Изберете страница

Седмичен Хороскоп: 30 Октомври – 5 Ноември (2023)

окт. 29, 2023 | Седмичен Хороскоп

Хороскопът ви за седмицата от 29 октомври до 5 ноември започва след големи събития в живота. Отделете време да помислите за миналите събития, преди да продължите напред. Пред вас има надежда.

Възможно е да усещате последиците от голямото лунно затъмнение в Телец. Това събитие може да е нарушило обичайното ви спокойствие. Сега е време да се възстановите от тези промени. На 29 октомври Меркурий се среща с Марс в Скорпион. Това може да доведе до разногласия или силни разговори. Важно е да говорите по основните въпроси, но бъдете внимателни с думите си. Те могат да наранят.

На 31 октомври, Венера взаимодейства с Уран. Това ще ви подтикне да бъдете себе си, а другите ще направят същото. Може дори да доведе до нови приятелства или интереси. Но на 3 ноември Слънцето в Скорпион се сблъсква с Юпитер малко преди Венера да има предизвикателен аспект с Нептун. Това означава, че може да не виждате нещата ясно, затова бъдете предпазливи и се приземете.

Сатурн, който в продължение на пет месеца се движеше назад, отново започва да се движи напред. Възможно е да почувствате, че нещата се променят. Той започва да се движи в Риби, което ви кара да чувствате, че започвате отново. Но не забравяйте, че сте се поучили от миналите събития. На 4 ноември Меркурий взаимодейства с Уран, което предполага, че до края на седмицата може да ви хрумне нова идея.

Влияние на планетите върху вашия астрологичен знак през тази седмица

Вижте какво ви очаква през следващите седем дни в зависимост от вашия слънчев или изгряващ знак. (Не пропускайте прогнозата за вашия изгряващ знак, за да получите пълна картина.)

Овен на планина с дъга седмичен хороскоп за 30 октомври до 5 ноемрви

Овен

От неделя, 29 октомври, Меркурий в Скорпион се съюзява с Марс, което изостря интелекта ви. Овни, може да очаквате нечия ангажираност. Вместо да чакате тревожно, насочете енергията си продуктивно.

До вторник, 31 октомври, Венера в Дева се свързва с Уран в Телец. Чувствайки се ограничени в работата си, ще търсите промяна и творчество. Приемете спонтанни планове за освежаваща почивка.

В средата на седмицата направете интроспекция на страстите си и завършете седмицата с малко релаксация и грижа за себе си.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Овен.

РЕКЛАМА

Телец

Тази седмица е изпълнена с вибрации, свързани с взаимоотношенията, и възможности за създаване на контакти за Телеца. Неделното съвпадение между Меркурий в Скорпион и Сатурн подсказва за задълбочени партньорски дискусии, а за необвързаните – за потенциални нови запознанства. До вторник атмосферата става благоприятна за професионални връзки, което я прави идеална за намиране на ментори, бизнес партньори или запечатване на сътрудничество с търговски марки. Прочетете вашия подробен седмичен  хороскоп за Телец.

Близнаци

В неделя, 29 октомври, Меркурий е в линия с Марс в Скорпион, което подчертава важността на ежедневните задължения. Малките неуспехи могат да бъдат дразнещи днес. Близнаци, помислете за дейности като пикълбол или жонглиране, за да насочите тази енергия.

До вторник, 31 октомври, Венера в Дева взаимодейства с Уран в Телец, като предизвиква желание за освежаване на жизненото ви пространство. Независимо дали става въпрос за временна тема или за дългосрочна промяна, вие сте запалени по преобразяването на дома. Обмислете проекти „Направи си сам“ или нов интериорен дизайн, за да приемете тази промяна.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Близнаци.

РЕКЛАМА

Рак

В неделя, 29 октомври, Меркурий и Марс се обединяват в Скорпион, което засилва романтичното ви нетърпение. Раци, вие сте нетърпеливи за връзка, независимо дали чакате обаждане или специална среща. Ако сте свободни, потърсете енергични пространства като спортни арени или зали за потенциална романтика.

До вторник, 31 октомври, Венера в Дева ви подтиква към нетрадиционно забавление, подкрепена от Уран в Телец. Привличат ви уникални събирания и може дори да помислите за спонтанна промяна в облеклото. Днес излезте от рутината и прегърнете необичайното.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Рак.

Лъв с метална броня за седмичен хороскоп

Лъв

През тази седмица се фокусирате върху подобренията в дома и финансовата осведоменост.

В неделя, 29 октомври, Меркурий в Скорпион се подрежда в една линия с Марс във вашата домашна зона, което ви подтиква да се заемете с битови въпроси. Лъв, вниманието ви е насочено към поправяне на нещата в дома. Използвайте тази енергия, за да се заемете с неотложни задачи.

До вторник, 31 октомври, връзката на Венера в Дева с Уран в Телец предполага импулсивни разходи. Упражнявайте сдържаност при вземането на финансови решения и се пазете от прекаляване със сладкиши. Балансът е от съществено значение.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Лъв.

РЕКЛАМА

Дева

Тази седмица приемете трансформацията и новите преживявания.

В неделя, 29 октомври, Меркурий и Марс в Скорпион ви карат да изпълнявате много задачи. Дева, вие се занимавате с домакински, служебни или училищни задачи, стремите се към ефективност, но лесно се изнервяте от смущенията.

До вторник, 31 октомври, Венера в Дева се съюзява с Уран в Телец, като ви подтиква да опитате нещо уникално. Независимо дали избирате различно облекло, или се наслаждавате на ярките стилове на другите, наоколо цари игриво настроение.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Дева.

Жена държаща везни за седмичен хороскоп за 30 октомври до 5 ноември

Везни

В неделя, 29 октомври, Меркурий в Скорпион се изравнява с Марс във вашия финансов сектор. Везни, това води до съсредоточаване върху приходите, но с нотка на нетърпение. Обърнете се към висящите плащания и управлявайте сметките си, но внимавайте за дребни несъответствия, които биха могли да отнемат от времето ви.

До вторник, 31 октомври, Венера в Дева се свързва с Уран в Телец, насочвайки ви към мистицизма. Обмислете възможността да проучите възможностите за четене на длан, тълкуване на чаени листа или карти Таро, за да получите прозрения. Възможно е да се окажете привлечени и от бохемската естетика. Потопете се в магията и вижте накъде ще ви отведе.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Везни.

Скорпион

Седмицата започва в неделя, 29 октомври, с Меркурий и Марс в Скорпион, които повишават енергията ви. Скорпион, вие сте нетърпеливи да се справите със задачите, но светът ви се струва по-бавен. Използвайте тази жизнена енергия продуктивно и си поставете ясни цели, за да избегнете разочарованието.

До вторник, 31 октомври, Венера в Дева се свързва с Уран в Телец, което набляга на уникалните излизания с приятели. Помислете за проучване на нови събития или места. Приемайки игривия дух, може да изберете забавен костюм или промяна в стила, за да направите деня незабравим. Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Скорпион.

РЕКЛАМА

Стрелец

Седмицата започва в неделя, 29 октомври, със съвпадане на Меркурий с Марс в Скорпион, което разпалва желанието ви за нова обстановка. Стрелци, вие сте привлечени към бягство, може би чрез потапяне в книги или нови местности. Този ден жадува за новост.

До вторник, 31 октомври, Венера в Дева взаимодейства с Уран в Телец, насърчавайки трансформацията. Желаете да опитате нещо извън нормата, като евентуално се изкачите в светлината на прожекторите. Днес пренаписвате собствените си правила.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Стрелец.

Козирог

Седмицата започва в неделя, 29 октомври, с Меркурий в Скорпион, който се съчетава с Марс във вашия сектор на приятелството. Забавяне от страна на приятел може да постави на изпитание търпението ви. Насочете тази неспокойна енергия към физическа активност като бърз джогинг.

До вторник, 31 октомври, Венера в Дева се слива с Уран в Телец, което ви подтиква да се откъснете от рутината. Козирог, вие сте нетърпеливи да излезете от зоната си на комфорт, било то чрез ново облекло или смесване с различна тълпа. Днешният ден насърчава разширяването на границите и опитването на нещо ново.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Козирог.

водолей жена около море, седмичен хороскоп

Водолей

От неделя, 29 октомври, Меркурий в Скорпион се съединява с Марс във вашия дом на репутацията. Това означава стремеж към разширяване на влиянието ви, особено в платформите на социалните медии. Въпреки че напредъкът може да се усеща бавно, упоритостта и автентичността са от ключово значение. Използвайте тази енергия, за да разработите стратегия и да усъвършенствате подхода си.

До вторник, 31 октомври, Венера в Дева, разположена във вашия дом на интимността, образува тригон с непредсказуемия Уран в Телец. Това ви насърчава да излезете извън зоната си на комфорт, особено в интимните въпроси. Днешният ден може да донесе изкушения за преминаване на границите. Въпреки че съблазънта на спонтанността е силна, стремете се към баланс между вълнението и разумния избор.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Водолей.

РЕКЛАМА

Риби

Тази седмица започва с Меркурий в Скорпион, който в неделя, 29 октомври, се присъединява към Марс във вашата образователна сфера. Риби, независимо дали се гмуркате дълбоко в академични занимания, или бързо се ориентирате в онлайн курс, вие сте във фаза на ускорено учене. До вторник, 31 октомври, Венера в Дева образува хармоничен аспект с Уран в Телец, оказвайки влияние върху вашия сектор на взаимоотношенията. Свободните Риби може да срещнат някой интригуващ човек, въпреки че външността може да бъде измамна. Междувременно обвързаните Риби се насърчават да подновят връзката си, като опитат нещо необичайно. Възползвайте се от съчетанието на бързо учене и спонтанност в отношенията през седмицата. Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Риби.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели