Изберете страница

Седмичен хороскоп за 12-ри до 29-ти април, 2024 г.

апр. 13, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Астрологични събития за периода 22.04 – 29.04.2024 г.

  • 23 април 2024 г. Пълнолунието е в Скорпион
  • 23 април 2024 г. Луната навлиза в Скорпион
  • 25 април 2024 г. Юпитер в тригон с Лилит
  • 26 април 2024 г. Луната навлиза в Стрелец
  • 28 април 2024 г. Луната навлиза в Козирог
  • 29 април 2024 г. Венера навлиза в знака на Телеца
РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

Пълнолунието в Скорпион на 23 април изостря интуицията ви, особено във финансовите въпроси или дълбоките лични отношения. Това може да е период на трансформация, в който погребани проблеми могат да излязат на повърхността и да бъдат разрешени. Когато Венера навлезе в Телец на 29 април, е време да се отдадете на чувствата си и може би да похарчите малко пари. Обърнете внимание на мечтите и предчувствията си – те може да разкрият повече, отколкото очаквате.

Подробен Седмичен Хороскоп за Овен

Телец (20 април – 20 май)

Седмицата ви започва с мощно пълнолуние във вашия противоположен знак, Скорпион, което подчертава динамиката на взаимоотношенията. Това е интензивно време за емоционални разкрития и по-дълбоко обвързване или предизвикателства в партньорствата. Когато Венера, вашият управител, навлезе във вашия знак на 29-и, вие се чувствате по-привлекателни и убедителни. Това е фантастично време за лични промени и изразяване на творческата ви страна.

Подробен Седмичен Хороскоп за Телец

Близнаци (21 май – 20 юни)

Докато Луната преминава през Скорпион, Стрелец и Козирог, фокусът ви се измества от задкулисни дейности към по-широки социални взаимодействия и накрая към амбиции за кариера. Съвпадът на Юпитер и Лилит ви приканва да се освободите от старите навици и да обмислите нетрадиционни подходи, особено в професионалния си живот. Въведените сега оздравителни процедури могат да имат дълготрайни ползи.

Подробен Седмичен Хороскоп за Близнаци

РЕКЛАМА

Рак (21 юни – 22 юли)

Пълнолунието в Скорпион внася интензивност в творческите и романтичните ви начинания. Очаквайте емоционална дълбочина в общуването си и може би нов романтичен интерес или подновена искра в съществуваща връзка. С напредването на седмицата и преминаването на Луната в Козирог мислите ви ще се насочат към дома и семейството. Навлизането на Венера в Телец на 29-и засилва връзката ви с природата и може да вдъхнови проект за преустройство или градинарство.

Подробен Седмичен Хороскоп за Рак

Лъв (23 юли – 22 август)

Фокусът е насочен към професионалния ви живот и общественото положение, тъй като пълнолунието осветява тези области. Някой проект или етап може да достигне кулминационна точка и да изисква цялото ви внимание. Енергията се променя, когато Луната навлезе в Стрелец и Козирог, като ви подтиква да мислите за дългосрочни цели и може би ви вдъхновява да продължите образованието си или да пътувате. Венера в Телец по-късно през седмицата подчертава нуждата ви от стабилна и красива домашна среда.

Подробен Седмичен Хороскоп за Лъв

Дева (23 август – 22 септември)

През тази седмица вашите философски и духовни убеждения може да бъдат предизвикани или задълбочени, особено след като пълнолунието хвърли светлина върху тези теми. Това е чудесно време за учене, пътуване или издателска дейност. Преместването на Венера в Телец засилва комуникативните ви умения, което прави периода отличен за писане, говорене и учене. Създаването на контакти сега се отплаща с потенциални дългосрочни ползи.

Подробен Седмичен Хороскоп за Дева

РЕКЛАМА

Везни (23 септември – 22 октомври)

Финансовите въпроси излизат на преден план през тази седмица с пълнолунието в Скорпион. Възможно е да се занимавате със съвместни финанси, инвестиции или наследство. Това е мощно време за самоанализ и лична трансформация. Навлизането на Венера в Телец на 29-и засилва желанието ви за сигурност – емоционална и финансова. Този период може да предизвика и по-дълбока връзка с някой близък човек.

Подробен Седмичен Хороскоп за Везни

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Пълнолунието във вашия знак на 23-ти отбелязва връх на лична значимост. Емоциите са високи, а личните взаимоотношения се засилват. Това е време за самоанализ и лични открития. Докато Луната преминава през Стрелец и Козирог, се съсредоточете върху това да балансирате личния си живот с обществените си задължения. Венера в Телец внася хармонични вибрации в партньорствата ви, като изглажда всички неравности.

Подробен Седмичен Хороскоп за Скорпион

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Пълнолунието повишава натовареността и здравословните ви навици, като ви подтиква да оптимизирате ежедневните си дела. Това е чудесно време да се освободите от ненужния безпорядък и да възприемете по-здравословни навици. Когато Луната навлезе във вашия знак на 26-и, енергията и оптимизмът ви се покачват. Движението на Венера в Телец в края на седмицата може да ви привлече към по-хубавите неща в живота и да засили разбирането ви за красота.

Подробен Седмичен Хороскоп за Стрелец

РЕКЛАМА

Козирог (22 декември – 19 януари)

Тази седмица обещава творчество и удоволствие, особено около пълнолунието, когато ще се почувствате вдъхновени да изразите себе си артистично. Романтичните перспективи също са подчертани, с потенциални нови начинания в тази област. Когато Луната навлезе във вашия знак по-късно през седмицата, отделете време да си поставите намерения за личните си цели. Навлизането на Венера в Телец засилва социалните ви връзки, което прави този период чудесен за установяване на контакти с приятели.

Подробен Седмичен Хороскоп за Козирог

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Въпросите, свързани с дома и семейството, са осветени от пълнолунието, което внася емоционален тон в началото на седмицата ви. Това е идеалното време за задълбочени разговори, които изчистват въздуха. Докато Луната преминава през знаците, вниманието ви се измества от домашните дела към творческото изразяване и романтиката. Венера, която навлиза в Телец в края на седмицата, може да ви достави удоволствие да направите малки, но луксозни подобрения в жилищното си пространство.

Подробен Седмичен Хороскоп за Водолей

Риби (19 февруари – 20 март)

Комуникацията е вашата ключова тема през тази седмица, тъй като пълнолунието подчертава този сектор. Очаквайте важни разговори, които може би ще включват братя и сестри или близки връзки в общността. Вашите идеи могат да повлияят на много хора, затова ги споделяйте. Втората половина на седмицата обръща внимание на вашите устои – домашния и семейния живот – тъй като Венера в Телец обогатява чувството ви за сигурност и принадлежност. Това е период за подхранване на вашите корени.

Подробен Седмичен Хороскоп за Риби

РЕКЛАМА

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели