Изберете страница

Седмичен хороскоп за всички Зодии за 7 – 13 януари, 2024 г.

ян. 1, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

През седмицата от 7 до 13 януари 2024 г. космосът организира мощна симфония от планетарни движения, като всеки знак изпитва уникални влияния. От интроспективното Новолуние в Козирог до динамичните триединства и квадратури, включващи Уран, Нептун и Хирон, тази седмица обещава смесица от трансформиращи енергии. Тези небесни събития ще окажат влияние върху личностното ни израстване, взаимоотношенията и кариерата, като ни подтикват да приемем промяната и да търсим по-дълбоко разбиране. Прочетете подробния си хороскоп, който се намира под краткия седмичен хороскоп за вашата зодия.

 

РЕКЛАМА

Овен (21 март – 19 април)

Новолунието в Козирог на 11 януари тази седмица разпалва кариерния ви сектор и ви вдъхновява да си поставите амбициозни професионални цели. Едновременно с това Венера в тригон с Хирон ви предлага сериозен шанс за израстване в професионалното ви самосъзнание и принос. Този период е идеален за оформяне на по-определен професионален път и идентичност.

Подробен Седмичен Хороскоп за Овен

Телец (20 април – 20 май)

Седмицата предвещава трансформационна фаза със Слънцето в тригон с Уран на 10 януари, което ще даде енергия на самочувствието ви. Този транзит ви насърчава да изследвате нови лични измерения и да се освободите от стари модели. Това е най-доброто време за себеоткриване и откриване на нови аспекти на вашата личност.

Подробен Седмичен Хороскоп за Телец

Близнаци (21 май – 20 юни)

Марс в секстил със Сатурн на 10 януари активира зоната ви на трансформация, което го прави идеално време за балансирани подходи във финансовите и емоционалните инвестиции. Този аспект подпомага вземането на стратегически решения в областта на споделените ресурси и интимните връзки, като проправя пътя за стабилност и растеж в тези области.

Подробен Седмичен Хороскоп за Близнаци

РЕКЛАМА

Рак (21 юни – 22 юли)

Задълбочаване на връзките: Навлизането на Луната в Козирог на 10 януари акцентира върху вашия дом на взаимоотношенията, като предлага възможности за укрепване на партньорствата. Новолунието на 11 януари е идеално за иницииране на нови проекти, свързани с отношенията, или за поставяне на съвместни цели, като се фокусирате върху подхранването и обогатяването на връзките си.

Подробен Седмичен Хороскоп за Рак

Лъв (23 юли – 22 август)

Уелнес и творчество: Новолунието в Козирог на 11 януари осветява вашия сектор на здравето и рутината, насърчавайки нови начинания в областта на благосъстоянието и организацията. Освен това Венера в тригон с Хирон през тази седмица внася лечебна енергия във вашия творчески и романтичен живот, подкрепяйки личностното ви израстване и творческите ви изяви.

Подробен Седмичен Хороскоп за Лъв

Дева (23 август – 22 септември)

През тази седмица Марс секстил Сатурн изпълва вашата сфера на творчество и романтика със смесица от страст и прагматизъм. Този аспект създава идеална среда за осъществяване на творчески проекти и подхранване на любовни взаимоотношения по пълноценен, обоснован начин, хармонизирайки вашите игриви и отговорни страни.

Подробен Седмичен Хороскоп за Дева

РЕКЛАМА

Везни (23 септември – 22 октомври)

С навлизането на Луната в Козирог на 10 януари тя подчертава значението на домашния ви живот, като насърчава фокусирането върху семейната хармония и домашното спокойствие. Новолунието на 11 януари допълнително подкрепя това, предлагайки възможност за нови начинания в личната ви среда, засилвайки комфорта и емоционалните връзки у дома.

Подробен Седмичен Хороскоп за Везни

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

През тази седмица квадратурата на Меркурий с Нептун поставя на изпитание комуникационните ви умения, особено в творчески и романтичен контекст. Това е време, в което трябва да се съсредоточите върху яснотата и прецизността на взаимодействията си, като гарантирате, че идеите и чувствата ви са разбрани, и избягвате потенциални недоразумения, особено предвид ретроградния Меркурий.

Подробен Седмичен Хороскоп за Скорпион

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Венера в квадрат с Лилит на 7 януари подчертава баланса между личните ви желания и подсъзнателните ви модели. Този аспект насърчава интроспекцията и честността в сблъсъка с вътрешните конфликти. Транзитът на Луната във вашия знак в същия ден засилва вродения ви оптимизъм и стремеж към приключения.

Подробен Седмичен Хороскоп за Стрелец

РЕКЛАМА

Козирог (22 декември – 19 януари)

Слънцето в тригон с Уран на 10 януари внася творческа искра във вашата личност, насърчавайки ви да изследвате нови лични интереси. Новолунието във вашия знак на 11 януари е мощен момент за самообновяване и поставяне на лични цели, които наистина отразяват автентичната ви същност.

Подробен Седмичен Хороскоп за Козирог

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Марс в тригон с Юпитер на 12 януари осветява вътрешния ви емоционален свят, предлагайки прозрения за подсъзнателни модели. Този аспект насърчава интроспекцията и личностното израстване, като ви помага да разберете и излекувате минали емоционални преживявания и да положите основите на бъдеща стабилност.

Подробен Седмичен Хороскоп за Водолей

Риби (19 февруари – 20 март)

Меркурий в квадрат с Нептун на 9 януари, който засяга вашия сектор на кариерата, призовава да обърнете специално внимание на яснотата в професионалните комуникации. Този период е от ключово значение за съгласуване на професионалните ви амбиции с личните ви ценности, като гарантира, че кариерният ви път е в хармония с истинската ви същност.

Подробен Седмичен Хороскоп за Риби

  РЕКЛАМА

  Абонирайте се за нашия бюлетин

  Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

  Абнирахте се успешно!

  Pin It on Pinterest

  Сподели