Изберете страница

Седмичен хороскоп за 3-9 март, 2024 г.

фев. 23, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Потопете се в космическия танц от 3 до 9 март 2024 г., когато небесните тела ще изтъкат гоблен от трансформации и прозрения. Тази седмица в центъра на вниманието са опозицията на Меркурий с Лилит и съвпадът му с Нептун, които обещават смесица от интелектуални пробуждания и дълбоки, интуитивни откровения. Ориентирайте се в тези енергии, за да разкриете скрити истини и да възприемете новаторски идеи, подготвяйки почвата за период на задълбочено личностно и роднинско израстване. Пригответе се да изследвате дълбините на ума и душата си, докато звездите направляват пътуването ви.

По-значими астрологични събития за периода 3.03 – 9.03.2024 г.

 • Неделя, 3 март 2024 – Меркурий опозиция Лилит (Меркурий в Риби и Лилит в Дева)
 • Понеделник, 4 март 2024 г. – Луната влиза в Риби
 • Понеделник, 4 март 2024 г. – Меркурий секстил Уран (Меркурий в Риби и Уран в Телец)
 • Сряда, 6 март 2024 г. – Марс секстил Хирон (Марс във Водолей и Хирон в Овен)
 • Четвъртък, 7 март 2024 г. – Слънце опозиция Лилит (Слънце в Риби и Лилит в Дева)
 • Четвъртък, 7 март 2024 г. – Луната влиза в знака Водолей
 • Петък, 8 март 2024 г. – Меркурий съвпад Нептун (Меркурий в Риби и Нептун в Риби)
 • Събота, 9 март 2024 г. – Слънце секстил Уран (Слънце в Риби и Уран в Телец)
 • Събота, 9 март 2024 г. – Луната влиза в знака Риби
РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

Предстоящият секстил на Марс с Хирон носи енергизираща вълна за личностното ви развитие, като влияе особено силно на вашия 1-ви дом на Аз-а и 3-ти дом на общуването. Приемете смелостта да се лекувате и израствате. Възможно е да се появят предизвикателства, тъй като влиянието на Хирон подтиква към дълбок самоанализ, предлагайки възможност за значителен личен пробив. Потърсете възможности да утвърдите своята идентичност и да съобщите ефективно за нуждите си. Лидерските ви умения могат да бъдат задействани, като насочвате другите по време на собствените им трансформационни пътувания.

Подробен Седмичен Хороскоп за Овен

Телец (20 април – 20 май)

Секстилът на Меркурий с Уран във вашия знак предполага наелектризиращ тласък за вашия 1-ви дом на Аз-а и 11-и дом на надеждите, мечтите и приятелствата. Очаквайте да се появят неочаквани прозрения или новаторски идеи, които могат да променят бъдещия ви път. Този аспект насърчава приемането на промяната и използването на творческия потенциал за преследване на мечтите ви. Отношенията с приятели или групи може да предоставят стимулиращи възможности за развитие. Останете отворени за нови преживявания; те могат да доведат до ценни открития за вас самите и вашите стремежи.

Подробен Седмичен Хороскоп за Телец

Близнаци (21 май – 20 юни)

Когато Меркурий, вашата управляваща планета, е зает с взаимодействието с Уран и Нептун, се съсредоточете върху 10-ти дом на кариерата и 12-ти дом на подсъзнанието. Този период ви приканва да проучите иновативни подходи в работата и да се потопите в мечтите и интуицията си за напътствия. Секстилът между Меркурий и Уран предизвиква блестящи идеи за напредък, а съвпадът с Нептун засилва творчеството и емпатията ви. Възползвайте се от това съчетание на логика и интуиция, за да се справите с предизвикателствата и да се възползвате от възможностите в професионалния си живот.

Подробен Седмичен Хороскоп за Близнаци

РЕКЛАМА

Рак (21 юни – 22 юли)

Пътуването на Луната в Риби засилва емоциите и интуицията, въздействайки на вашия 9-и дом на вярванията и изследванията. Този транзит ви насърчава да се свържете дълбоко с духовната си страна и да изследвате философски или културни интереси. Емоционалните прозрения, придобити през този период, могат да обогатят разбирането ви за собствените ви убеждения и ценности. Това е отличен период за самоанализ, учене и евентуално споделяне на прозренията ви с другите чрез преподаване или напътствия.

Подробен Седмичен Хороскоп за Рак

Лъв (23 юли – 22 август)

Слънчевата опозиция Лилит предизвиква вашия 2-ри дом на ценностите и 8-и дом на трансформацията, като извежда на преден план въпроси, свързани с личната стойност и споделените ресурси. Този аспект може да предизвика конфронтации или разкрития по отношение на динамиката на властта във взаимоотношенията. Приемете тези предизвикателства като възможности за развитие, като се стремите да намерите баланс между даването и получаването. Възможни са лични и финансови трансформации, които ще доведат до по-дълбоко разбиране на това, което наистина има стойност за вас.

