Изберете страница

Седмичен хороскоп за 24 – 30 юни 2024 г.

юни 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

По-важни Астрологични събития за периода 24 – 30 юни.2024 г.

  • 24 юни 2024 г. Луната навлиза във Водолей
  • 26 юни 2024 г. Меркурий тригон Сатурн
  • 28 юни 2024 г. Луната навлиза в Овен
  • 29 юни 2024 г. венера секстил марс
  • също така на 29-ти Лилит навлиза в знака на Везните
  • 30 юни 2024 г. Меркурий секстил Уран
РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

Седмицата започва с неочаквани възможности в социалните ви кръгове, последвани от ден за размисъл и доверие в интуицията ви. Петък ви дава енергия и мотивация, докато събота ви носи романтика и удоволствия. Не забравяйте да общувате открито в отношенията си и да останете отворени за вдъхновение в края на седмицата.

Подробен Седмичен Хороскоп за Овен

Телец (20 април – 20 май)

Професионалният ви живот е в центъра на вниманието в началото на седмицата, последван от възможност да укрепите приятелствата и финансовата си стабилност. Отделете време за интроспекция в петък, преди да разширите социалния си кръг и да изразите себе си творчески през уикенда.

Подробен Седмичен Хороскоп за Телец

Близнаци (21 май – 20 юни)

Пригответе се за приключения и нови знания в началото на седмицата, последвани от ден за фокусиране върху кариерата ви и дългосрочните цели. Социалният ви живот процъфтява през уикенда, докато страстта и интуицията ви водят в работата. Обърнете внимание на вътрешния си глас и бъдете отворени за нови възможности.

Подробен Седмичен Хороскоп за Близнаци

РЕКЛАМА

Рак (21 юни – 22 юли)

Седмицата започва с фокус върху интимните връзки и емоционалната трансформация, последвана от възможности за личностно израстване и разширяване на хоризонтите ви. Петък носи професионален напредък, докато събота ви насърчава да се насладите на социални събития и романтика.

Подробен Седмичен Хороскоп за Рак

Лъв (23 юли – 22 август)

Партньорствата и взаимоотношенията са в центъра на вниманието в началото на седмицата, последвани от възможност да изградите доверие и да обсъдите дългосрочни цели. Пригответе се за приключения и разширяване на кръгозора си в петък, преди страстта и желанието да изпълнят както личния, така и професионалния ви живот през уикенда.

Подробен Седмичен Хороскоп за Лъв

Дева (23 август – 22 септември)

Грижата за себе си и подкрепата на другите са приоритет в началото на седмицата, последвани от ден за фокусиране върху партньорствата и дългосрочните цели. Петък носи възможности за задълбочаване на интимните връзки, докато уикендът ви насърчава да се отдадете на романтика и удоволствия.

Подробен Седмичен Хороскоп за Дева

РЕКЛАМА

Везни (23 септември – 22 октомври)

Седмицата започва с фокус върху романтиката, творчеството и удоволствията, последван от ден за установяване на здравословни навици и търсене на баланс. Петък носи възможности за задълбочаване на връзката с партньора ви, докато уикендът ви насърчава да се погрижите за себе си и да се насладите на романтика.

Подробен Седмичен Хороскоп за Везни

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Фокусът е върху дома, семейството и емоционалната сигурност в началото на седмицата, последван от ден за творчество, романтика и финансови разговори. Петък носи възможности да се погрижите за здравето си и да помогнете на другите, докато уикендът ви насърчава да се отдадете на страст и романтика.

Подробен Седмичен Хороскоп за Скорпион

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Седмицата започва с фокус върху комуникацията, ученето и близките връзки, последван от ден за укрепване на семейните връзки и обсъждане на дългосрочни цели с партньора ви. В петък се отдайте на забавление и творчество, докато уикендът носи хармония у дома и грижа за здравето ви.

Подробен Седмичен Хороскоп за Стрелец

РЕКЛАМА

Козирог (22 декември – 19 януари)

Финансите и ценностите са във фокуса в началото на седмицата, последвани от възможност да подобрите комуникацията си и да научите нещо ново. Петък носи фокус върху дома и семейството, докато уикендът ви насърчава да се изразявате творчески и да се насладите на романтични моменти.

Подробен Седмичен Хороскоп за Козирог

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Седмицата започва с фокус върху себеизразяването и поставянето на лични цели, последван от ден за преразглеждане на финансовите цели и наслада от романтика и творчество. Петък носи възможности за общуване и нови знания, докато уикендът ви насърчава да се насладите на домашния уют и романтиката.

Подробен Седмичен Хороскоп за Водолей

Риби (19 февруари – 20 март)

Седмицата започва с фокус върху интроспекцията и духовността, последван от ден за организиране на мислите ви и ясно общуване. Петък носи възможности да преоцените финансовото си състояние и ценностите си, докато уикендът ви насърчава да се изразявате творчески и да се свържете с близките си.

Подробен Седмичен Хороскоп за Риби

РЕКЛАМА

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели