Изберете страница

Седмичен Хороскоп: 5 Ноември – 11 Ноември (2023)

ное. 5, 2023 | Седмичен Хороскоп

Взаимоотношенията се задълбочават с триединството на Венера с Плутон на 6 ноември, което засилва автентичността, доверието и интимността. Когато Меркурий прави тригон с Нептун, очаквайте мечти, творчески искри и щипка идеализъм. Седмичният ви хороскоп от 5 до 11 ноември започва с динамична луна в последната четвърт на Лъва, която предизвиква желание за признание. Избягвайте крайни действия за привличане на вниманието, тъй като някои от тях може да са неоправдани. Време е да се освободите от определени представи за себе си и очаквания, за да постигнете свобода. И все пак квадратът на Меркурий със Сатурн може да спре напредъка, подтиквайки ви да преосмислите осъществимостта на идеите си. Вероятни са заобиколни пътища, но упоритостта може да доведе до успех. Освен това Марс, който се противопоставя на Уран, носи непредвидени предизвикателства и шансове да се откроите.

овен- седмичен хороскоп - картинка

Овен

От неделя, 5 ноември, Юпитер във финансовата ви зона побутва Нептун, подсказвайки ви, че можете да примамите някого с примамливо предложение. Овни, вашето острие на убеждаване е остро, но внимавайте да не обещавате прекалено много. До понеделник Венера се съюзява с Плутон, което предизвиква силно привличане, вероятно към колега или познат от ежедневието – това, което е започнало като досада, може да се превърне в очарование. Следете за загадъчна личност, която предизвиква интереса ви.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Овен.

РЕКЛАМА

Телец

В неделя, 5 ноември, когато Юпитер в Телец прави полуквадрат с Нептун в Риби, приемете повишената си увереност – тя е благотворна, подобна на самоувереността, която се среща при хората с най-високи постижения. Дайте си малко положителна подкрепа.

В понеделник, 6 ноември, Венера във вашия романтичен сектор прави тригон с Плутон, което може да ускори сърдечния ви ритъм към някого, когото виждате често. Независимо дали в училище или на работа, някой интригуващ човек може да привлече вниманието ви, създавайки предпоставки за потенциална романтика, дори и да изглежда недостижим.

Прочетете вашия подробен седмичен  хороскоп за Телец.

изображение на бял бик -телец

Близнаци

Тази седмица започва със съзерцателна нотка в неделя, 5 ноември, с аспекта на Юпитер към Нептун, който ви призовава да не пропускате духовните си занимания. Дори и в неработен ден, Близнаци, може просто да достигнете до духовен крайъгълен камък, така че се придържайте към него.

В понеделник, 6 ноември, съвпадът на Венера и Плутон ще засегне семейния ви живот, като е възможно да доведе до неочакван емоционален обмен от страна на роднина. Преодоляването е естествено, особено ако между вас има история или разстояние. Те се стремят да се помирят, като оставят на вас да изберете дали сте готови да се присъедините към тях на тази нова страница.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Близнаци.

РЕКЛАМА

Рак

Седмицата започва в неделя, 5 ноември, с предпазлива нотка, тъй като ъгълът на Юпитер с Нептун може да ви направи податливи на негативното влияние на приятел. Раци, това може да е добър ден да се пазите от връстници, които биха могли да ви доведат до нежелани навици.

До понеделник, 6 ноември, когато Венера прави тригон с Плутон, общуването ви е пропито с емоции, което може да е трудно в професионална среда. Стремете се да отделяте чувствата от фактите, когато общувате на работното място, за да избегнете изпращането на смесени сигнали.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Рак.

изображение на бял лъв - седмичен хороскоп

Лъв

Седмицата започва в неделя, 5 ноември, с предизвикателен аспект между Юпитер и Нептун, който може да вгорчи мнението ви за авторитетите. Лъв, откъснете се от обезсърчителните новини и се заемете с нещо положително, за да поддържате духа си.

В понеделник Венера прави тригон с Плутон, като обръща внимание на потенциално финансово изкушение. Лъв, помислете за емоциите, които предизвикват желанието ви да направите покупка, и проучете други начини да ги изпълните, без да харчите.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Лъв.

РЕКЛАМА

Дева

С аспекта на Юпитер към Нептун, който размива възприятието ви за време – завършването на голям проект за една нощ може да се окаже невъзможно. И все пак това е идеалното време за задълбочено изучаване; преподаването на материала на въображаем ученик може да ви помогне да го усвоите.

До понеделник, 6 ноември, когато Венера прави тригон с Плутон, може да се окаже, че се ориентирате във вътрешните работи на другите с изненадваща яснота. Деви, бъдете готови за неочаквани признания и прозрения, тъй като днес хората изглеждат като отворена книга за вас.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Дева.

изображение на жена държаща везни

Везни

В началото на седмицата, в неделя, 5 ноември, се пазете от надценяване на ресурсите си, тъй като сложният ъгъл на Юпитер с Нептун може да доведе до илюзии за изобилие. Везни, внимавайте да не се разтягате твърде много, в буквален и преносен смисъл.

В понеделник съвпадът на Венера с Плутон изостря психическата ви чувствителност, позволявайки ви да възприемате мислите и емоциите на другите със забележителна яснота. Използвайте този ден, за да задълбочите разбирането си за някой близък човек, тъй като способността ви да четете другите е на върха си.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Везни.

Скорпион

В неделя, 5 ноември, сте поканени да се потопите в романтичен балон, тъй като танцът на Юпитер с Нептун може да доведе до блажено изживяване с партньора ви. Само не забравяйте да се съобразявате със задълженията в реалния свят.

До понеделник среща с влиятелен приятел може да предизвика вдъхновяващи разговори или лични разкрития под влияние на трина на Венера с Плутон. Скорпион, бъдете отворени за свежи прозрения за инвестиции, бизнес или дори за себепознание.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Скорпион.

РЕКЛАМА

Стрелец

В неделя се изправете срещу всякакви здравословни илюзии, Стрелци, и помислете за по-здравословен избор, тъй като Юпитер предизвиква Нептун. Време е да се вслушате в истинските нужди на тялото си.

В понеделник се възползвайте от възможностите за кариера, тъй като Венера и Плутон се изравняват, за да подчертаят професионалния ви потенциал. Това е идеален ден за стратегически разговори за кариерата или за актуализиране на професионалния ви профил, за да се откроите в своята област.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Стрелец.

Козирог

В неделя се впуснете в очарователно и чувствено пътешествие с любимия човек или, ако сте сами, бъдете отворени за магнетична среща. В понеделник насочвате вниманието си към академичната сфера; това е основен ден за учене или преподаване, като паметта ви и способността ви да се свързвате емоционално с учащите се се засилват.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Козирог.

изображение на коза - козирог за седмичен хороскоп

Водолей

Неделя ви приканва да се вгледате по-дълбоко в семейната си динамика, тъй като не всичко е толкова спокойно, колкото изглежда. Интуицията ви може да ви насочи да подкрепите тих роднина, който се нуждае от това повече, отколкото казва. В понеделник ефективността ви се повишава във всичко, с което се заемете, особено когато става въпрос за стратегическа мисъл или творчески подход. Използвайте този ден, за да създадете нещо наистина трайно или въздействащо.

Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Водолей.

РЕКЛАМА

Риби

Тази неделя танцът на Юпитер и Нептун ви приканва към плавно състояние на духа, идеално за отдаване на творческите и интуитивните ви способности. Риби, изгубете се в изкуството – нека музиката, движението и цветовете бъдат вашите езици. На следващия ден съвпадът на Венера и Плутон задълбочава романтичните ви връзки, засилвайки любовта и привързаността, независимо дали сте с партньор, или сте на път да го намерите. Това е мощно време за дърпане на струните на сърцето и за укрепване или създаване на връзки. Прочетете вашия подробен седмичен хороскоп за Риби.

избображение на две идентични жълти риби за седмичен хороскоп

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели