Изберете страница

Седмичен хороскоп за 24-ти до 30-ти март, 2024 г.

мар. 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

По-значими астрологични събития за периода 24.03 – 30.03.2024 г.

 • Неделя, 17 март 2024 г: Слънце съвпад Нептун)
 • Неделя, 17 март 2024 г: Луната навлиза в Рак
 • Вторник, 19 март 2024 г: Луната навлиза в Лъв
 • Сряда, 20 март 2024 г: Меркурий съвпад Хирон
 • Четвъртък, 21 март 2024 г: Слънце секстил Плутон 
 • Петък, 22 март 2024 г: Луната влиза в Дева
 • Петък, 22 март 2024 г: Марс влиза в Риби
РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

Движенията на планетите през тази седмица предвещават време за самоанализ и изцеление. Възможно е да се сблъскате със стари рани с новооткрита смелост, готови да се изправите срещу тях и да ги поправите. Приемете уязвимостта и нека тя бъде вашата сила. В края на седмицата приливът на енергия ще ви тласне напред. Приемете промяната и се освободете от това, което вече не ви служи.

Подробен Седмичен Хороскоп за Овен

Телец (20 април – 20 май)

Вълна от креативност ви залива, Телец, особено в социалните ви кръгове. През тази седмица се съсредоточете върху укрепването на връзките си в общността. Споделените мечти могат да се превърнат в осезаеми проекти. В средата на седмицата един задълбочен разговор може да предизвика откровение за бъдещия ви път. Доверете се на процеса и отворете сърцето си за нови възможности.

Подробен Седмичен Хороскоп за Телец

Близнаци (21 май – 20 юни)

Кариерата и публичният ви имидж са в центъра на вниманието тази седмица, Близнаци. Възможно е да се появи възможност да покажете уникалните си таланти, което ще съответства на дългосрочните ви цели. Не се притеснявайте да заемете централно място на сцената. По-късно през седмицата ще ви бъде напомнено за значението на баланса между работата и домашния живот. Търсете хармония.

Подробен Седмичен Хороскоп за Близнаци

РЕКЛАМА

Рак (21 юни – 22 юли)

Тази седмица обещава дълбоко емоционално обновление за вас, Раци, тъй като намирате утеха в корените и личните си светилища. Това е идеалното време да се свържете със семейството си или да съживите жилищното си пространство. В средата на седмицата може да ви обземе желание за странстване, което да ви вдъхнови за бъдещи приключения. Позволете на въображението си да се развихри.

Подробен Седмичен Хороскоп за Рак

Лъв (23 юли – 22 август)

Трансформацията е твоята тема през тази седмица, Лъв. Очаквайте задълбочени разговори, които навлизат в същността на нещата, предлагат прозрения и насърчават по-близки връзки. Финансови или емоционални инвестиции също може да се окажат във фокуса на вниманието ви, което ще ви подтикне да преосмислите приоритетите си. През уикенда духът ви на щедрост ще заблести, осветявайки отношенията ви.

Подробен Седмичен Хороскоп за Лъв

Дева (23 август – 22 септември)

Връзките заемат централно място през тази седмица, Дево. Независимо дали сте свободни, или обвързани, звездите ви насърчават да изследвате по-дълбоките емоционални връзки и взаимното разбирателство. В средата на седмицата едно партньорство може да ви предложи огледало на собственото ви лечебно пътуване. Приемете компромиса и сътрудничеството. В края на седмицата се съсредоточете върху грижата за себе си и организацията.

Подробен Седмичен Хороскоп за Дева

РЕКЛАМА

Везни (23 септември – 22 октомври)

През тази седмица, Везни, на преден план излизат ежедневието и здравето ви. Това е идеалното време да инициирате оздравителни навици или да усъвършенствате методите си на работа. Намирането на радост в малките неща може да донесе дълбоко удовлетворение. Взаимоотношенията предлагат уроци по равновесие и търпение, като насърчават личностното израстване. Вслушвайте се в нуждите на тялото си.

Подробен Седмичен Хороскоп за Везни

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Творчеството и романтиката са във въздуха за вас, Скорпионе. Възползвайте се от възможностите да изразите себе си и да се занимавате с това, което ви носи радост. Игривата или флиртаджийска енергия може да предизвика нови връзки или да възроди съществуващите. Към края на седмицата може да настъпи промяна в посока на интроспекция, която да ви подтикне към по-задълбочено изследване на желанията ви.

Подробен Седмичен Хороскоп за Скорпион

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Домът и семейният живот са в центъра на вниманието през тази седмица, Стрелци. Размислите за вашата основа и лична история може да вдъхновят промени в домашната ви сфера. В средата на седмицата може да се появи желание да се освободите и да изследвате нови хоризонти. Възползвайте се от динамичното равновесие между подхранването на корените и търсенето на приключения.

Подробен Седмичен Хороскоп за Стрелец

РЕКЛАМА

Козирог (22 декември – 19 януари)

Тази седмица, Козирог, комуникацията е в центъра на вниманието. Думите ви имат сила – използвайте ги, за да лекувате, вдъхновявате и свързвате. Творчески проект или учебно начинание може да привлече интереса ви, предлагайки умствена стимулация. В края на седмицата фокусът върху домашния живот ви насърчава да създадете пространство на спокойствие и подмладяване.

Подробен Седмичен Хороскоп за Козирог

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Вашият финансов и материален свят е във фокуса на вниманието през тази седмица, Водолеи. Потърсете възможности да повишите сигурността си и да използвате ресурсите си разумно. Важен разговор може да промени гледната ви точка за стойността и самоуважението. В края на седмицата приливът на творческа енергия ви вдъхновява да кажете своята истина.

Подробен Седмичен Хороскоп за Водолей

Риби (19 февруари – 20 март)

Тази седмица бележи период на лично обновление за вас, Риби. Подреждането на планетите набляга на себеизразяването и личностното израстване. Прегърнете уникалната си визия и я споделете със света. В края на седмицата може да настъпи промяна към практическите въпроси, която да приземи мечтите ви в реалността.

Подробен Седмичен Хороскоп за Риби

РЕКЛАМА

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

 • Получател: Нешко Манев
 • IBAN: BG67UNCR70001599063361
 • BIC: UNCRBGSF
 • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели