощни трансформации – приемете промените, които са в съответствие с истинската ви същност. Пълнолунието осветява сектора на взаимоотношенията ви, като довежда до връх в тях. Венера се присъединява към Слънцето във вашия знак, като засилва вашето обаяние и социална грация. Навлизането на Юпитер обещава експанзивен личен растеж – поставете си амбициозни цели!

Подробен Седмичен Хороскоп за Близнаци

РЕКЛАМА

Рак (21 юни – 22 юли)

Очаква ви рефлексивна седмица, тъй като Слънцето се премества в дванадесетия ви дом, наблягайки на интроспекцията и затварянето. Използвайте триединството между Слънцето и Плутон, за да се освободите от минали тежести и да приемете изцеление. Пълнолунието в четвъртък ви подтиква да балансирате между доброто настроение и работата, като акцентирате върху здравословните процедури. Венера насърчава спокойните медитации или творческите бягства в уединение. Преминаването на Юпитер в Близнаци предвещава година на духовно разширяване и скрити благословии – изследвайте вътрешните си пейзажи.

Подробен Седмичен Хороскоп за Рак

Лъв (23 юли – 22 август)

Тази седмица е посветена на общността и приятелствата, тъй като Слънцето осветява вашия социален сектор. Възползвайте се от трансформиращата енергия на триединството между Слънцето и Плутон, за да ръководите или да въвеждате иновации във вашите групи. Пълнолунието в четвъртък води до вълнуваща кулминация на творчески проект или романс. Навлизането на Венера в Близнаци засилва социалните ви контакти, което ви прави любимци на събиранията. Навлизането на Юпитер показва година, изпълнена със социални радости и триумф в контактите – приемете сътрудничеството.

Подробен Седмичен Хороскоп за Лъв

Дева (23 август – 22 септември)

Професионалният ви живот заема централно място с навлизането на Слънцето в Близнаци. Използвайте силата на трина Слънце-Плутон, за да направите стратегически стъпки в кариерата си, които могат значително да променят траекторията ви. Пълнолунието във вашата домашна сфера призовава за баланс между амбициите в кариерата и домашния живот. Венера носи гладки преговори и приятни взаимодействия на работното място. С навлизането на Юпитер в Близнаци очаквайте експанзивен кариерен растеж и възможности през следващата година.

Подробен Седмичен Хороскоп за Дева

РЕКЛАМА

Везни (23 септември – 22 октомври)

Впуснете се в откривателско пътешествие, тъй като Слънцето в Близнаци разширява хоризонтите ви чрез пътуване или обучение. Трансформиращият тригон между Слънцето и Плутон може да задълбочи разбирането ви или системите ви от вярвания. Пълнолунието подчертава значението на ясната комуникация – идеално за приключване на преговори или проучвания. Преминаването на Венера в Близнаци обещава романтичен или творчески обмен в нова среда. Навлизането на Юпитер предвещава година, богата на образователни занимания и изследователски пътувания.

Подробен Седмичен Хороскоп за Везни

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Потопете се дълбоко в тайните на живота с навлизането на Слънцето във вашия осми дом. Тригонът между Слънцето и Плутон приканва към дълбоки лични трансформации, особено във финансовата сфера или в интимните отношения. Пълнолунието във втория ви дом на ресурсите може да доведе до разрешаване на финансови въпроси. Венера в Близнаци може да изглади сложни емоционални или финансови преговори. Юпитер предвещава година на дълбоки, експанзивни лични промени – приемете непознатото.

Подробен Седмичен Хороскоп за Скорпион

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Взаимоотношенията са в центъра на вниманието през тази седмица. Навлизането на Слънцето в Близнаци насърчава съвместните начинания. Трансформиращата сила на триединството между Слънцето и Плутон може да задълбочи важни партньорства. Пълнолунието във вашия знак носи лични разкрития или кулминацията на личен проект. Очарованието на Венера подпомага дипломатическите ви усилия, а пристигането на Юпитер обещава растеж чрез значими връзки – нови и стари.

Подробен Седмичен Хороскоп за Стрелец

РЕКЛАМА

Козирог (22 декември – 19 януари)

Съсредоточете се върху усъвършенстването на ежедневните си задължения, тъй като Слънцето се премества в шестия ви дом. Тригонът между Слънцето и Плутон ви дава възможност да направите революция в работните или здравословните си навици. Пълнолунието призовава да обърнете внимание на личния живот и психическото здраве – отделете време за почивка. Венера внася хармония на работното ви място, облекчавайки напрежението. Юпитер в Близнаци предполага предстояща година на значителни подобрения във вашето здраве и служба на другите – дайте приоритет на доброто здраве.

Подробен Седмичен Хороскоп за Козирог

Водолей (20 януари – 18 февруари)

През тази седмица разгърнете творческите си способности, тъй като Слънцето акцентира върху забавленията, романтиката и изкуството. Тригонът между Слънцето и Плутон може да донесе страстно, трансформиращо преживяване в любовта или в творческо начинание. Пълнолунието във вашия сектор на приятелството може да разреши социалната динамика или да вдъхнови групови дейности. Венера засилва романтичното ви обаяние, привличайки почитатели и укрепвайки съществуващите взаимоотношения. Навлизането на Юпитер в Близнаци е сигнал за година, изпълнена с удоволствия и творчество – изразявайте се свободно.

Подробен Седмичен Хороскоп за Водолей

Риби (19 февруари – 20 март)

Домът и семейството са вашето убежище, когато Слънцето навлезе в Близнаци. Използвайте силата на триединството между Слънцето и Плутон, за да направите промени у дома, които ще ви дадат сили. Пълнолунието хвърля светлина върху постиженията ви в кариерата – балансирайте професионалните изисквания с личния живот. Навлизането на Венера в Близнаци омекотява семейните отношения и разкрасява домашната ви среда. Юпитер обещава експанзивен ръст на домашното щастие през следващата година – планирайте обмислено ремонта или разширяването на семейството.

Подробен Седмичен Хороскоп за Риби

РЕКЛАМА

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели