Изберете страница

Седмичен хороскоп за 28 януари до 3 февруари, 2024 г.

ян. 20, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

Планетарните подредби през тази седмица ви насърчават да приемете иновациите в кариерата си и да задълбочите ангажиментите си във взаимоотношенията. Венера в тригон с Юпитер в понеделник подчертава възможностите за растеж в социалната и финансовата сфера. Преминаването на Луната в Скорпион по-късно през седмицата насърчава интроспекцията, като спомага за по-дълбокото разбиране на вашите емоции и желания.

Подробен Седмичен Хороскоп за Овен

Телец (20 април – 20 май)

Небесните енергии през тази седмица насочват вниманието към интелектуалния сектор и отношенията ви. Тригонът на Меркурий с Уран в неделя стимулира творческото мислене, а секстилът на Венера със Сатурн внася стабилност в партньорствата. Навлизането на Луната в Скорпион подчертава нуждата ви от емоционална дълбочина във взаимоотношенията.

Подробен Седмичен Хороскоп за Телец

Близнаци (21 май – 20 юни)

Очаквайте седмица на трансформираща комуникация и емоционални прозрения. Аспектът на Меркурий с Уран носи неочаквани новини, а съвпадът на Венера със Сатурн стабилизира по-дълбоките ви взаимоотношения. Втората част на седмицата, с Луната в Скорпион, набляга на интроспекцията и изследването на скритите емоции.

Подробен Седмичен Хороскоп за Близнаци

РЕКЛАМА

Рак (21 юни – 22 юли)

Тази седмица е насочена към балансиране на личния и професионалния ви живот. Иновативните идеи в кариерата ви се появяват с Меркурий в тригон с Уран, а Венера в секстил със Сатурн в неделя насърчава ангажираността във взаимоотношенията. Навлизането на Луната в Скорпион по-късно през седмицата ви насърчава да се задълбочите в емоционалните си връзки.

Подробен Седмичен Хороскоп за Рак

Лъв (23 юли – 22 август)

Подгответе се за седмица на творчество и себепознание. Меркурий в тригон с Уран носи новаторски идеи, а аспектът на Венера със Сатурн предполага сериозни ангажименти, особено във взаимоотношенията. Луната в Скорпион по-късно през седмицата премества фокуса ви навътре, насърчавайки самоанализа и личностното израстване.

Подробен Седмичен Хороскоп за Лъв

Дева (23 август – 22 септември)

Тази седмица акцентира върху иновациите в работата и личното ви израстване. Съвпадът на Меркурий и Уран в неделя предизвиква творчески идеи, а секстилът на Венера със Сатурн внася стабилност и зрялост в отношенията ви. Луната в Скорпион подчертава по-дълбокото емоционално изследване и трансформация.

Подробен Седмичен Хороскоп за Дева

РЕКЛАМА

Везни (23 септември – 22 октомври)

Седмицата ви е белязана от интелектуална стимулация и хармония във взаимоотношенията. Меркурий в тригон с Уран носи нови перспективи, докато Венера секстил Сатурн в неделя насърчава трайните връзки. Навлизането на Луната в Скорпион ви подтиква да балансирате емоциите си с логичния си ум, особено в близките партньорства.

Подробен Седмичен Хороскоп за Везни

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Очаквайте седмица на самоанализ и трансформационни преживявания. Тригонът Меркурий-Уран носи неочаквани прозрения, особено в личните дела, докато секстилът на Венера със Сатурн насърчава стабилността в близките взаимоотношения. Луната в Скорпион по-късно през седмицата задълбочава разбирането ви за най-съкровените ви желания и емоции.

Подробен Седмичен Хороскоп за Скорпион

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Планетните движения през тази седмица акцентират върху социалния и професионалния ви живот. Аспектът на Меркурий с Уран насърчава иновативното мислене, докато съвпадът на Венера със Сатурн в неделя носи чувство за отговорност във взаимоотношенията. Луната в Скорпион подтиква към по-задълбочено изследване на кариерата и публичния ви имидж.

Подробен Седмичен Хороскоп за Стрелец

РЕКЛАМА

Козирог (22 декември – 19 януари)

През тази седмица вниманието ви е насочено към личностното изразяване и кариерното развитие. Иновативните идеи в професионалния ви живот се появяват с Меркурий в тригон с Уран, а Венера в секстил със Сатурн предполага затвърждаване на взаимоотношенията и кариерните цели. Луната в Скорпион по-късно през седмицата призовава към интроспекция и емоционална дълбочина в стремежите ви.

Подробен Седмичен Хороскоп за Козирог

Водолей (20 януари – 18 февруари)

През тази седмица сте насърчени да изследвате нетрадиционни идеи и да задълбочавате емоционалните си връзки. Тригонът на Меркурий с Уран разпалва творческото мислене, а секстилът на Венера със Сатурн внася зрялост в отношенията ви. Луната в Скорпион подчертава необходимостта от емоционална дълбочина и трансформация в личния и професионалния ви живот.

Подробен Седмичен Хороскоп за Водолей

Риби (19 февруари – 20 март)

Очаквайте седмица на емоционална дълбочина и интуитивни прозрения. Аспектът на Меркурий с Уран носи неочаквано развитие на приятелските отношения, докато секстилът на Венера със Сатурн стабилизира емоционалния ви свят. Луната в Скорпион акцентира върху по-дълбокото разбиране на вътрешните ви мотивации и желания.

Подробен Седмичен Хороскоп за Риби

    РЕКЛАМА

    Pin It on Pinterest

    Сподели