Подробен Седмичен Хороскоп за Лъв

Дева (23 август – 22 септември)

Опозицията на Лилит към Меркурий и Слънцето осветява вашия 1-ви дом на Аз-а и 7-ми дом на партньорствата. Тези транзити провокират размисъл за вашата идентичност и как тя се възприема във взаимоотношенията. Може да се окаже, че се ориентирате в напрежението между личните желания и нуждите на другите. Комуникацията е от ключово значение; изразявайте мислите и чувствата си честно, като същевременно оставате отворени за гледните точки на другите. Балансирането на независимостта със сътрудничеството може да доведе до дълбоко личностно и релационно израстване.

Подробен Седмичен Хороскоп за Дева

РЕКЛАМА

Везни (23 септември – 22 октомври)

Марс секстил Хирон активира вашия 5-и дом на творчеството и любовта, като ви насърчава да изследвате и изразявате своите страсти и таланти. Този транзит предлага изцеление чрез творчески начинания и романтични връзки. Възползвайте се от възможностите да споделите сърцето и изкуството си със света. Енергиите подкрепят личностното израстване чрез радост и игривост, като ви напомнят за лечебната сила на любовта и творчеството. Позволете на светлината си да заблести и наблюдавайте как тя осветява пътя към по-дълбоко себепознание и връзка.

Подробен Седмичен Хороскоп за Везни

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Луната, навлизаща във Водолей, въздейства върху вашия 4-и дом на дома и семейството, като поставя акцент върху емоционалната свобода и нетрадиционните жилищни пространства. Този период ви насърчава да обмислите иновативни начини за създаване на хармония и комфорт у дома. Приемете нетрадиционното; домашната ви среда може да се превърне в средище на творчество и вдъхновение. Връзката със семейството или съквартирантите на по-дълбоко, интелектуално ниво може да доведе до задълбочени разговори и укрепване на връзките.

Подробен Седмичен Хороскоп за Скорпион

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Съединението на Меркурий с Нептун в Риби подчертава вашия 4-и дом на корените и емоционалната сигурност, като съчетава интелекта с интуицията в областта на дома и семейството. Този транзит ви приканва да общувате със съчувствие и да търсите по-дълбоки връзки с любимите хора. Сънищата и интуицията могат да ви дадат насоки по домашните въпроси, като насърчават цялостен подход към разрешаването на всички предизвикателства. Приемете променливостта между видимото и невидимото, като намерите покой в дълбините на емоционалното разбиране.

Подробен Седмичен Хороскоп за Стрелец

РЕКЛАМА

Козирог (22 декември – 19 януари)

Секстилът на Слънцето с Уран внася освежаваща вълна във втория ви дом на финансите и личните ценности, като ви подтиква да изследвате новаторски подходи към доходите и собствеността. Този транзит подтиква към експериментиране и непредубеденост във финансовите въпроси, което може да доведе до неочаквани печалби или възможности. Приемете промяната и позволете на ценностите си да ви насочат към нови начинания или инвестиции. Практичната ви природа, съчетана с готовност да възприемате нови идеи, може да доведе до значителен растеж.

Подробен Седмичен Хороскоп за Козирог

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Марс във вашия знак в секстил с Хирон влияе на вашия 1-ви дом на самоидентификацията, предлагайки мощна възможност за изцеление и утвърждаване. Този транзит ви насърчава да приемете своята уникалност и да утвърдите своята независимост. Възможно е да възникнат предизвикателства, но те служат като катализатор за личностно израстване, като ви дават възможност да преодолеете минали рани със смелост и увереност. Включете се в дейности, които насърчават себепознанието и себеизразяването, и наблюдавайте как ставате по-силни и по-съгласувани с истинската си същност.

Подробен Седмичен Хороскоп за Водолей

Риби (19 февруари – 20 март)

С Меркурий, Слънцето и Нептун във вашия знак се съсредоточете върху вашия 1-ви дом на Аз-а и личността. Това е период на значително личностно израстване, в който мечтите, творчеството и интуицията са в центъра на вниманието. Съвпадът между Меркурий и Нептун задълбочава връзката ви с мистичното, като подобрява общуването ви с видимия и невидимия свят. Възползвайте се от това съчетание на енергии, за да изразите най-съкровените си мисли и чувства, и използвайте засилената си интуиция, за да направлявате пътя си.

Подробен Седмичен Хороскоп за Риби

  РЕКЛАМА

  Pin It on Pinterest

  Сподели